Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety...pad od PS4 nie zapewnia niestety takiej precyzji sterowania jak pad od 360 i podejrzewam, ze od Łoniaka również.

O DS4 się nie wypowiem, ale pad One jest lepszy od pada 360 i stanowi zdecydowanie jeden z większych atutów konsoli. Po przesiadce ze starszej konsoli gra się wybornie jeśli chodzi o sterowanie.

Respy w DM rzeczywiście są kiepskie, lepiej rozwiązane jest to w popularniejszych trybach. Tak w ogóle to szkoda, że nie lubisz pojazdów, bo najważniejszym trybem w BF4 jest jednak Conquest na 64 osoby. Na konsolach absolutne novum i ogromny postęp w stosunku do starszych części, nawet jeśli zawsze lubiłem Rush. 

Gość Zaqair
Opublikowano

Dzięki za info - co prawda na PS4 nie ma jeszcze informacji, ale nawet nie wiedzialem, ze ma byc Double Xp.

2 dni temu przypominalem,ze jest 2xp dla wszystkich :P
Opublikowano (edytowane)

Pierwsze miejsce mnie zniszczyło mentalnie. Snajper koksu. Ta snajperka ma taki świetny zasięg czy coś kombinowali z grawitacją? Trzaskał dość odległe cele posyłając pociski tuż nad głowami. A sprzęt ze wsparcia? Praktycznie zerowy odrzut przy strzelaniu z MG4. Nie grałem jeszcze w BF4 więc nie wiem. A właśnie opłaca się brać czwórkę na ps3 czy nie warto?

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

czyli tak jak pisalem - te pierwsze snajpy sa tragiczne, dziwne tez, ze glowna cecha za to odpowiedzialna jest wlasnie zasieg...

akurat druga jest całkiem niezła na bliski zasięg M40AM, metro locker, dużo osób nią gra

Opublikowano

Skończyła mi się cebula plus i nie mam w co grać po sieci. Próbowałem wrócić do darmowego multi w Uncharted 3 ale to już nie to. Ale aż tak zdesperowany nie jestem jeszcze żeby dla BF4 kupować ps4. Może w przyszłości.

Gość Zaqair
Opublikowano

Ja gram na ps3 i jakos zyje. Farmer o ile nie trafi ci sie jakas okazja typu bf4 za 30-50 zl to bym nie kupowal(co nie oznacza,ze dobrym pomyslem jest kupno ps4 dla tej gry bo nie jest to dobry pomysl). Serwery z dnia na dzien umieraja. Od ponad 3 miesiecy gram tylko na locker bo inne serwery na ktorych lubie grac sa puste. Dragons teeth ledwo wyszedl juz prawie nikt na nich nie gra. Na reszcie dodatkow sa po 2 serwery ale zazwyczaj sa to serwery z 1-2 mapami z dlc. 

Opublikowano

Chyba coś przesadzasz. W tej chwili liczba osób na serwerach PS3 jest ponad dwa razy większa niż na Xone, a przed chwilą grałem i był spory wybór europejskich serwerów.

A tak BTW o co chodzi z fenomenem Locker i Metro? Wydają się być niesamowicie popularne, podczas gdy dla mnie są strasznie suche. Wielka strzelanina piechoty, w dużym stopniu random i fruwające granaty, a na dobre ratio trzeba załapać niezłą miejscówkę i nawalać do wszystkiego co się rusza.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Latwo sie pkt nabija i caly czas cos sie dzieje. Napisalem,ze moje ulubione serwery sa puste nie ze wszystkie. Ciezko jest znalez serwer tylko z zavod,locker,transmission,dawnbreaker i reaort. Wiekszosc prywatnych serwerow ma wszyskie mapy a jak dla mnie to grywalne sa tylko te co wyminilem.

Jezeli chodzi o dodatki to(tryb CQ)

CR - 1 oficjalny serwer(pelny) i 7 ofcjalnych serwerow z 1 lub wicej slotem.

SA - 1 oficjalny(pelny),2 prywatne z metro only 400%(pelne). 3 oficjalne i 1 prywatny z 1 lub wiecej slotem.

NS - 0 pelnych serwow. 6 serwow ofocjalnych z 1 lub wiecej slotem(2 serwy maja po 2 graczy na serwie)

DT - 1 oficjalny(pelny). 6 oficjalnych serwerow i 4 prywatne z 1 lub wiecej slotem

Moze z tych 36k co niby teraz gra 80% siedzi na TDM. Nie wiem,wiem ze ja nie lubie TDM w BF.

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano

Ja wlasnie wbilem 129lev,jutro bedzie 130. Mam nadzieje,ze jak dodadza 131-140lev to tez zrobia 2xp dla wszystkich,juz teraz potrzeba 810k na ostatni level wiec na 140lev pewnie z 1mln pkt bedzie trzeba uzbierac.