Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Otóż grając w multi, nie mogę strzelać ze strzelby i snajperek. Mam broń w ręku ale nie mogę wystrzelić. Sprawdziłem to nawet na poligonie. Karabiny, pistolety, PDW wszystko strzela. Odinstalowałem grę ale i to nie pomaga :-/ Jakieś pomysły? :-(

Opublikowano

Grałem przedwczoraj u kumpla chwilę w BFa 4 i jak wziąłem M90 z mapy to też nie mogłem oddać strzału, zmieniłem na własny set z M416 i wszystko normalnie działało. Nie mam pojęcia o co kaman.

Opublikowano

Dobra udało mi się naprawić problem, choć nie do końca. W ustawieniach ustawiłem "Zamień przyciski L1/R1 i L2/R2" na włączone i wszystko gra. Snajperka i strzelba działają teraz prawidłowo. Nie pasuje mi to za bardzo, bo jestem przyzwyczajony do innego ustawienia. Nadal jednak problem istnieje :-/

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dobra udało mi się naprawić problem, choć nie do końca. W ustawieniach ustawiłem "Zamień przyciski L1/R1 i L2/R2" na włączone i wszystko gra. Snajperka i strzelba działają teraz prawidłowo. Nie pasuje mi to za bardzo, bo jestem przyzwyczajony do innego ustawienia. Nadal jednak problem istnieje :-/

Wyrobione R2 w padzie na 100%. Możesz to sprawdzić choćby w jakiejś samochodówce wystarczy, że weźmiesz z kumplem identyczne auto i od startu będziecie trzymać gaz do oporu jeśli on będzie cię wyprzedzał to dlatego, że ty trzymasz gaz do końca ale tak na prawdę dajesz go 80-90% bo wyrobiła się gumka pod triggerem. Poza tym spróbuj na siłę wcisnąć R2 to pewnie też ci wystrzeli i snajperka i strzelba. 

Edytowane przez fakir87
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
9 minut temu, Wredny napisał:

Czy u Was ta gra też jest martwa w multi, czy tylko u mnie pokazuje cały jeden serwer Squad Deathmatch i nic więcej?

Jeśli nie siedzi tam 12 000 ludzi, to Chyba coś źle robisz xD

• Dzięki 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jacyś ludzie jeszcze grają w tę grę, czy panują kompletne pustki?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ominęła mnie przyjemność grania w tę część w trakcie jej "żywota", ale teraz kurde nadrabiam to z największą przyjemnością. Konkretny Battlefield bez bab i lewackiego prania mózgu, tylko samo mięsko. Wreszcie trzeba strzelać na odległość seriami i nie biegać jak kura bez głowy. Szkoda tylko, że nie trafiłem jeszcze na promkę Premium, bo podstawowe mapy już mnie nudzą.