mclusky 776 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 A ja nadal wierzę, że licząc na moje wielkie szczęście uda mi się szybko dorwać PS4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 A ja coraz bardziej mam obawy, zwłaszcza po tym co czytam dziś w dziale PS4 Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 To, ze problem bedzie w PL to wiadomo w sumie od dawien dawna. Kwestia jaka bedzie skala tego problemu. Nie bede rzucal ilosciami bo to informacje, ze tak powiem niejawne ale o konsole bedzie trudno. Bardzo trudno. Pojawila sie data poczatku wrzesnia jako ta graniczna po ktorej, po zakupie preordera, konsoli raczej juz nie dostaniesz. Ostatnie info jakie mam to to, ze nawet poczatek wrzesnia juz nie jest pewny. W sieciach z preorderami powinna sie pojawic juz informacja, ze zakup preordera nie gwarantuje dostawy sprzetu w pierwszym rzucie :confused:. Wariatkowo. Zastrzelila mnie informacja od jednego goscia ze sklepu UK. Rzucil iloscia, ktora jest niewiele mniejsza niz to co dostanie CALA Polska. No i mowil, ze martwi sie czy mu konsol wystarczy. Niestety, jestesmy w te klocki trzecim swiatem. No ale to nie zmienia faktu, ze i tak w koncu w BF4 na PS4 mozna bedzie pograc za calkiem niezla cene Zielu, co tam ciekawego napisali bo nie bardzo mam czas przekopywac sie przez tony wpisow. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Ogólnie że sklepy już zdjęły preordery z oferty, i nie gwarantują dostawy nawet przed świętami. Ogólnie klapa na całej linii Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Dzieki. Niestety to prawda. A dopiero co ludzie zastanawiali sie jaki zestaw bardziej oplaca sie kupic ;/ Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Swietna cena Ps4 sprawial, ze pre-ordery poszy jak swieze buleczki. I wyobrazcie sobie, jaka fabryka jest w stanie przez pare miesiecy wyprodukowac ponad 1.5 mln sztuk? Trzeba nasycyc rynek, tam gdzie jest nawiekszy popyt, czyli zach Europa i USA Teraz w UK to tylko w amazonie i GAME mozna skladac zamowienia, ale oni nie gwarantuja konsoli w tym roku. Tak wiec ciezko bedzie o PS4, dla tych co wczesniej nie zamowili. A swoja droga, wiecie ile rozeszlo sie na swiecie egzemplarzy BF4? Bo taki CoD:Ghost podobno zarobil juz milard dolarow. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Po pierwsze już chyba miesiąc temu była informacja że w Chińskich fabrykach jest gotowych 1 mln konsol, a co do sprzedaży Ducha to jest to propaganda Acti gdyż jest to suma za jaką wysłali grę do sklepów a nie sama sprzedaż. Ale wiadomo kupę trzeba sprzedać więc reklama dobra rzecz Edytowane 6 listopada 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Fru 4 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Dla upewnienia jak kupię używkę to multi będzie śmigać ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) a co do sprzedaży Ducha to jest to propaganda Acti gdyż jest to suma za jaką wysłali grę do sklepów a nie sama sprzedaż. Ale wiadomo kupę trzeba sprzedać więc reklama dobra rzeczZielu wiem,ze mozna nie lubic acti ale to nie propaganda tylko kazdy dev tak robi. Sony Ms tak samo. Rockstar jest wyjatkiem. Kabotyn dzieki za propozycje kupna bf4 ale,nie dzieki. Wiekszosc ekipy bedzie grala za 2 tyg na next gen wiec nie widze sensu kupna na ps3. Edytowane 6 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
nogus30 0 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Swietna cena Ps4 sprawial, ze pre-ordery poszy jak swieze buleczki. I wyobrazcie sobie, jaka fabryka jest w stanie przez pare miesiecy wyprodukowac ponad 1.5 mln sztuk? Trzeba nasycyc rynek, tam gdzie jest nawiekszy popyt, czyli zach Europa i USA Teraz w UK to tylko w amazonie i GAME mozna skladac zamowienia, ale oni nie gwarantuja konsoli w tym roku. Tak wiec ciezko bedzie o PS4, dla tych co wczesniej nie zamowili. A swoja droga, wiecie ile rozeszlo sie na swiecie egzemplarzy BF4? Bo taki CoD:Ghost podobno zarobil juz milard dolarow. Ja dostałem informację z GAME że preorder złożony po 6 sierpnia nie gwarantuję że konsole dostaniesz na premierę. Na szczęście ja złożyłem 3 sierpnia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 ja 28.09. chyba zlozylem i jak odbieralem BF4 to mowili, ze na pewno w grudniu dostane sprzet- moze na poczatku, moze w polowie, ale przed swietami ma byc. Po cichu tak czy inaczej jednak licze, ze sie na premiere znajdzie jedna sztuka dla mnie. Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Ja dziś pożegnałem moją czarnulkę po 3,5 letnim romansie. Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja sobie PS3 zostawiam,jako odtwarzacz Blue ray Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja sobie PS3 zostawiam,jako odtwarzacz Blue ray i mp3... hehe Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja sobie PS3 zostawiam,jako odtwarzacz Blue ray ps4 nie ma blu-ray'a? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Pewnie ma,ale na dziś dzień skoro chcą mp3 blokować,to nie wiem czy da radę odpalić każdy film dvd/br Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 moze. mi tam w sumie to zwisa- filmow mam w kablowce pod dostatkiem, ostatni na plycie chyba pare lat temu kupilem, a do sluchania muzy tez mi sie nie chce konsoli odpalac, tylko iphona pod wzmaczniacz podpinam. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja nie używam iphona odkąd się dowiedziałem ze zostało mi z 500 cyklu ładowania i padnie Lubię sobie zrzucić na Ps3 mp3 lub klip i popodciagać się na drążku Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja zrobię z PS3 chlebak (z racji tego, że mam FATa) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Farciarz,mi"60" się przepaliła po 7 miechach i wcięła genialnego K2 Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 A prop tommi iphone, korzystałes już trybu commander na tym telefonie? Ja chętnie bym wam pomógł podczas waszych potyczek. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 A prop tommi iphone, korzystałes już trybu commander na tym telefonie? Ja chętnie bym wam pomógł podczas waszych potyczek. Przecież aplikacja będzie w grudniu Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Farciarz,mi"60" się przepaliła po 7 miechach i wcięła genialnego K2 Mam osiemdziesiątkę, która chodzi głośno jak kombajn i grzeje jak farelka Mam ją od początku przygody z PS3 (czyli od marca 2009!). Będzie dobrym chlebakiem... Edytowane 7 listopada 2013 przez mclusky Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 to Ci się trafił model, nie ma co ja swojego fata sprzedałem jak zaczynał głośniej chodzić, a w 40GB padł mi laser przy Motorstormie PR, wiecie jakiego mialem pietra wkładając MS do kolejnej konsoli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi