Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To Wy lepiej weszlibyscie na odpowiedni serwer stanąć twarzą w twarz z wrogiem, a nie go tylko w kolimatorze tudzież wizjerze jakiejś puszki oglądać ;)

PS: jak wiadomo w nożu nie ma aim assist, co np. Tobie powinno odpowiadać ;)

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Ja czasem wchodzilem na te serwery dla "prawdziwych mezczyzn". Ale po jednej zebranej blaszce zjawiala sie cala wataha orkow, aby podstepnie zebrac mi kose. Tam nie graja nozownicy, tylko sepy czekajace na okazje.  ;)

Opublikowano

Pewnie nie będę pierwszy i nie ostatni w tym temacie, ale który dodatek jaki do tej pory wyszedł wypada najlepiej pod względem broni i samych map? Widzę, że jest promocja do 8 stycznia i dodatki są o połowę tańsze. Ktoś pomoże w wyborze?

Opublikowano

No ja zastanawiałem się nad kupnem dodatku z mapami BF3, ale czemu odradzasz zakup? Mała popularność tych dodatków czy coś innego?

I jeszcze jedno pytanie - dlaczego w podstawce nie ma map z myśliwcami? Lipa straszna.

Opublikowano

Podstawowe są najlepsze, a tak poważnie to wszystkie dodatki mają coś w sobie. Każdy jest inny i trudno powiedzieć, który jest najlepszy. Mi osobiście Naval Strike bardzo się podoba.

A o co chodzi, że nie ma na podstawie map z myśliwcami? Paracel Storm, Golmud, Danwbreaker, Hainan, Rogue Transmission - na każdej z tych można polatać odrzutowcami.

• Plusik 1
Opublikowano

Skoro lubisz polatać, to w dodatku China Rising masz tryb air superiority. W podstawce myśliwce są chyba tylko na Podboju. Z dodatków jeśli już któryś musiałbym kupić to chyba wybrałbym second assault. Choćby z uwagi na Metro, które w dużym podboju jest niegrywalne, ale w szturmie nadal bardzo fajne. Co nie zmienia faktu, że na mapach z dodatków mam jakieś 2% czasu gry.

Opublikowano

Yyyy, a w jakim trybie? Ja od początku w filtrach wyszukiwania serwerów mam mapy z podstawki i tryb szturmu. Za innymi trybami nie przepadam i nie sprawdzałem niestety :)

Na pewno są na podboju i air superiority. W niektórych szturmach też, ale nie wiem na których mapach bo mało gram. Pewnie pokrywa się to z tym co napisałem wyżej.

Opublikowano

Przeszedłem w końcu single w bf4 i powiem że bardziej mi się spodobał od 3, fajne akcje, miejscówki niektóre przypominające mi bc2 co na plus, fajna końcówka, ogólnie mi się spodobało 8/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tu ktos z klanu PL z ps4? Chcialbym dolaczyc.

:facepalmz:

PL to skrot od Polska

Uprzedzam pytanie ''klan'' KSA to skrot od Kingdom of Saudi Arabia

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak klan PL. Znajd sobie znajomych i tyle.

Opublikowano

Ile ty masz lat czlowieku? 6? Wstawiasz sobie clantag PL i tyle.NIEMA PLUTONU/KLANU PL. Ludzie sobie wstawiaja PL zeby inny Polacy na serwerze wiedzieli,ze sa inny polacy na serwerze. Poszukaj sobie serwerow Polskich w wykszukiwarce. Juz jasniej ci nie mozna tego napisac.

• Plusik 1
Opublikowano

Nastepnym razem napisz jasniej ;) Bo nigdzie nie napisale,ze jakis ''geniusz'' zalozyl serwer PL i mysli,ze clantag PL jest jego.