tommi 345 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Czasem jest tak, ze jesteś w zdecydowanie mocniejszym zespole, po rundzie przeciwnicy spieprzaja i w następnej rundzie gra miesza składy zeby zbalansować i przerzuca Cię do słabszego zespołu. I nagle zaczynasz nieoczekiwanie dostawać ostry w(pipi). Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) Mapki zacne i stwierdzam ze to jest najlepszy dodatek jaki sie pojawił .Niestety ,wkórwia mnie ten cały kod jest taki randomowy ,raz możesz w jednej rundzie być hi-manem ,przybyszem z matpalnety ,by pozniej w jakis rundach być zwykłą ścierką do podłogi ,nic nie wchodzi :confused:. Edytowane 16 lipca 2014 przez mclusky 3 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) del Edytowane 16 lipca 2014 przez tommi Cytuj
Gość Darude Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Mclusky czep sie może Bugfielda co? ja ci dobrze radze. Cytuj
milypan 1 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Ktos tutaj zgromadzony gral w ten dodatek na ps3?? Wrażenia pozytywne względem wersji ps4? (tak, wiem ze różnią sie diametralnie) Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Jak wam sie podoba tarcza? Przetestowalem se i jak dla mnie calkiem niezla zabawka. Widzialem tez klany, ktore wykorzystywaly tarczowca do przebijania sie przez cienkie przejscia. Bylem pod wrazeniem. Mclusky czep sie może Bugfielda co? ja ci dobrze radze. Poćwicz, wtedy bedziesz caly czas przybyszem z mak-planety. Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Trzeba tarcze na Blokadzie wyprobowac, moze dzis je przetestujemy. Pracowal ktos w zomo, moze jakies taktyki zna. 2 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Kolego Danzel ćwiczenia nic tu nie pomogo wytrenowałem sie do jakiegoś tam poziomu i tyle starczy .Wkórwia mnie jedynie to ,że ta gra jest tak nierówna. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) Duzo tez zależy od pingu kolego. Ja po patchu widzę poprawę,ludzie juz mnie tak szybko nie zabijają. Hity za ściana są teraz rzadkością,ale czasami się zdarzają. Edytowane 16 lipca 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Zgadzam się, ale rzeczywiście na nowych mapach mam problem ciągnięcia za koszulkę jest rzadkie ale występuję parę razy na mecz, a necik jak złoto więc chłopaki coś spartolili. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 No to jak największy hejter tej cześci pisze ,że jest lepiej , to jednak chyba muszę uznać ,ze nie mam racji i się mylę .<mój internet ,moja interpunkcja ,mój skill też><łezki> Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Dziwna rzecz, jak wyszukuje gry na mapach z ZS przez wyszukiwarke serwerow i wybiore odpowiedni, to przenosi mnie do kupna Premium, a na liscie dodatkow pod nim nie ma Zebow Smoka. Wiecie o co moze chodzic? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Dziwna rzecz, jak wyszukuje gry na mapach z ZS przez wyszukiwarke serwerow i wybiore odpowiedni, to przenosi mnie do kupna Premium, a na liscie dodatkow pod nim nie ma Zebow Smoka. Wiecie o co moze chodzic? Tak... nie masz premium A na serio to może ściągnij dodatek jeszcze raz ? o ile się da Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 2 godziny go sciagalem. Po zakup Premium odsyla mnie przy wejsciu do gry na mapach z dodatkow. Tylko podstawke obsluguje... Jak na PS4 usunac tylko plik Premium? Zeby wszystkich dodatkow nie sciagac jeszcze raz.... Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Tez miałem taki błąd.To u nich cos jest nie tak. Ja mam dodatki osobno i czasami mi pisze,żebym kupil premium bo nie zagram w china rising. Wchodze na następny serwer z tym dodatkiem i wbijam... Bądź tu mądry. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Przeciez to jest smiech na sali czym jest DICE. Po pobraniu najnowszego patcha pod dodatek i najnowszego dodatku nie moge grac na zadnej grze z dodatku. (pipi)a. Gdzie jest ten chat z tym je.banym EA Support? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Tam idioci pracują.Jak kiedyś pisalem, ze ich pierdzielona gra FIFA i Bf zawieszają mi konsole to odpisali, żebym porty odblokowal w routerze. Oni tam szukają glupszych od siebie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 W PS Store nie ma Premium na PS4. Sa za to do wyboru 2 na PS3. Cos im sie tam spier.dolilo i najnowszy dodatek mi spier.dolil gre. Jak bede musial sciagac to jeszcze raz to mnie rozniesie. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 (pipi)a. Gdzie jest ten chat z tym je.banym EA Support? https://help.ea.com/en/contact-us/new/ ale moze nie dzialac bo szaleje Typhoon Rammasun Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Kabotyn, nadal twierdze, ze zmniejszyli aim assist. Byc moze Ty tego nie dostrzegasz, bo grales caly czas, ale ja po 5 tyg. przerwy widze duza roznice- po prostu nie przyciaga praktycznie wcale celownika na srednie i dalekie dystanse. PS: Te mapki nowe dla piechociarza naprawde super sa- na wszystkich mi sie bardzo dobrze gra tak naprawde, nie mam jakiegos jednego faworyta i szczerze mowiac nie bardzo kumam zachwyty tylko nad ktoras tam jedna czy druga z nich. Naprawde fajne filmowe (zeby nie naduzywac slowa "epickie") akcje sie czesto zdarzaja jak sie atakuje wieksza iloscia zolnierzy jakis cel. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Ostatnia proba. Wywalilem cala aplikacje Battlefield 4 i sciagam wszystko od nowa. Aktualizacja, dodatki i Premium. Wroce z pracy to zobaczymy co bedzie.... chcialbym juz z wami dzisiaj zagrac... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Ostatnia proba. Wywalilem cala aplikacje Battlefield 4 i sciagam wszystko od nowa. Aktualizacja, dodatki i Premium. Wroce z pracy to zobaczymy co bedzie.... chcialbym juz z wami dzisiaj zagrac... a nie mogłeś wejść do PSS i ściągnąć premium jeszcze raz ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Pewnie ze chcialem to zrobic, ale jak wchodzilem przez PSS to byla informacja Zainstalowane i nie dalo sie go sciagnac jeszcze raz. Przez strone ustawilem to w kolejce do sciagania, ale byla informacja na stronce Gotowe do uzycia. A przez gre jak wchodzilem by kupic Premium to byla informacja Nie znaleziono takiej zawartosci. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 to dziwne bo ja właśnie tak robiłem, chyba z chińską nawałnicą miałem taki problem i ściągnąłem jeszcze raz premium i poszło. Do tego dopiero wtedy pokazał mi się też znaczek premium w menu gry. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 EA jest świadoma że ostatnie DLC powoduje że gra wywala błąd na PS4,PC, X1 i pracują nad rozwiązaniem problemu. Jutro będzie wiadomo coś więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi