Litwin81 1 161 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Dla mnie od BC2 PP 2000,42 naboje,duża szybkostrzelność,minimalny podrzut.Szkoda że M1911 osłabili w Bf4. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Dla mnie od BC2 PP 2000,42 naboje,duża szybkostrzelność,minimalny podrzut.Szkoda że M1911 osłabili w Bf4. Polecam PP 2000, dzisiaj chyba coś popykam znów. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) Panowie jakieś praktyczne porady od PROsów, póki co biegam jako szturmowiec co polecacie jaka bron robi robotę ? Ogólnie początek jak zacząć aby w miarę mieć równe szanse Acwr z tlumikiem. Nie żartuję. Trochę inspiracji (mój montaż): Edytowane 4 maja 2016 przez ezils Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Osobiście latam z zestawem: AK-5C + termo (2x) (ewentualnie kolimator) + potrójny laser + ciężka lufa lub hamulec wylotowy w zależności od mapy. Broń najlepiej sprawdza się na małe odległości. Idealna chociażby na Blokadę. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Cały czas nie ma na PSS dodatku do ściągnięcia za darmo. Też tak macie? Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Oj panowie co wy byscie beze mnie zrobili? Sa problemy z PS store dice wie i pracuje nad rozwiazaniem problemu. 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Lasery zdradzają pozycję,więc ich nie używam. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Nie ma już ceny za dodatek choć nie można jeszcze pobrać zawartości ale jest progres Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Kupiłem BF4 premium i w każdej grze jestem sam na mapie Ktoś wie co jest nie tak? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Nie rób tak, nigdy. Tylko wyszukiwarka serwerów. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Ok, później poszukam. Nawet nie wiem, że coś takiego istnieje w tej grze Dzięki. Jaki karabin dla szturmowca polecacie? dla nooba który grał tylko w piłki nożne Edytowane 5 maja 2016 przez TrueGrand Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Lepiej będzie jak każdy karabin sam sprawdzisz. Wtedy ocenisz którym będzie Tobie najlepiej grało Mi najlepiej się grało QBZ-95-1. Niska szybkostrzelność ale za to świetna stabilność Edytowane 5 maja 2016 przez SebaStianO85 Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ok, później poszukam. Nawet nie wiem, że coś takiego istnieje w tej grze Dzięki. Jaki karabin dla szturmowca polecacie? dla nooba który grał tylko w piłki nożne Temat jaka bron najlepsza wraca jak bumerang od bc2 i odpowiedz zawsze jest taka sama. Bronia ktora ci sie dobrze gra jest najlepsza. Kazdemu lezy co innego.Czasem sprawdzic czy pytanie nie bylo juz zadawane kilka postow wyzej. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Czytałem i widziałem. Logiczne, że każdemu przypasi coś innego, i z czasem z doświadczeniem każdy znajdzie cos dla siebie. Ale jednak czy to w Call off Duty czy Battlefront istnieją najbardziej popularne bronie z którą biega najwyższy procent graczy. Myślałem, że może podobnie jest w BF. Dwie lub trzy najbardziej popularne bronie dla szturmowca... Edytowane 5 maja 2016 przez TrueGrand Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Dla mnie od Cod MW zawsze kałach. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Dice LA rosnie w sile. Moze to oni robia bc3(marzenia mozna miec ) Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Ok, później poszukam. Nawet nie wiem, że coś takiego istnieje w tej grze Dzięki. Jaki karabin dla szturmowca polecacie? dla nooba który grał tylko w piłki nożne Temat jaka bron najlepsza wraca jak bumerang od bc2 i odpowiedz zawsze jest taka sama. Bronia ktora ci sie dobrze gra jest najlepsza. Kazdemu lezy co innego.Czasem sprawdzic czy pytanie nie bylo juz zadawane kilka postow wyzej.Jednak czytając zagraniczne fora już wiem, że są i w BF 4 najlepsze bronie Nie jest tak do końca, że wszystkie są tak wypasione, że wszystko trzeba wypróbować aby coś wybrać wybór można mocno zawęzić. Edytowane 5 maja 2016 przez TrueGrand Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Szturmowiec Aek/ ace23/ m16a4 Technik acwr/ mtar/ m4 To sa najpopularniejsze (co nie znaczy najlepsze) bronie, wielu gra np. Acwr na wszystkich klasach bo dobrze kosi z bliska i na dystans. Jednak zaznaczam, ze jest to kwestia preferencji i kazdy musi zobaczyc co mu odpowiada. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Wszystko zależy od stylu gry i trochę od mapy. BTW, park z dodatku Zęby Smoka to istny raj dla snajperów. Trochę jak pierwsza część Metra na szturmie w BF3. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Panowie jakieś praktyczne porady od PROsów, póki co biegam jako szturmowiec co polecacie jaka bron robi robotę ? Ogólnie początek jak zacząć aby w miarę mieć równe szanse polecam nóż. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Panowie jakieś praktyczne porady od PROsów, póki co biegam jako szturmowiec co polecacie jaka bron robi robotę ? Ogólnie początek jak zacząć aby w miarę mieć równe szanse polecam nóż. Ah te twoje noże, wróciłbyś do gry a nie (pipi)ił. Chyba już dość się dorobiłeś czas na spokój i stabilizację w gronie starych graczy BF Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 dorobilem? Zielu, ale mowisz o kasie czy o blaszkach? haha, spokoj i stabilizacje w gronie starych graczy BF W ogole cisniecie dalej w miare regularnie w dawnej ekipie? Kto gra- Ty, Zaq, Kabotyn, ktos z 1410 jeszcze? Litwin tez z Wami, czy dalej w pojedynke cisnie? McLusky'iego niedawno na PSN zlapalem i wyglada na to, ze juz na emeryture przechodzi powoli ja pomalutku gta v przechodze i jak skoncze, to powinienem wrocic do BF-a (najpozniej na premiere nowej czesci), ale jednak pewnie glownie po to, zeby Wam znowu blaszki zabierac Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ja nie gram chwilowo bo sprzedalem ps4. Ale moze kupie ps4 neo. Litwin niema ps4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi