Opublikowano 16 lipca 201410 l Czasem jest tak, ze jesteś w zdecydowanie mocniejszym zespole, po rundzie przeciwnicy spieprzaja i w następnej rundzie gra miesza składy zeby zbalansować i przerzuca Cię do słabszego zespołu. I nagle zaczynasz nieoczekiwanie dostawać ostry w(pipi).
Opublikowano 16 lipca 201410 l W dniu 16.07.2014 o 16:02, Darude napisał(a): Mapki zacne i stwierdzam ze to jest najlepszy dodatek jaki sie pojawił .Niestety ,wkórwia mnie ten cały kod jest taki randomowy ,raz możesz w jednej rundzie być hi-manem ,przybyszem z matpalnety ,by pozniej w jakis rundach być zwykłą ścierką do podłogi ,nic nie wchodzi :confused:. Edytowane 16 lipca 201410 l przez mclusky
Opublikowano 16 lipca 201410 l Ktos tutaj zgromadzony gral w ten dodatek na ps3?? Wrażenia pozytywne względem wersji ps4? (tak, wiem ze różnią sie diametralnie)
Opublikowano 16 lipca 201410 l Jak wam sie podoba tarcza? Przetestowalem se i jak dla mnie calkiem niezla zabawka. Widzialem tez klany, ktore wykorzystywaly tarczowca do przebijania sie przez cienkie przejscia. Bylem pod wrazeniem. W dniu 16.07.2014 o 16:24, Darude napisał(a): Mclusky czep sie może Bugfielda co? ja ci dobrze radze. Poćwicz, wtedy bedziesz caly czas przybyszem z mak-planety.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Trzeba tarcze na Blokadzie wyprobowac, moze dzis je przetestujemy. Pracowal ktos w zomo, moze jakies taktyki zna.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Kolego Danzel ćwiczenia nic tu nie pomogo wytrenowałem sie do jakiegoś tam poziomu i tyle starczy .Wkórwia mnie jedynie to ,że ta gra jest tak nierówna.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Duzo tez zależy od pingu kolego. Ja po patchu widzę poprawę,ludzie juz mnie tak szybko nie zabijają. Hity za ściana są teraz rzadkością,ale czasami się zdarzają. Edytowane 16 lipca 201410 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 16 lipca 201410 l Zgadzam się, ale rzeczywiście na nowych mapach mam problem ciągnięcia za koszulkę jest rzadkie ale występuję parę razy na mecz, a necik jak złoto więc chłopaki coś spartolili.
Opublikowano 16 lipca 201410 l No to jak największy hejter tej cześci pisze ,że jest lepiej , to jednak chyba muszę uznać ,ze nie mam racji i się mylę .<mój internet ,moja interpunkcja ,mój skill też><łezki>
Opublikowano 16 lipca 201410 l Dziwna rzecz, jak wyszukuje gry na mapach z ZS przez wyszukiwarke serwerow i wybiore odpowiedni, to przenosi mnie do kupna Premium, a na liscie dodatkow pod nim nie ma Zebow Smoka. Wiecie o co moze chodzic?
Opublikowano 16 lipca 201410 l W dniu 16.07.2014 o 18:42, Voytec napisał(a): Dziwna rzecz, jak wyszukuje gry na mapach z ZS przez wyszukiwarke serwerow i wybiore odpowiedni, to przenosi mnie do kupna Premium, a na liscie dodatkow pod nim nie ma Zebow Smoka. Wiecie o co moze chodzic? Tak... nie masz premium A na serio to może ściągnij dodatek jeszcze raz ? o ile się da
Opublikowano 16 lipca 201410 l 2 godziny go sciagalem. Po zakup Premium odsyla mnie przy wejsciu do gry na mapach z dodatkow. Tylko podstawke obsluguje... Jak na PS4 usunac tylko plik Premium? Zeby wszystkich dodatkow nie sciagac jeszcze raz....
Opublikowano 16 lipca 201410 l Tez miałem taki błąd.To u nich cos jest nie tak. Ja mam dodatki osobno i czasami mi pisze,żebym kupil premium bo nie zagram w china rising. Wchodze na następny serwer z tym dodatkiem i wbijam... Bądź tu mądry.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Przeciez to jest smiech na sali czym jest DICE. Po pobraniu najnowszego patcha pod dodatek i najnowszego dodatku nie moge grac na zadnej grze z dodatku. (pipi)a. Gdzie jest ten chat z tym je.banym EA Support?
Opublikowano 16 lipca 201410 l Tam idioci pracują.Jak kiedyś pisalem, ze ich pierdzielona gra FIFA i Bf zawieszają mi konsole to odpisali, żebym porty odblokowal w routerze. Oni tam szukają glupszych od siebie.
Opublikowano 16 lipca 201410 l W PS Store nie ma Premium na PS4. Sa za to do wyboru 2 na PS3. Cos im sie tam spier.dolilo i najnowszy dodatek mi spier.dolil gre. Jak bede musial sciagac to jeszcze raz to mnie rozniesie.
Opublikowano 16 lipca 201410 l W dniu 16.07.2014 o 18:58, Voytec napisał(a): (pipi)a. Gdzie jest ten chat z tym je.banym EA Support? https://help.ea.com/en/contact-us/new/ ale moze nie dzialac bo szaleje Typhoon Rammasun
Opublikowano 17 lipca 201410 l Kabotyn, nadal twierdze, ze zmniejszyli aim assist. Byc moze Ty tego nie dostrzegasz, bo grales caly czas, ale ja po 5 tyg. przerwy widze duza roznice- po prostu nie przyciaga praktycznie wcale celownika na srednie i dalekie dystanse. PS: Te mapki nowe dla piechociarza naprawde super sa- na wszystkich mi sie bardzo dobrze gra tak naprawde, nie mam jakiegos jednego faworyta i szczerze mowiac nie bardzo kumam zachwyty tylko nad ktoras tam jedna czy druga z nich. Naprawde fajne filmowe (zeby nie naduzywac slowa "epickie") akcje sie czesto zdarzaja jak sie atakuje wieksza iloscia zolnierzy jakis cel.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Ostatnia proba. Wywalilem cala aplikacje Battlefield 4 i sciagam wszystko od nowa. Aktualizacja, dodatki i Premium. Wroce z pracy to zobaczymy co bedzie.... chcialbym juz z wami dzisiaj zagrac...
Opublikowano 17 lipca 201410 l W dniu 17.07.2014 o 06:15, Voytec napisał(a): Ostatnia proba. Wywalilem cala aplikacje Battlefield 4 i sciagam wszystko od nowa. Aktualizacja, dodatki i Premium. Wroce z pracy to zobaczymy co bedzie.... chcialbym juz z wami dzisiaj zagrac... a nie mogłeś wejść do PSS i ściągnąć premium jeszcze raz ?
Opublikowano 17 lipca 201410 l Pewnie ze chcialem to zrobic, ale jak wchodzilem przez PSS to byla informacja Zainstalowane i nie dalo sie go sciagnac jeszcze raz. Przez strone ustawilem to w kolejce do sciagania, ale byla informacja na stronce Gotowe do uzycia. A przez gre jak wchodzilem by kupic Premium to byla informacja Nie znaleziono takiej zawartosci.
Opublikowano 17 lipca 201410 l to dziwne bo ja właśnie tak robiłem, chyba z chińską nawałnicą miałem taki problem i ściągnąłem jeszcze raz premium i poszło. Do tego dopiero wtedy pokazał mi się też znaczek premium w menu gry.
Opublikowano 17 lipca 201410 l EA jest świadoma że ostatnie DLC powoduje że gra wywala błąd na PS4,PC, X1 i pracują nad rozwiązaniem problemu. Jutro będzie wiadomo coś więcej