Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC

Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map.

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 649,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC

Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map.

I slusznie, ja bym plakal. Za gre i Premium zaplacilem wiecej niz PCtowcy i jeszcze mialbym mniej map. No (pipi).
Opublikowano

Zaq! To nie tak... (nie czuje jak rymuje hjehje)

Jakby wrzucili na hiper-master-konsolę z przyszlości, (taaaa... rozczarowanie tą gen. jest naprawdę mocne narzędzia edytorskie wyjętę wprost z pierwszych lat tego, nędznego 21 wieku, to sami by sambie zagwarantowali, zerowe wpływy z map packów hehe sku.rw.iele!

Opublikowano

na ps4 tez sa ostatnio takie porblemy z lagami i rozlaczaniem sie? szalu mozna dostac.

Gram dosc duzo ostatnio i takich problemow nie mam.

Co do map, to mi wystarczylo by gdyby dali te z bf bc2 i vietnam.

Opublikowano

Racja ale chodzilo mi o to, ze nie musza sie wysilac na tworzenie nowych map. W ogole to moglo by zrobic remaster bf bc2 na ps4 ;) ostatnio odpalilem to na ps3 i w sumie duzej roznicy z bf nie ma ...

Opublikowano

Na pc wazy 1.13 GB

VEHICLES

• All helicopters have new more agile physics applied (you can do both barrel rolls and loops!)

:D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Brakowało mi trochę zwrotności dla śmigłowców ale beczki i pętle... Chociaż rzeczywiście Apache w realu potrafi.

Edytowane przez hansior111

Opublikowano

W Battlefieldzie zawsze chciałem zrobić scenę z Blue Thunder

od 3.00

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

widzieliście? - nie  ma już ustawień serwera, ani dostępnego "odwrotu" !? - to chyba po tym patchu? 

poprawka - czasami nie jest to wyświetlane-dostępne.

Zauważyłem że teraz można tylko 3 miny postawić (wcześniej 6) - następne można, ale pierwsza, itd., znika;

poza tym teraz chyba zaznaczanie krócej jest pokazywane na mapie.

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Gruby update, beta v2 i zarzynanie gry,pogorszenie grafiki piękne rozmycie, te lagi nawet już na mapce w menu to już dopiero lol plus te same błedy co wcześniej.

Opublikowano

Opublikowano

Jedna ze zmian w wiosenym patchu.

cmp_2.png?v=1427396876.1z

SPRING WEAPONS BALANCE PROJECT

With the upcoming Spring Patch release, we want to look at our full weapons catalog and do some changes.

GOAL: Better define the roles of primary weapons, clarify their differences and improve consistency, through:

Tweaking effective weapon ranges per weapon type

Suppression changes

• No suppression at optimal/effective range, only in the falloff ranges and beyond
  • The intent is for suppression to be used as a tool to reposition yourself in combat

Making headshots more meaningful

• Bring back 2 hit kill headshots within optimal range (varies per weapon, not available on all weapons)

Reducing the impact of a high rate of fire

• Keep both high and low rate of fire viable choices respectively

Clarifying bullet spread, impacts and recoil

• Improved 1P Tracer effects, Sniper vapor trails, bullet impact effects & sounds

Making shotgun behavior more consistent

http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/wiki/projects/springweapons

Opublikowano

Na pc juz graja w gun master. AN-94 to jedna z broni z bf3 ktora bedzie w bf4

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Panowie, krótka piłka:
Jako że na PSN jest obecnie promocja na BF4 Premium (79 zł), poważnie zastanawiam się nad zakupem i chciałbym was prosić o radę. Warto w ogóle pakować się w wersję na PS3? PS4 nie mam (i nie będę mieć), a swoją drogą od premiery BF4 tu i ówdzie czytam, że ta gra jest poważnie zbugowana i co rusz przytrafiają się różne historie z resetem postępu w profilu, glitchami itp. Ktoś jest w stanie mi doradzić czy jest sens kupowania tej gry i jak obecnie wygląda ona (serwery, bugi) w wersji na PS3?
ps. W takiej samej cenie można kupić też BF3 Premium - gdybyście mieli wybrać między BF3 a 4 to którą produkcję byście wzięli?

Opublikowano

Nie warto pakowac sie w premium na ps3. Serwerow tez dosc malo bylo 2 miechy temu glownie grali na locker ludzie

Opublikowano

Daj ktoś linka do tego premium za 79 zł.