Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

Obie firmy mialy taki plan. Sony dzis powiedzialo,ze nie beda blokowac uzywek bo gracza sie to nie podoba.

Opublikowano

Potwierdzone z eurogamera, że sony nie będzie blokować używek i nie jest wymagane stałe połączenie z netem. Jaram sie BF4 i niezapowiedzianym B:BC3:) teraz to będzie prawdziwe pole bitwy na konsolach:-)

Opublikowano

Wyglądanie wyglądaniem, ważne żeby to wszystko można było zrównac z ziemią!

Opublikowano

Ja chcę BF1944 w Europie :P

o (pipi)a tak. w ogóle widzieliście Killzone'a? Ja j.ebie jak tak mają wyglądać FPSy to masakra. tyle szczegółów. 

Taaaa... singiel singlem ale trzymajmy kciuki by multi nie z(pipi)ali tak jak ostatnim KZ.

Opublikowano

Wyglądanie wyglądaniem, ważne żeby to wszystko można było zrównac z ziemią!

No oby,ile jeszcze generacji trzeba czekać by przy ładnej grafie dało się niszczyć chociaż tak jak w Bf3?Najlepiej jak w Bf1943,tam oprócz betonowych bunkrów sypało się wszystko.

Opublikowano

Dokładnie, tylko z destrukcją z BF1943, cała reszta to półśrodki.

Gość Zaqair
Opublikowano

Ja chcę BF1944 w Europie :P

Nie bedzie czegos takiego niestety. Bo amerykanie musza wyzwalac swoj kraj/swiat w grach,bo inaczej nie kupia. A jakos mi sie nie widzi granie amerykancem w europie ;) Swoja droga Dice moglo by dodac wiecej panstw a nie ciagle US vs Rus.

Opublikowano

nie ma szans na takie cos.

nie wyobrazam sobie fps z destrukcją jak w red faction to teraz nie przejdzie.

A to dlaczego nie ma szans?

Opublikowano

No to teraz mam dylemat. nowy bf4 bedziecie brac jeszcze ma ps3 o ile bedzie czy juz na ps4 - z jednej strony kusi mnie nowa playka z drugiej nie chce brac na start;)

No to teraz mam dylemat. nowy bf4 bedziecie brac jeszcze ma ps3 o ile bedzie czy juz na ps4 - z jednej strony kusi mnie nowa playka z drugiej nie chce brac na start;)

Opublikowano

nie ma szans na takie cos.

nie wyobrazam sobie fps z destrukcją jak w red faction to teraz nie przejdzie.

A to dlaczego nie ma szans?

już wypowiadali sie kiedys z dice, że możliwość niszczenia wszystkiego na mapach totalnie zniszczylo by balans.

np na Metrze a co mi tam zawale wejscie do tunelu lub wyburzę te 2 kamienice obok flagi.

czy tez majac supporta i c4 ktos by zrobil sobie tunel z respa do respa XD

Opublikowano

Ja nie pisze o mapkach zamkniętych ala COD,tylko takich jak Kaspian.Zresztą mogę zrobić że do rozwalenia budynku do zero jest potrzebniejszego coś więcej niż C4 czy czołg,jak niszczą stare domy to musisz C4 położyć w konkretnym miejscu,bo się tak łatwo nie zawali.Teraz mogliby dać coś z grafiką K3 i zniszczeniami Bf1943.

Gość Zaqair
Opublikowano

Jezeli bede bral to PS4,na ps3 bf4 to bedzie tak naprawde pakiet map.

Opublikowano

Ale ja nawet nie myślę o tej destrukcji na mapach ala BF3, czy chorym kopaniu tuneli przez C4. Chcę map na wzór tych z BC2 + rozwałka z BF1943. Przypomnij sobie te dźwigi, żelbetony, hangary + domy które dało sie zawalać i wyobraź sobie te gruzy po skończonej rundzie. Nie tam żadne zawalanie drapaczy chmur, czy podkop pod metrem, i w ogółe mi zero CoDa w kolejnym BFie kuhwa.