Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie dość mam tej gry i gdybym miał fizyczną kopię to wyrzuciłbym ją przez okno. Jak można być takim partaczem jak DICE i po opóźnieniu dodatku DT o ponad miesiąc, ostatecznie wypuścić go i wprowadzić ponownie błędy i bugi w netcode'ie, które były na premierę. Ludzie na forum są wściekli, bo znowu wróciły m.in. zgony za osłoną, przewidywanie gry kiedy masz zginąć, zgony po tym jak już 1-2s jesteś już schowany itd. Ta gra wieje amatorszczyzną DICE na kilometr i dopóki BF będzie opierał się na silniku Frostbite to takie rzeczy będą na porządku dziennym. W związku z tym nie wróżę sukcesu Hardline.

Opublikowano

A co ma do tego podstawka skoro patch do gry wyszedł wraz z dodatkiem i dotyczył też podstawki. To jest standard DICE. Zamiast coś naprawić to zabudowują to innym syfem tak aby sprawiało wrażenie, że jest naprawione.

Opublikowano

Wszystko na pewno nie, ale mi wystarczy tylko ta jedna zmiana. Czy ona bedzie, nie mam zielonego pojecia. Jak tak, to bedzie git majonez, i "cioranie" jak w  BF3. Oby :)

Gość Zaqair
Opublikowano

Ja sie specjalnie nie zdziwie jak nic z cte nie wyladuje w bf4 i dopiero w hardcrap zobaczymy wszystko z cte.

Opublikowano

Gracjas Mąsinior ;)

Lepiej w jakies dobre wino zainwestuj Gesior, bo szkoda kasy. I tak przez ostatni tydzien gramy na podstawce. 

Danielski- naprawde tak choojow jest w tej Irlandii, ze sa problemy z podlaczeniem/zainstalowaniem neta. Najpierw Zaqu, teraz ty.  :blum2:

Gość Zaqair
Opublikowano

Bo firma w IRL sie nie spieszy ;) No chyba,ze im kase wisisz.

Opublikowano

Gracjas Mąsinior ;)

Lepiej w jakies dobre wino zainwestuj Gesior, bo szkoda kasy. I tak przez ostatni tydzien gramy na podstawce. 

Ja tam gram w podstawkę bo Bronas nie ma :) a tak to bym ciorał podbój i sprzężenie na zmianę 

Opublikowano

Gracjas Mąsinior ;)

Ja tam gram w podstawkę bo Bronas nie ma :) a tak to bym ciorał podbój i sprzężenie na zmianę 

Odrazu mi sie ciepej na sercu zrobiło ;] a zawsze mówie jak chcecie to grajce na mnie nie patrzcie.

Jeszcze nie kupiłem i nie wiem czy kupie.

Opublikowano

Kupuj bo to bardzo dobry dodatek. Możliwe, że najlepszy do BF4. Spodoba Ci się jazda czołgiem na Propagandzie.

No wlasnie, jak wsiadziesz do czolgu, to jedynym twoim zmartwieniem sa technicy z RPG. :)

Zielu, twoi koledzy z DICE powiedzieli ci, kiedy wyjdzie ten zbawienny patch? :)

Opublikowano

Pożyczyłem BF4, żeby przejść singla. Znajomy ostrzegał, że kasowało mu sejwy. Dalej ten problem występuje? Muszę pobierać wszystkie aktualizacje, aby komfortowo przejść fabułę?

Gość Zaqair
Opublikowano

Na ps3 niema tego problemu(przynajmniej ja nie mialem). Pobierz wszystkie latki na wszelki wypadek.