MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 przerwa w robocie to szybko do domu ustawione ściąganie, waży tyle ile szczurek pisał, 6.7 gb Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 A patch tez jest do ściągnięcia! Jak tak to napisz co zmienili Zielu. Ps. Zablokowali mi twitch'a w robocie, wiecie jak to obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Na razie fajnie się ściągało przez pierwsze 2 GB teraz idzie jak krew z nosa . Mam dopiero 4,2 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Za 45 min bede mial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W ja podekscytowany bo wczoraj sie przeprowaadzilem, nie mam neta na nowym mieszkaniu bo przy odlaczaniu od pradu zje.bal sie router. Chyba dopiero jutro do was dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Co by nie gadać w Team Deathmatch ta gra jest przemiodna. Dajcie znać jak oceniacie ten dodatek na tle innych bo na żaden się nie skusiłem ale może ten pozwoli mi się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Propaganda to mapa dla której jestem w stanie kupić całe DLC. Tylko i wyłącznie z myślą o tej mapie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Pearl Market, najbardziej zlozona mapa na jakiej chyba gralem. Zupelnie nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Matket jest mega. Za(pipi)iste mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jeśli chodzi o nowy tryb to bardzo mi się podoba, jest dynamiczny i szybki, reszta map też fajna i chyba znów Chińska Nawałnica zostaje w tyle z miodnością map Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Tez was ciagnie za koszulke oraz spada framerate? No mam nadzieje, ze nie bedzie to samo co z Naval Strike. Pierwsze wrazenie grajac Market Pearl- gdzie ja k*7&a jestem co to za labirynt! Natomiast Ogrod Lupini, to istny festiwal snajperow. Wiecej, niz polowa zgonow, to przez tych choojkow z luneta. Propaganda rzadz, w kazdym trybie jest genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mapy ekstra nowy tryb świetny bardzo dynamiczny Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Moze jakas ustawka na pistolety Unica oraz D.Eagle? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 chwile dzis postrzelalem po chyba 5 tyg. przerwy i powiem tyle: - te mapki calkiem spoko, zdecydowanie najlepsza jest ta z rozbitym statkiem na srodku. Non stop sie tam intensywne walki close quarters rozgrywaja. Jak ktos lubil CQ w BF3 to bedzie (bardzo) zadowolony - poteznie zmniejszyli aim assista faktycznie, roznica jest naprawde bardzo duza Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Oczywiscie sie nie nagralo, ale mialem runde gdzie 6 razy pod rzad zasadzono mi headshot'a, przez level'e oscylujace w granicach 20-40 (sredni i duzy dystans). W tej materii nic sie nie zmienilo, Tommi. Aim assist pozostal nie zmieniony! Dice poprawilo nectode- trza teraz wiecej kulek wpakowac, a gracze na hurra stwierdzili, ze zredukiwali aim assist. Poza tym defaultowe ustawienia zoom assist (100%) sa wyzsze, niz te ktore byly przed patch'em. Przecietny gracz tego nie ogarnia, celownik mu sie "majta", chybi cel z dystansu, i wydaje mu sie ze juz nie ma tego "wspomagania". Niestety, ten syf jest non stop! Poza tym w info o patchu, nie ma nigdzie wzmianki o aim assist... Czy grajac przeciwko Wam (1410), kiedy was zabijam, nie pojawia sie notorycznie karta z headshot'em,? Na pewno tak. Mam nadzieje, ze kolejny "upadte" cos w tej materii zmieni. Ps. Odblokowalem,tego Desert Eagle. Fajny "feeling",jakbys trzymal w dloni kanonierke- 3 rundy na serwerze Only Pistol z Unica, i ta spluwa jest wasza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Propaganda najlepsza. Pearl Market też spoko, choć można się pogubić. Lumpin czy jakoś tak też ujdzie, ale te kampienie w wagonach to trochę przegięcie. Zatopiony Smok niestety najgorszy, wygląda jak urywek O Brzasku z zatopionym budynkiem po środku. A ja O Brzasku wprost nienawidzę, także zupełnie mi nie podpasowała ta mapka. Może z czasem się do niej przekonam. Co do broni to na razie mam tylko Bulldoga, ma powera, ale o ile jestem w stanie zrozumieć mały magazynek, tak ogólna ilość amunicji jest dla mnie za mała. Za szybko się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Po pierwszym wieczorku dodatek jak najbardziej na plus, choć podbój graliśmy tylko na serwerze z 44 graczami, trafiło nam się kilka intensywnych półgodzinnych rund. Jak na razie ulubione mapy to Propaganda i Targ Pereł. Nowy tryb zapowiada się na odpowiednik Dominacji z Close Quarters, punkty lecą jak szalone, 150-200 za flagę, choć runda niepotrzebnie trwa tylko 10 minut, na prywatnych na pewno to wydłużą. Nie podoba mi sie tylko mapa ze śluzą, gdzie nie da się rozwalić budynków nad nią, przez co jest to idealne miejsce dla kamperów. Info dla tych co nie mają Premium i zastanawiają się czy kupić, jeśli wolicie grać jako piechota, brać bez zastanawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Oj tak, pojazdów tam jak na lekarstwo przez co jest to fajnie wyważone i gra się miodzio, mnie trochę boli że z każdym dodatkiem mamy coraz mnie zniszczeć choć z drugiej strony na Targ Pereł jakby każdy walił z RPG w ściny by zawaliły się na przeciwnika to bym się w urwił bo są tam strasznie ciasne uliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Bardzo dobre są te nowe mapy. Podobnie jak Pryxowi (i pewnie większości) najbardziej podoba mi się Market i Propaganda. Ta druga przypomina mi polskie osiedla (przegubowe Ikarusy rządzą). Lumphini Garden też nieźle wygląda, dobrze że nie wcisnęli tam łodzi bojowych Mapa z tamą zdecydowanie najsłabsza. Zwłaszcza teraz, kiedy każdy chce zaliczyć zadanie bo robi się tam straszny kibel. Oj wpadałyby multi kille gdyby dało się tą wieże C4 powalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Niestety chyba coś spaprali bo już dwa razy mnie wywalilo z gry ze znanym kodem błędu, do tego na propagandzie jest od czasu do czasu dziwne zwolnienie animacji, chyba jak pociąg przejeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Te chrupanie animacji miałem też wczoraj, ale na Markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaca044 4 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Niestety chyba coś spaprali bo już dwa razy mnie wywalilo z gry ze znanym kodem błędu, do tego na propagandzie jest od czasu do czasu dziwne zwolnienie animacji, chyba jak pociąg przejeżdżaTez mnie wczoraj wywalilo raz i znajomych takze Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pomowie, nie ma się co dziwić, przy każdym DLC są takie problemy. Lagi, nieskończony loading, błąd przy którym wyrzuca itd., to choroba wieku dziecięcego dodatku made in Dice. Plus jest taki ze Mapki są fajne, s ilośc błędów znacznie mniejsza, niż w poprzednich DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (...)Ta druga przypomina mi polskie osiedla (przegubowe Ikarusy rządzą). Bez kitu, to jest niby stolica korei północnej, a czuje się prawie jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Mapki zacne i stwierdzam ze to jest najlepszy dodatek jaki sie pojawił .Niestety ,wkórwia mnie ten cały kod jest taki randomowy ,raz możesz w jednej rundzie być hi-manem ,przybyszem z matpalnety ,by pozniej w jakis rundach być zwykłą ścierką do podłogi ,nic nie wchodzi :confused:. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi