SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 W wywiadzie z jakimś pracownikiem DICE na temat pewnych problemów z serwerami i błędami w grze wyszło na jaw że DICE chciało wypuścić grę trochę później, ale EA nalegało na nich by wypuścić grę dwa tygodnie wcześniej niż Acti ze swoim duchem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Farciarz,mi"60" się przepaliła po 7 miechach i wcięła genialnego K2 Mam osiemdziesiątkę, która chodzi głośno jak kombajn i grzeje jak farelka Mam ją od początku przygody z PS3 (czyli od marca 2009!). Będzie dobrym chlebakiem... "80" i tak miały dobre chłodzenie i rzadko padały na YLOD,najczęściej"60" i "40",ja kupiłem dla wstecznej,teraz nie mam ani wstecznej,ani PS3,ani K2 ale mam nową konsolkę od $ony,ktoś na tym dobrze wyszedł Edytowane 7 listopada 2013 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) @Kabotyn: moj iphone to zabytek z pierwszej generacji jeszcze (3 albo 3G, nawet nie wiem), nie moge na niego wgrac iOS nowszego niz 4.5 i przypuszczam, ze tej aplikacji tez z tego powodu nie bede mogl zainstalowac @Litwin: ale co ma pasc? moj aktualnie dziala w takim trybie, ze wieczorem/rano jest podpiety do wzmacniacza wiec sie laduje, a na dzien pradu z baterii wystarcza. Wytrzymuje wprawdzie na baterii krocej niz kiedys, ale nie zanosi sie, zeby cokolwiek mialo pasc, zreszta kopie calej kolekcji muzy i tak mam na dysku zewn. (+ oczywiscie oryginaly plyt) Edytowane 7 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Akumulator,który jak sam piszesz już jest słabszy.Byłą afera że Apple celowo"zaprojektował" baterię na 500 cykli ładowania,bez mozliwości jej wymiany,musiałeś nowego ipoda kupić,później były pozwy i zmienili baterię na taką która wytrzyma 1000 cykli i można ją wymienić. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja mam jeszcze grubaskę 80gb w szafie, regeneracja jakiegoś czujnika temp. czy cóś (nie ylod). Jak zrobi się na dworze na minusie to ją odpalę jako farelkę hehe Litwin, wiedziałeś, że da się płytę wyciągnąć z martwej konsoli? Mały krzyżak, 15 min i masz płytę na wierzchu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Bronas mi wykrakał i znów miałem zwiechę dokładnie 5 odkąd gram w BF4 Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Bronas mi wykrakał i znów miałem zwiechę dokładnie 5 odkąd gram w BF4 5 to i tak skromnie. Ja mam pewnie ze 20 na liczniku. przoduje oczywiście ta mapa powodziowa. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja mam jeszcze grubaskę 80gb w szafie, regeneracja jakiegoś czujnika temp. czy cóś (nie ylod). Jak zrobi się na dworze na minusie to ją odpalę jako farelkę hehe Litwin, wiedziałeś, że da się płytę wyciągnąć z martwej konsoli? Mały krzyżak, 15 min i masz płytę na wierzchu. Widziałeś że z "60" się nie da? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Da się da sam otwierałem swoją 60 i wyciągałem z napędu Motorstorma Edytowane 7 listopada 2013 przez tomci23 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Dice wypowiedziało się na temat problemów netcode i potwierdziło że jest to priorytetowy problem dla nich który chcą rozwiązać, więc w następnym patchu będą poprawki właśnie związane z tym problemem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Da się da sam otwierałem swoją 60 i wyciągałem z napędu Motorstorma Dziwne mi się K2 nie udało wydostać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Bronas mi wykrakał i znów miałem zwiechę dokładnie 5 odkąd gram w BF4 5 to i tak skromnie. Ja mam pewnie ze 20 na liczniku. przoduje oczywiście ta mapa powodziowa. ja wczoraj dopiero pierwsza zaliczylem, tez na powodziowej wlasnie- chyba faktycznie cos z nia nie tak, jak z Omanska w trojce. W ogole olsnilo mnie dzisiaj, dlaczego teraz dali szybciej nabijajace sie poziomy: otoz cos idzie mi po kosciach, ze przejda z cyklu 2-letniego na 1-letni, moze wydajac na zmiane BC i BF. Nie zdziwilbym sie, gdyby za rok o tej porze mialo wyjsc BC. Wspomnicie moje slowa Edytowane 7 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Tommi,zapominasz o star wars battlefront w 2015 i Mirrors edge 2 I EA ma w 2014 titanfall jeszcze. W przyszlym roku moze bedzie bc3,ale w 2015 watpie ze wyjdzie bf. Moze tez tak byc,ze Dice LA przejmie MoH i zrobi dobra gre. Ciezko jest swierdzic co EA planuje. Zobaczymy na E3 2014. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Też z 60 wyciagałem płytę. Co prawda zostaje w rękach rozczłonkowany napęd ale płyta pozostaje nietknięta. Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Podejrzewam, ze 29 listopada Danielski jako jedyny z nas będzie pykal w next-genowego Bf4. Samotny na polu walki. Cytuj
