Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 24.11.2015 o 11:37, Koleś88 napisał(a):

Caly czas duzo osob mozna znalezc w sieci? Chodzi mi o serwery ps4. Zastanawiam sie nad kupnem wlasnie tylko fajnie by bylo z kims z forumka pograc czasem.

28 tysi w szczytowym okresie w poprzednich 24h czyli raczej lajtowo

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

2x XP od 15 do 21 Grudnia albo od 4 grudnia do 18 grudnia. Samo Dice nie jest pewne :D

Cytat

December 15 – December 21

Double XP
Want to rank up faster? From December 4 at 9AM PT until December 18 at 9AM PT, all matches played on Ranked and Official servers will earn you Double XP.

Reszta eventow w grudniu:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Pytanie do kumatych.

1. Na Battlelogu mam do otwierania paczki z elementami broni i dodatkowym expem. Jak długo działa ten dodatkowy exp i czy lepiej otworzyć wszystkie paczki naraz czy otwierać jedną dziennie. Mam troche tych paczek uzbieranych bo jeszcze z nich nie korzystałem. Czy exp z paczek się kumuluje ??

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Prace nad nastepnym BF rozpoczete. Mam tylko nadzieje,ze:

1) To bad company 3 

2) Ten koles dolacza do projektu teraz i pracuja nad nim od min roku,bo inaczej bedzie powtorka z BF3/4

Kartka swiateczna od DICE LA(team ktory doprowadzil bf4 do grywalnosci)

7TSTeab.jpg

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano

Pelno bugow,zwiech,netcode ktory nie dziala(notoryczne zabijanie przez sciane),lagi,rubber banding

Przyklad rubber banding