Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Pewnie zaraz napisza, ze maja problemy i w ogole nie bedzie ^^

Gdzie mozna ich zasypac fala spamu?

Twitter,fv,battlelog,fotum battelog. A gdzie mkzesz ich zasypsc spamem zeby sie przejeli? Nigdzie,juz im zaplaciles teraz maja cie w (pipi)e ;) Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Ja odpalam koło 21 i liczę kur.wa na salwy XP w ten weekend

Zaqu ja teraz mniej gram, wiecej będe grać w zimie, ale wtedy bedzie Destiny, moze multi TLOU w multi mnie wciągnie? Choć tutaj raczej watpię bo multi serii Uncharted to nie moja broszka.

Także to ostatnia szansa, mam boosty na dziś przygotowane i za max 5h ma byc uber double XP

no

Gość Zaqair
Opublikowano

"We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi.

Gość Zaqair
Opublikowano

Ja chce wbic Max Lev przed beta destiny i zeby to zrobic potrzebuje 2xp ;) Gdyby nie to,ze chce miec max Lev to bfe4 dawno by lezal gdzies w kacie

Gość Zaqair
Opublikowano

Battlelog twierdzi,ze double xp currently active ale w menu gry dalej wisi,ze many remain patient

Opublikowano

"We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi.

Hehe dopiero przeczytałem :) Ale partacze.

Opublikowano (edytowane)

Doble XP nie dziala na PS4. W menu leci pasek z info, ze 2xp has not been launched. please remain patient. :)Oni sa zabawni

Ps. Brazylia to (nene)yy, narazie 2 gole w plecy. Smiech na sali. :)

Edytowane przez walek