Moldar 2 249 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Na grę można narzekać, ale pod względem filmów, najlepiej ogląda się te już od czasów BC2, piękne akcje ludziom wychodzą, ta z kłodą to już totalne przegięcie Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Moldar Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Co to jest na kłodzie? Jakieś miny zbliżeniowe? Bo rozumiem za "rozruch" odpowiadały C4. W ogóle mają chłopaki fantazję.M2 slam mozna powiedziec,ze miny zblizeniowe. 1 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Takie pytanko mam gra ktoś w tą grę na PS4 dużo ludzi bo w KZ:SF jakoś mało? Czy da się sortować serwery tak aby runda nie trwała wieki, bo zazwyczaj mam czas wieczorem 10-20 min żeby grę uruchomić pograć i wyłączyć. A z tego co wiem rundy w BF4 trwają długo.... Tryby mnie interesujące to DM głónie... Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 W tej grze znajdziesz wszystko czego szukasz Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Takie pytanko mam gra ktoś w tą grę na PS4 dużo ludzi bo w KZ:SF jakoś mało? Czy da się sortować serwery tak aby runda nie trwała wieki, bo zazwyczaj mam czas wieczorem 10-20 min żeby grę uruchomić pograć i wyłączyć. A z tego co wiem rundy w BF4 trwają długo.... Tryby mnie interesujące to DM głónie...Aż mnie oczy rozbolały od czytania ale chyba zrozumiałem o co chodzi. Moja odpowiedź brzmi: tak. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Koniec pisania z telefonu :-) Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 I wpadl . W 2h30 min wbilem 786000 pkt i jak tu nie kochac 2xp 2 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Bf3 na ps3 jest za(pipi)isty. Bf4 to jest tragedia. Najlepiej aby ta część nigdy się nie pojawila na żadnej platformie. No, a co chciałbyś, aby ten twór wyszedł pod nazwą BF:BC3 na którego wszyscy liczą, że to będzie ta część która będzie dopracowana i niejako odrodzeniem serii Jeżeli DICE będzie podążać tą drogą którą podąża i nie wjedzie na prawidłowe tory, będzie na siłę uszczęśliwiać wszystkich, to zarznie tą serię .Po cholere nawalaja tego wszystkiego? po co tyle tych gadzetów i map jak to wszystko jest niezbalansowane i nie działa należycie.Pat(pipi)ą co miesiąc praktycznie i jest to powielanie tych samych błędów:/ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Nastepny duzy update we Wrzesniu(na 99% ostatni update) DICE has outlined what to expect from Battlefield 4's next big update, due out in September. The developer is using the Battlefield 4 Community Test Environment to get feedback on how to improve the game, live producer David Sirland wrote on the Battlefield blog. Chief among the tweaks is a change to soldier movement so that it closely matches the one in Battlefield 3, but without compromising the visual fidelity. This change also makes it easier to get away from undesirable firefights, Sirland added. Elsewhere, DICE has de-cluttered the HUD to only show what is important. "We have added several options and functionality to make your screen much less cluttered (and give you a lot of choice in making it the way you want)." This note on the weapon balance is interesting: "We've focused on maintaining a consistent Time To Kill (how long an average engagement lasts for). With the changes to visual recoil, the third person hit reactions and improved tickrates has been sped up somewhat as we still need to balance this with damage and recoil changes." There's more on visual recoil, improvements to the revive mechanic and netcode improvements ("Making ping differences, trade kills and kills behind cover less of an issue by lowering the time allowed to damage on the client side"), and vehicle balance over on the Battlefield blog. DICE will next look at improvement teamplay and the objective aspects of Battlefield 4. This includes everything from Commander, Squads, Field Upgrades and Game Mode improvements, features and bug fixes. http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-08-battlefield-4s-next-big-update-cleans-up-hud-tweaks-soldier-movement Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Sprzezenie juz jest 20minutowe ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 tak, od 3 dni kiedy była aktualizacja ustawień serwerów Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 10 sierpnia 2014 przez NewNickPL Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Jak chlejesz i ćpasz to nie pisz na forum. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Jak chlejesz i ćpasz to nie pisz na forum. O co ci chodzi? Chyba już wiem, tam był gif z BF4 a nie link do kwejka :S Teraz powinien być ten gif. Edytowane 10 sierpnia 2014 przez NewNickPL Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Jak chlejesz i ćpasz to nie pisz na forum. O co ci chodzi? Chyba już wiem, tam był gif z BF4 a nie link do kwejka :S Teraz powinien być ten gif. Już jest git Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Tak to sie robi http://i.imgur.com/uMeNx1l.gif 16 postow temu to juz bylo:P i jeszcze walek wrzucil filmik Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 W koncu udalo mi sie zaliczyc Sprzezenie ponizej 50 ticketow. Widze, ze po aktualizacji (albo dopiero teraz to odblokowalem ) mam wiekszy wybor w broniach dodatkowych dla czolgow, jest Kartacz i Pocisk Staf. Ktos moze uzywal ? Jak sie sprawdza ten pocisk ? Jak sprawdza sie Pocisk z Sabotem w porownaniu do PPANC ? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) sabotem latwiej sie celuje, bo leci praktycznie po linii prostej. ppanc leci po sporej paraboli. Za to ppanc ma ladunek wybuchowy zadajacy obrazenia (splash damage) rowniez piechocie, czego nie ma sabot. Generalnie do walki glownie z piechota lepszy ppanc, do walki glownie z czolgami bralbym sabot. Edytowane 10 sierpnia 2014 przez tommi Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Ppanc również pojazdom zadaje większe obrażenia. Polecam www.symthic.com Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 ale szalu tez nie ma- wczoraj walilem nim w czolg i zabieralem mu bodajze tylko 25% kazdym strzalem (od przodu) Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Ważny jest też kąt uderzenia pocisku. Im bliższy prostego, tym większe obrażenia. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 ale szalu tez nie ma- wczoraj walilem nim w czolg i zabieralem mu bodajze tylko 25% kazdym strzalem (od przodu) Ja tam Cię widziałem tylko na serwera Knife Only więc nie ściemniaj. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Potem wbilem trochę na dragon's teeth ostatnio jak nie ma akurat żadnego serwera na noże z aktywnym adminem (czytaj: jest burdel), to wbijam zwykle na dodatek trochę postrzelać. Zarabiste to dlc naprawdę Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 No ja niestety wczoraj wcześniej uciekłem bo dziecko zaprosiło kuzynki na nocleg a żona urzędowała w salonie a nie chciałem mieć szpiega więc wolałem skończyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi