Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

2x exp z eventów i ten z pakietów bojowych się sumuje?

tak
Opublikowano

Jak oni zje.bali Metro to to jest glowa mala. Za BF3 to sie napier.dalalo po calej mapie, (pipi)a A, B, C odbiory bywaly niejednokrotnie epickie, a tutaj CALA gra jest skupiona tylko i wylacznie na B i chvj z taka gra. Napier.dala sie 64 chlopa na malutkim, kawalku terenu. Wszedzie dymne i oslepiajace granaty i graj w ciemno.

A ja najbardziej z map Premium bylem ciekaw Metra... Ja pier.dole...

Opublikowano

Trzeba mieć metodę. Też nie lubiłem lockera, ale myśląc co się robi da się przebić przez środek mapy. Już dawno się nie zdarzyło, żebym ani razu nie przejął ich flagi domowej. Reszta zależy od innych graczy, czy wykorzystają sytuację. Metro na 64rech rzeczywiście jest niegrywalne.

Opublikowano

W wiezieniu na dominacji na 64 graczy fakt jest taki mlyn ze ciezko sie gra ale mozna tam wykręcić tez dobre wyniki. Ja czasami dobijalem tam do 90 fragów przy 20 zgonach. Jeszcze jak jest 2xXP i ma sie boosta 200% to mozna przemęczyć ten chaos.

Opublikowano

Masz Kluska, ten film, o ktorym wczoram mowilem. Visual recoil is in your eyes, czyli strzelamy z "oczu". :)

Nie pamiętam dlaczego o tym rozmawialiśmy, ale ten filmik wyjaśnia mi wreszcie dlaczego strzelają do mnie połówki głów zza osłon. Często "kumaci" gracze wykorzystują tego babola.

Opublikowano (edytowane)

Mozna zobaczyc gameplay z nowego DLC na twitchu, wlasnie sie rozpoczyna. 

http://www.twitch.tv/battlefield

Juz mi sie podoba ta Propaganda. Boisko do pilki noznej nawet jest. :)

Market Place- ogladajac ta mape zastanawialem sie czy to nie jest przypadkiem Strefa Powodziowa (bez wody). Sekcje na dachu zywcem scigniete z tej nieszczesnej mapy (chakarkerystyczne murki, klatki schodowe itd.). Jak dla mnie, duze rozczarowanie. Projektanci sie nie napracowali- gotowe "budynki"  najzwyczajnie wstawili, na zasadzie paste and copy.

Propagand- jak narazie mapa nr.1. akcja dzieje sie na jednej plaszczynie, nie ma zadnych wiezowcow,  pietrowych budynkow, wody  czy innego kampreskiego badziewia. Tu moze byc fun. :) 

Sunken Dragon- to samo co Market Place, tyle ze mapa do zludzienia przypomina "O brzasku". :(

Garden cos tam :)-  ciekawa miejscowka, malo pojazdow, piechota bedzie zdowolona, czyli ja. :)

Edytowane przez walek