codenameeagle23 0 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Cześć, wchodze wczoraj na battleloga i mi pisze, że zostałem pozbawiony prawa używania battleloga ... a powód, moim zdaniem idiotyczny. Jako emblemat ustawiłem sobie swastyke ... w białym kole na czewrwonym tle, przeciez nie promuje naizmu, skoro można ustwaiać sierp i młot, to dlaczego nie swastyke? A troche sie napracowalem zeby to estetycznie i ladnie wygladalo ;d i za(pipi)iscie sie prezenetowalo na czarnych samolotach albo na czolgach, a tu dostalem bana .... czy to jest sprawiedliwe? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 obym pykal..przynajmniej troche leveli nabije;) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Cześć, wchodze wczoraj na battleloga i mi pisze, że zostałem pozbawiony prawa używania battleloga ... a powód, moim zdaniem idiotyczny. Jako emblemat ustawiłem sobie swastyke ... w białym kole na czewrwonym tle, przeciez nie promuje naizmu, skoro można ustwaiać sierp i młot, to dlaczego nie swastyke? A troche sie napracowalem zeby to estetycznie i ladnie wygladalo ;d i za(pipi)iscie sie prezenetowalo na czarnych samolotach albo na czolgach, a tu dostalem bana .... czy to jest sprawiedliwe? Taka hipokryzja,dla nich komunizm nie jest zły,mimo iż wybił więcej ludzi niż hitlerowcy.Do tego swastyka sama w sobie jako znak to nic złego. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Cześć, wchodze wczoraj na battleloga i mi pisze, że zostałem pozbawiony prawa używania battleloga ... a powód, moim zdaniem idiotyczny. Jako emblemat ustawiłem sobie swastyke ... w białym kole na czewrwonym tle, przeciez nie promuje naizmu, skoro można ustwaiać sierp i młot, to dlaczego nie swastyke? A troche sie napracowalem zeby to estetycznie i ladnie wygladalo ;d i za(pipi)iscie sie prezenetowalo na czarnych samolotach albo na czolgach, a tu dostalem bana .... czy to jest sprawiedliwe? Taka hipokryzja,dla nich komunizm nie jest zły,mimo iż wybił więcej ludzi niż hitlerowcy.Do tego swastyka sama w sobie jako znak to nic złego. Ja bym powiedzial,ze sierp i mlot nie kazdy kojarzy. Swastyka jest dosc oczywista. Masz w TOC napisane co wolno czego nie wolno,a ze ci sie nie chcialo czytac to dotales bana. Nawet bez czytania TOC,wiadomo ze za takie rzeczy leci ban. Edytowane 8 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Cześć, wchodze wczoraj na battleloga i mi pisze, że zostałem pozbawiony prawa używania battleloga ... a powód, moim zdaniem idiotyczny. Jako emblemat ustawiłem sobie swastyke ... w białym kole na czewrwonym tle, przeciez nie promuje naizmu, skoro można ustwaiać sierp i młot, to dlaczego nie swastyke? A troche sie napracowalem zeby to estetycznie i ladnie wygladalo ;d i za(pipi)iscie sie prezenetowalo na czarnych samolotach albo na czolgach, a tu dostalem bana .... czy to jest sprawiedliwe? tak. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 F*** z kad mozna sciagnac tego commandera na tablet ?? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 F*** z kad mozna sciagnac tego commandera na tablet ??Nie mozna. Dopiero 19.11. Zadales sobie chociaz trudu wyszukania w google? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Famas na Operacji Blokada sieje zniszczenie. Wyskakiwałem na dwóch w ten młyn i nie mieli dużo do gadania. Zobaczymy dalsze pukawki. Jak dla mnie to jedna z najfajniejszych map. Dobra na wyżywkę. Edytowane 8 listopada 2013 przez Gęsior Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Nie dropi animacja na tej mapie na PS3? Na X360 jest praktycznie niegrywalna. Pokaz slajdów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi