Opublikowano 9 stycznia 20178 l Kiedys bylo mozna jednorazowo ale nie wiem czy tego juz nie wylaczyli.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Otóż grając w multi, nie mogę strzelać ze strzelby i snajperek. Mam broń w ręku ale nie mogę wystrzelić. Sprawdziłem to nawet na poligonie. Karabiny, pistolety, PDW wszystko strzela. Odinstalowałem grę ale i to nie pomaga :-/ Jakieś pomysły? :-(
Opublikowano 10 lutego 20178 l Masz zamontowane stop trigger pod R2? To jedyne sensowne wytłumaczenie.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Nic takiego nie mam. Pad jest oryginalny. Najdziwniejsze jest to że grając od początku na PS4 nie miałem tego. Pojawiło się to dopiero jakiś czas temu.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Grałem przedwczoraj u kumpla chwilę w BFa 4 i jak wziąłem M90 z mapy to też nie mogłem oddać strzału, zmieniłem na własny set z M416 i wszystko normalnie działało. Nie mam pojęcia o co kaman.
Opublikowano 10 lutego 20178 l U mnie to działa tak że nie mogę wystrzelić i z broni które leżą na mapach jak i tych które się wybiera w menu. Nie wiem czy to kwestia ustawień bo dotyczy to tylko strzelb i karabinów snajperskich.
Opublikowano 10 lutego 20178 l W sensie jakim? Czyżby coś trzeba było nacisnąć? Tyle lat gram w BF'a a pierwsze słyszę ;-) Edytowane 10 lutego 20178 l przez SebaStianO85
Opublikowano 11 lutego 20178 l Dobra udało mi się naprawić problem, choć nie do końca. W ustawieniach ustawiłem "Zamień przyciski L1/R1 i L2/R2" na włączone i wszystko gra. Snajperka i strzelba działają teraz prawidłowo. Nie pasuje mi to za bardzo, bo jestem przyzwyczajony do innego ustawienia. Nadal jednak problem istnieje :-/
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Gro ktoś RUSH na HC ? Breloki reklamowe Poznań Edytowane 19 kwietnia 20178 l przez maksiu432
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Dobra udało mi się naprawić problem, choć nie do końca. W ustawieniach ustawiłem "Zamień przyciski L1/R1 i L2/R2" na włączone i wszystko gra. Snajperka i strzelba działają teraz prawidłowo. Nie pasuje mi to za bardzo, bo jestem przyzwyczajony do innego ustawienia. Nadal jednak problem istnieje :-/ Wyrobione R2 w padzie na 100%. Możesz to sprawdzić choćby w jakiejś samochodówce wystarczy, że weźmiesz z kumplem identyczne auto i od startu będziecie trzymać gaz do oporu jeśli on będzie cię wyprzedzał to dlatego, że ty trzymasz gaz do końca ale tak na prawdę dajesz go 80-90% bo wyrobiła się gumka pod triggerem. Poza tym spróbuj na siłę wcisnąć R2 to pewnie też ci wystrzeli i snajperka i strzelba. Edytowane 23 czerwca 20177 l przez fakir87
Opublikowano 27 maja 20186 l Czy u Was ta gra też jest martwa w multi, czy tylko u mnie pokazuje cały jeden serwer Squad Deathmatch i nic więcej?
Opublikowano 27 maja 20186 l 9 minut temu, Wredny napisał: Czy u Was ta gra też jest martwa w multi, czy tylko u mnie pokazuje cały jeden serwer Squad Deathmatch i nic więcej? Jeśli nie siedzi tam 12 000 ludzi, to Chyba coś źle robisz xD
Opublikowano 27 maja 20186 l Dziś grałem przez wyszukiwarkę i znalazło grę w 5 sekund. Wredny wina jest coś po stronie Twojej sieci.
Opublikowano 10 września 20186 l Czy jacyś ludzie jeszcze grają w tę grę, czy panują kompletne pustki?
Opublikowano 11 września 20186 l http://bf4stats.com/ Masz tutaj liczbę graczy w zależności od platformy. Jak piszę tego posta, jest na ps4 4500 graczy online
Opublikowano 26 września 20186 l Ominęła mnie przyjemność grania w tę część w trakcie jej "żywota", ale teraz kurde nadrabiam to z największą przyjemnością. Konkretny Battlefield bez bab i lewackiego prania mózgu, tylko samo mięsko. Wreszcie trzeba strzelać na odległość seriami i nie biegać jak kura bez głowy. Szkoda tylko, że nie trafiłem jeszcze na promkę Premium, bo podstawowe mapy już mnie nudzą.
Opublikowano 27 września 20186 l BF to jest w sumie gra jednej mapy. W czwórce jest to podbój na Operacji Blokada, w trójce to podbój na Metro.
Opublikowano 27 września 20186 l Jeszcze Zavod czy Lancang Dam, Paracel storm. Na pewno to nie jest gra jednej mapy. Edytowane 27 września 20186 l przez dunpeal
Opublikowano 27 września 20186 l Mi się rzuciło w oczy, że najwięcej ludzi gra właśnie na tych mapach. No i u mnie najwięcej emocji właśnie one wywołują.