hansior111 68 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Psn padł? Na to wygląda. Spadam na PS3 pokatować BF3, podobno na PS3 PSN hula. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja pie$%le, darmowy PSN na PS3 dziala, a ten platny na PS4 jak zwykle konserwuja. Alez bym sobie zagral w Bf3.... I miss you baby Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Przygotowka przed destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zielu (pipi)a co jest z Wami gdzie jakaś informacja o konserwacji ;]??? Człowiek po ciężkim dniu pracy układa się zajmuje pozycje z piwem a tu (pipi). Swoją drogą za co my płacimy ten Plus jeżeli jest gorzej niż było darmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Bierz kolejnego bronka Bronas, PSN dziala. A tak swoja droga Kluska, nie musze byc w top 5, swoje 5 min juz mialem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja tylko informuję o BF a nie o jakiejś z(pipi)anej usłudze jaką jest PSN . Patch na wszystkie platformy pojawi się w ostatni tydzień września. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jaki patch ? Jakie info ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 O matko Kame odstaw to Diablo bo nie wiesz co się dzieje . Bardzo duży patch który zmieni praktycznie tą grę i będzie grało się podobnie jak w BF3 o netcodzie nie wspominając. Jest to najprawdopodobniej przedostatni patch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wydaje mi się że Ci którzy mają kupić Destiny i odpłynąć w czeluściach galaktyki, to i tak na jakiś czas odpłynie. Pacz by tego raczej nie zmienił. Obie gierki łączy tylko to, że są FPS'ami, wątpię żeby jakoś szczególnie ze sobą konkurowały. Fakt. Ostanio nie czuję weny do gry w BF-a i patch nic by nie dał. Nudzą mnie już te mapy, a kupować dodatków czy też premium nie mam zamiaru. Teraz już tylko Destiny przez kilka miesięcy. Choć pewnie sprawdzę jakie zmiany/ błędy wprowadzili do gry niedługo po premierze tego pacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Jeszcze nie tak dawno temu ludzie gadali ze nie ma w co grac na nowych konsolach itd, natomiast teraz trzeba sie zastanawiac jakie gry kupowac zeby czasu starczylo, gdyby BF mial taka konkurecje w czasie premiery to teraz EA liczylaby zapewne straty a nie zyski. Teraz BF jest grywalny a wiec skoro wydalem na gre + premium to nie zamierzam z niej rezygnowac, Diablo jest tez mega za(pipi)iste, szczegolnie w ekipie z forum, Gry fabularne typu TLOU...yyy jak nie bedzie neta to pogram. No i jeszcze wychodza scigalki must have driveclub + project cars i na koniec j.e.b.n.i.e. GTA 5 z niesamowitym multi. Powodzenia w Destiny ziomki ale ja odpuszcze Moj plan z grami wlasnie tak wyglada Edytowane 6 Września 2014 przez Longstar Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 O matko Kame odstaw to Diablo bo nie wiesz co się dzieje . Bardzo duży patch który zmieni praktycznie tą grę i będzie grało się podobnie jak w BF3 o netcodzie nie wspominając. Jest to najprawdopodobniej przedostatni patch Ty mnie nawet nie strasz. Dla mnie BF3 na PS3 był niegrywalny przez ukochany input lag. Poza tym czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 O matko Kame odstaw to Diablo bo nie wiesz co się dzieje . Bardzo duży patch który zmieni praktycznie tą grę i będzie grało się podobnie jak w BF3 o netcodzie nie wspominając. Jest to najprawdopodobniej przedostatni patch Zastrzegają sobie prawo do poprawienia tego co zepsują najbliższym paczem Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie wiadomo czy to fake ale został po chwili usunięty, zwracam uwagę na broń trzymaną przez żołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Jak dla mnie to fake, ale chcialbym zobaczyc mape z takimi warunkami atmosferycznymi, jak na Blokadzie (ta polka skalna z burza sniegowa). Mala widocznosc, walacy snieg w oczy, no po prostu cos pieknego- widzisz przeciwnki only close quarter. Zaden snajper, czy kampiszon nie mialby tam racji bytu. Zielu, rozpaliles moja wyobraznie, na najlepsza mape w Bf4. Edytowane 8 Września 2014 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Nie wiadomo czy to fake ale został po chwili usunięty, zwracam uwagę na broń trzymaną przez żołnierza To nie fake Edytowane 9 Września 2014 przez Neox Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Uhuhu napalam się Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ten dodatek zginie po tygodniu, jak dotychczasowe. No jeszcze te futurystyczne klimaty, czyzby Final Stand: Advance Warfare? Dajce mi patcha! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Walek,raczej final stand: advenced destiny shadow fall warfare Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Co oni mają z tą przyszłością? Mnie się marzy powrót do drugiej wojny. 64 osoby naparzają do siebie z MP40, Thompsonów, Tygrysów... Na niebie Spitfire rozwala Bf 109... Podstawka w Europie, DLC z Afryką, zimową Rosją czy Pacyfikiem. Oby wrócili jeszcze do takich tematów. Do tematu, to czemu dodatek ma zginąć po tygodniu? Przecież wszystkie są grane nawet teraz, przynajmniej na Xone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panowie prawda jest taka że to nie COD wprowadził pole bitew w przyszłości ze swoim Titanwałem ale DICE w jednym ze swoich dodatków lata temu. Więc nie wiem skąd zdziwienie czy oburzenie już na krótkim materiale parę miesięcy temu widzieliśmy zabawkę z przyszłości. Zobaczymy dziś na krótkim teaserze dziś jak to będzie się prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Edytowane 9 Września 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Mam nadzieje,ze na ps3 progi punktowe beda nizsze niz na pc/ps4/xbone. Pojazdy Dog Tagi: Pojawil sie serwer z final stand,premiera jutro? Edytowane 9 Września 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Trzeba bedzie odpalic BF4: Starting this week we will run servers with one of the four maps available to play per day – starting Tuesday September 9th. The number of player slots and servers will be limited – so not everyone with access will get a chance to play this time around. This is the first time we have ever done something like this at this early stage – and we hope it will mean a more stable and higher quality release in the end! 7Min z DLC: Edytowane 9 Września 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi