Gość Zaqair Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Obecnie lataja bf4,robia dlc do bf4,pomagaja przy battlefront. I ja twierdze,ze maly team grzebie cos przy bc3 Napewno predzej czy pozniej dostana swoj projekt o ile juz czegos nie robia. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Z okazji Halloween Dice LA doda jutro, ultra Kabotyn mode: 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 Dlaczego Bf4 ssie palke, i jest gra zrobiona dla niepelnosprawnych. Oto fajne video tlumaczace zjawiska aim assist (3 rodzaje- rotation, compensation i snap). Jakby byla zorganzowana e-sportowa para-olimpiada, to ta gra by sie na nia idealnie nadawala. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Teraz to odkryles? W bf3 ogarnięty gracz robił spora sieke, tutaj jest tak randomowo,ze łzy lecą W tej grze nawet gałki do celowania nie trzeba używać. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Problem w tym, ze nasz ekipa (1410) tego kompletnie nie widzi, jak np.Gesior czy paru innych. To dla nich ten klip. No, ale w kolejnym patchu maja to zmienic. Oby Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Problem w tym, ze nasz ekipa (1410) tego kompletnie nie widzi, jak np.Gesior czy paru innych. To dla nich ten klip. No, ale w kolejnym patchu maja to zmienic. Oby Kabotyn, kazdy to widze ale w odroznieniu od ciebie....we don't give a shit. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Dlaczego Bf4 ssie palke, i jest gra zrobiona dla niepelnosprawnych. Oto fajne video tlumaczace zjawiska aim assist (3 rodzaje- rotation, compensation i snap). Jakby byla zorganzowana e-sportowa para-olimpiada, to ta gra by sie na nia idealnie nadawala. E-sport to 95% na pc sie odbywa,w bf4 rowniez kazdy prawdziwy turniej jest na pc, a na pc aim assist nie istnieje. Jak ci tak ten aim assist przeszkadza moze przenies sie na pc? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Kabotyn nie Litwinuj... Zjedź snickersa :-P Cytuj
Gość Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Kabotyn, chyba nieco za późno na takie refleksje i apele, hę? Skoro zostaliście przy tym crapie tak długo tzn, że większość tego nie widzi/przymyka oko/wyebane ma. Ja nie byłem w stanie się zmusić, choć wiadomo jaką granie z ekipą jest frajdą, ale jak gra mnie w takim stopniu ogranicza to "nie wiem jak panowie, ale ja wypjerdalam" i po kłopocie. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Dlaczego Bf4 ssie palke, i jest gra zrobiona dla niepelnosprawnych. Oto fajne video tlumaczace zjawiska aim assist (3 rodzaje- rotation, compensation i snap). Jakby byla zorganzowana e-sportowa para-olimpiada, to ta gra by sie na nia idealnie nadawala. Witaj w klubie niepełnosprawnych. Śmieszny jesteś z tymi Twoimi wywodami na temat aim assist. Grasz w ten szit od roku i cały czas płaczesz. Dlaczego nie wypeirdalasz na PC? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Wtedy kabotyn by marudzil,ze: - Ludzie maja lepsze myszki/klawy - Graja na low zeby miec jak najwiecej fpsow - Oni maja monitor z 1ms opoznienia a on ma az 5ms. - Oni maja ping 20ms a on 45ms Proponuje grac w CS ,mozesz miec problemy wyzej wymienione ale bedziesz gral tylko z ludzmi ze skilem. Edytowane 3 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Dlaczego Bf4 ssie palke, i jest gra zrobiona dla niepelnosprawnych. Oto fajne video tlumaczace zjawiska aim assist (3 rodzaje- rotation, compensation i snap). Jakby byla zorganzowana e-sportowa para-olimpiada, to ta gra by sie na nia idealnie nadawala. Witaj w klubie niepełnosprawnych. Śmieszny jesteś z tymi Twoimi wywodami na temat aim assist. Grasz w ten szit od roku i cały czas płaczesz. Dlaczego nie wypeirdalasz na PC? Daj kase na PC, to chetnie w^&(pipi)e. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Bylo nie kupic ps4 mialbys na PC Pozwolilem sobie policzyc ile wydales na ps4+ps plus+ 9 gier(zakladam,ze kupiles je na premiere): - 349£ za ps4 - 340£ na gry - 10£ na upgrade bf4 - 40£ (Doliczam bf4 premium bo watpie,zeby kupil gdybys zostal na ps3.) - PS plus 36£ Lacznie 775£ Za ta kwote naprawde fajnego pc mozesz zbudlwac. A i zeby pozniej nie bylo,ze Zaqu klamie bo za 775£ pc mocniejszego od ps4 nie zbudujesz,to dorzucam filmik Jackfrags ktory zbudowal pc ponizej 500£ ktory ma podobna moc do ps4. Edytowane 3 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Jak rzadki jest ten nieśmiertelnik? 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Bardzo. Powiedzial bym,ze latwiej trafic na kogos z dog tagiem pracownika dice Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Bo dopiero teraz się zorientowałem że dostałem kilka ciekawych, ale ten mnie zaciekawił najbardziej. W szczególności opis "Rzadko spotykany nieśmiertelnik przyznawany graczom uważany na przyjaciół DICE". Nie wiem czym im zasłużyłem, ale oki zakładam na szyję. Edytowane 3 listopada 2014 przez gamerTHC Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Jak to dostałeś? Możesz go założyć? Jak tak to na jakiej grasz platformie? Chętnie Ci go ściągnę Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Nie wiem sam jak dostałem, patrzę i są, może jaki błąd. Chyba mam na sobie założone. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Jak rzadki jest ten nieśmiertelnik? Teraz będę na Ciebie polował z kosą Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Chyba jednak to jakis błąd, bo w battlelogu pokazuje mi czysty nie wybity dog tag Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Nie mogli dac 2xp jak dodadza nowy lev? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 spokojnie nie jedno 2xp przed nami na razie niech dadzą dodatek i nowe levele Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Kiedy ma wyjsć ten dodatek w ogole? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi