Opublikowano 28 lipca 201410 l Serdecznie dość mam tej gry i gdybym miał fizyczną kopię to wyrzuciłbym ją przez okno. Jak można być takim partaczem jak DICE i po opóźnieniu dodatku DT o ponad miesiąc, ostatecznie wypuścić go i wprowadzić ponownie błędy i bugi w netcode'ie, które były na premierę. Ludzie na forum są wściekli, bo znowu wróciły m.in. zgony za osłoną, przewidywanie gry kiedy masz zginąć, zgony po tym jak już 1-2s jesteś już schowany itd. Ta gra wieje amatorszczyzną DICE na kilometr i dopóki BF będzie opierał się na silniku Frostbite to takie rzeczy będą na porządku dziennym. W związku z tym nie wróżę sukcesu Hardline.
Opublikowano 28 lipca 201410 l A co ma do tego podstawka skoro patch do gry wyszedł wraz z dodatkiem i dotyczył też podstawki. To jest standard DICE. Zamiast coś naprawić to zabudowują to innym syfem tak aby sprawiało wrażenie, że jest naprawione.
Opublikowano 28 lipca 201410 l U mnie zdecydowanie malo razy ginę za osłoną. Na premierę to był koszmar,teraz może być.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Kabotyn w CTE jest wiele dobrego tylko co z tego jak ja chcę to zobaczyć w grze a nie na platformie testowej. Niby patch w sierpniu tylko czy wszystko ujrzymy w nim co obecnie jest zmienione w CTE
Opublikowano 28 lipca 201410 l Wszystko na pewno nie, ale mi wystarczy tylko ta jedna zmiana. Czy ona bedzie, nie mam zielonego pojecia. Jak tak, to bedzie git majonez, i "cioranie" jak w BF3. Oby
Opublikowano 28 lipca 201410 l Ja sie specjalnie nie zdziwie jak nic z cte nie wyladuje w bf4 i dopiero w hardcrap zobaczymy wszystko z cte.
Opublikowano 29 lipca 201410 l Battlefield 4 Dragon’s Teeth will be available to all non-Premium members starting on July 29th.
Opublikowano 29 lipca 201410 l Gracjas Mąsinior Lepiej w jakies dobre wino zainwestuj Gesior, bo szkoda kasy. I tak przez ostatni tydzien gramy na podstawce. Danielski- naprawde tak choojow jest w tej Irlandii, ze sa problemy z podlaczeniem/zainstalowaniem neta. Najpierw Zaqu, teraz ty. :blum2:
Opublikowano 29 lipca 201410 l Gracjas Mąsinior Lepiej w jakies dobre wino zainwestuj Gesior, bo szkoda kasy. I tak przez ostatni tydzien gramy na podstawce. Ja tam gram w podstawkę bo Bronas nie ma a tak to bym ciorał podbój i sprzężenie na zmianę
Opublikowano 29 lipca 201410 l gdzie tam - juz net mam, zamowilem w czwartek dzisiaj podlaczyli - za to mamy patatajnie z premierami gier. TLOU np dopiero do dostania w sklepach w piatek
Opublikowano 29 lipca 201410 l Gracjas Mąsinior Lepiej w jakies dobre wino zainwestuj Gesior, bo szkoda kasy. I tak przez ostatni tydzien gramy na podstawce. Ja tam gram w podstawkę bo Bronas nie ma a tak to bym ciorał podbój i sprzężenie na zmianę Odrazu mi sie ciepej na sercu zrobiło ;] a zawsze mówie jak chcecie to grajce na mnie nie patrzcie. Jeszcze nie kupiłem i nie wiem czy kupie.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Kupuj bo to bardzo dobry dodatek. Możliwe, że najlepszy do BF4. Spodoba Ci się jazda czołgiem na Propagandzie.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Kupuj bo to bardzo dobry dodatek. Możliwe, że najlepszy do BF4. Spodoba Ci się jazda czołgiem na Propagandzie. No wlasnie, jak wsiadziesz do czolgu, to jedynym twoim zmartwieniem sa technicy z RPG. Zielu, twoi koledzy z DICE powiedzieli ci, kiedy wyjdzie ten zbawienny patch?
Opublikowano 30 lipca 201410 l Pożyczyłem BF4, żeby przejść singla. Znajomy ostrzegał, że kasowało mu sejwy. Dalej ten problem występuje? Muszę pobierać wszystkie aktualizacje, aby komfortowo przejść fabułę?
Opublikowano 30 lipca 201410 l Na ps3 niema tego problemu(przynajmniej ja nie mialem). Pobierz wszystkie latki na wszelki wypadek.