Gość Zaqair Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Fajne te filmiki szkoda, że w ostatnim dodatku wszystkie największe błędy BF4 rażą najmocniej. Najgorsze, że są obecne a to dla mnie niezrozumiałe. Karton gips i gumka recepturka irytuje strasznie... Oczywiście wersja PS4. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie polecam wypróbować multi w TLUS JEST MOC !!! grałem wczoraj z Danielskim i naprawdę nie było (pipi)enia o (pipi)e marynie ale na bieżąco komunikacja o położeniu przeciwnika i współpraca na najwyższym poziomie bo to multi tego wymaga. Naprawdę polecamKupiłem swój egzepmplarz, story mam skończone na ps3 więc jak coś to jestem gotowy na multi Panowie ;] Potwierdzam multik na the last of us wyjątkowo miodny, grałem moze przez 30 min i musiałem uciekać na urlop. Ale napewno wyciągnę sie w multika wiec Marku i pryxfus mój psn id Styku Możecie spokojnie dodać to powalczymy, poskradamy sie razem ( właśnie te skradanie i chowanie sie za przeszkodami jest za(pipi)oste ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wrzuce swoje 3 grosze odnośnie bf4 na ps 4 i bugow. Do pewnego poziomu moze tak do 50 kiedy tak naprawdę jeszcze cieszylem jape z gry, z miodu grafy i w ogóle ps4 nic mi nie przeszkadzało moze czasem lagi ale jakoś zamieniałem serwer i było ok ( gre mam od premiery). Dopiero po tym jak zacząłem wgłębiać sie na forach i youtubie by byc lepszym graczem dowiedziałem sie o błędach i zacząłem je dostrzegać. Gwoździem do trumny były mecze z nowo poznanymi na psn i rozmowa pod czas gry z nimi. Było to męczące ich marudzenie bo ciagle wszyscy narzekali a ci z kiepski wynikami najbardziej co mnie dziwiło bo choć ginęło sie za ściana to i tak miałem dobre wyniki. Dalej czerpie mnóstwo funu z gry i napewno bedę. Szkoda ze gra jest niedopracowana .....ale mamy to wszyscy wiec jedyna dobra wiadomością jest ze jest uczciwie, wszyscy mamy równe szanse w zabugowanej grze...a raczej w grze z kiepskim netcodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Potwierdzam multik na the last of us wyjątkowo miodny, grałem moze przez 30 min i musiałem uciekać na urlop. Ale napewno wyciągnę sie w multika wiec Marku i pryxfus mój psn id Styku Możecie spokojnie dodać to powalczymy, poskradamy sie razem ( właśnie te skradanie i chowanie sie za przeszkodami jest za(pipi)oste ) Zielu juz swój egzemplarz pogonił, ja swój zostawiam, jak coś chętnie pogram ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zielu juz swój egzemplarz pogonił, ja swój zostawiam, jak coś chętnie pogram ;] Co nie zmienia faktu że multi jest super ale nie będę trzymał gry dla samego multi które pogram może 3 godz w tygodniu. Jakby sprzedawali osobno za 50 zł to bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Panowie dziś została podwyższona cena prywatnych serwerów z 229 zł do 249 zł . Co robimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dopłacamy różnice , szukamy jeszcze kogoś. Odyn był chętny . Albo mówimy (pipi) im dupę i by się pałowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Poczekajcie, ktos sie dorzuci Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobra czyli łapiemy Odyna i niech zapłaci tyle co wszyscy a ja dopłacę resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zielu, spróbuj załatwić bez dopłaty. Zadzwoń do Krystyny z EA, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Spoko już dostali po uszach za podwyżkę a tak na serio ciekawe jak wygląda cena serwera w IRL lub UK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Z tego co pamietam w IRL 50eur Edit: zle pamietalem 90dni kosztuje 60eur. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 co jeśli jest np 11 ludzi w teamie i są dwa składy po 5/5, oczywiście ja w tym trzecim gdzie jestem sam, nie moge wtedy sie odradzać, po prostu ktoś musi być wtedy jako dowódca i wtedy gdy on sie zrespi łaskawie to ja też moge, jest jakis inny sposób na to żeby bez tego sie odradzać? bo czasami nieźle sie wkurzam przez to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Na flage/baze innego wyjscia nie masz. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na ps3 chyba nie da sie tak, wszystkiego próbowałem i lipa, względem bf3 to dla mnie krok wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na ps3 chyba nie da sie tak, wszystkiego próbowałem i lipa, względem bf3 to dla mnie krok wstecz Na PS3 nie można odrodzić się na fladze? :O Wiesz, że ta flaga musi być przejęta przez Twój team? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na ps3 chyba nie da sie tak, wszystkiego próbowałem i lipa, względem bf3 to dla mnie krok wstecz Wiesz co,moze ty juz gier nie odpalaj Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na ps3 chyba nie da sie tak, wszystkiego próbowałem i lipa, względem bf3 to dla mnie krok wstecz Na PS3 nie można odrodzić się na fladze? :o Wiesz, że ta flaga musi być przejęta przez Twój team? XD przecież wiem że musi być przejęta, nie pisałbym gdybym mógł spokojnie się respić na takiej, nawet jak mam przejęte wszystkie flagi a sam jestem w składzie to nie da rady po prostu, może z tego względu że mam dopiero 19lvl? dobra, nie będę wam zaśmiecał tematu moim problemem, jakoś go rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na ps3 chyba nie da sie tak, wszystkiego próbowałem i lipa, względem bf3 to dla mnie krok wstecz Na PS3 nie można odrodzić się na fladze? :o Wiesz, że ta flaga musi być przejęta przez Twój team? XD przecież wiem że musi być przejęta, nie pisałbym gdybym mógł spokojnie się respić na takiej, nawet jak mam przejęte wszystkie flagi a sam jestem w składzie to nie da rady po prostu, może z tego względu że mam dopiero 19lvl? dobra, nie będę wam zaśmiecał tematu moim problemem, jakoś go rozwiąże Galkami poruszasz sie miedzy flagami. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Bzdura, musi się dać odrodzić na fladze jak jest przejęta. Jedyna opcja, żeby tego nie móc zrobić to mecz HC albo z jakimiś niestandardowymi ustawieniami, gdzie możesz odradzać się tylko na kierowniku squadu, ale zdaje się, że nawet tam można na fladze... Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 @Mersi: jaki tryb grasz, dominację czy podbój? Ja dominację rzadko, ale ostatnio tez nie moglem sie odradzać na fladze. Być może to kwestia ustawień- wypróbuj oficjalny serwer zamiast prywatnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Starting 8AM UTC, BF4 server maintenance will be rolling out on all platforms. Multiplayer will be unavailable for a few hours due to this Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 łooooooooooohohohohohohoho nie wiem czy to było bo ostatnio mam troszkę zwieszkę w życiu więc mało mnie tutaj, ale kur.wa jak to wygląda: http://youtu.be/nteDP62uWcw gordżys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 było, stare ogarnij się dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi