SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Została w końcu dopracowana funkcja drużyny i można przeglądać serwer i wbijać na niego Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Zaq, to jest zdaje się lista z poprzedniego patcha (ps4). Zamiana bumper/trigger, high frequency network... to było w poprzednim patchu. Nawet data którą cytujesz to 4 czerwca. Edytowane 8 Lipca 2014 przez hansior111 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pisze nawet June 04 - czyli czerwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) faktycznie <slepy osiol> Dodali opcje Soldier zoom sensitivity(fine tune the aiming sensitivity of the soldier weapon when in zoom) Max jest 200% Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dodali to wszystko co było w CTE? A może coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Dodali nowe levele.620000 tyle trzeba zdobyc PKT zeby awansowac na 121Zmienili cos w dzialku 25mm do scout heli bo kille wpadaja duzo latwiej niz przed patchemLancang dam zabrali lodz bojowaDodali opcje double tap to sprint/boost( enable to active soldier sprint/vehicle boost by double tapping the move forward controls. Allows engaging sprint/boost without using the sprint/boost button) CTF zmniejszyli do 32 graczy. Zadania z Dragon's Teeth sa juz na battlelog wiec nie bede ich wklejal tutaj. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Lancang dam zabrali lodz bojowa Powinni zabrać Mobile AA i kanonierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 I jest kolejny stopień programu widmo... strasznie mnie ciekawi, co będzie na koniec. I czy w ogóle coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Lancang dam zabrali lodz bojowa Powinni zabrać Mobile AA i kanonierkę.Na ps3 Lodz zabrali nie wiem jak na ps4. AA sie przyda bo scout heli naprawde jest teraz mocny. Walek,napewno nie dodali z cte nowej ikonki jak grasz medykiem z iloscia czasu ile masz na podniesienie. Gra jak sie wieszala na locker po zawaleniu flagi B tak dalej sie wiesza. Anty fani aim assist sie uciesza bo tylko z bardzo bliska aa jest widoczna. Przynajmniej na takich ustawieniech na jakich ja gram czyli 100% czulosci i 150% czulosci przy zoom W (pipi)e mam taki patch Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Na PS4 właśnie pobieram update. Zaraz kleje zmiany. EDIT : A już było poruszane, trochę zawieszony jestem. Edytowane 8 Lipca 2014 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tez zagralem sobie rundę (TDM).Jak dla mnie, to najbardziej rzuca sie w oczy poprawiony chyba netcode. Trzeba wpakowac określona liczbę w przeciwnika, a na klate można przyjąć więc niż dotychczas. Nie odczulem czegoś takiego jak "instant kill". I faktycznie aim assist na dalsze dystanse zredukowany, mniej headshotow dostaje. Natomiast czułości max. zoom'u, to będzie wyzwanie. Mam ustawione 150%, i trochę się gubie. W 2-3 tygodnie powinienem opanować 200% Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 - Naprawili blachy w końcu je widać - bronie rozrzucone na mapie są widoczne na minimapie - oblężenie szanghaju przy zawalaniu budynku ma ładny dym więc i przy tym coś grzebali Na razie tyle zauważyłem bo dopiero pierwsza runda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mam ustawione 150%, i trochę się gubie. W 2-3 tygodnie powinienem opanować 200% Pogralem na 200% i myslalem,ze sie zrzygam. Pewnie jak po 10% bedzie sie dodawac to sie czlowiek przyzwyczaji ale od razu 200% to zly pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 jest gdzieś lista zmian w rodzimym języku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Niema jeszcze nawet po ang. Wszystko co ja wymienilem to obserwacja z grania i grzebania w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jako takie zmiany są podane: Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kurde, czytam to i tak sobie myśle, ze jeszcze niedawno temu bym sie podniecal i zaraz odpalal konsole, pobierał patcha juz w przerwie obiadowej itd., ale obecnie nadal jakoś dziwnie mi to zwisa- w ogóle nie mam ochoty grać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tommi jak rozumiem kupujesz hardline na premiere? A moze cod AW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pograłem znowu w BFa i się wk***łem mam juz dość ludzi których nie dosięga nawet tysiąc kul . Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Może weźmy coda jakaś odmiana dla mnie hardline kompletnie nie przemówił po tej becie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Pograłem znowu w BFa i się wk***łem mam juz dość ludzi których nie dosięga nawet tysiąc kul . nie zebym bronil bf4,ale moze czas sie nauczyc strzelac/w lepszego neta zainwestowac? Od czerwca naprawde malo akcji jest z dupy. Nie wiem naczym grasz ale sprawdz sobie tickrate Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Prawda to że karta z ps4 obsługuję tylko szybkosc do 100 Mb/s ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jedyne info jakie znalazlemo to,ze psn max pobiera 3MB/s. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Prawda to że karta z ps4 obsługuję tylko szybkosc do 100 Mb/s ?Serwer zamierzasz z niej robić czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Prawda to że karta z ps4 obsługuję tylko szybkosc do 100 Mb/s ?Serwer zamierzasz z niej robić czy co? Ta do filmów z brazzers ps: czysta ciekawość panie Edytowane 8 Lipca 2014 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi