Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Niestety na PS3 siada animacja momentami, co jest dziwne bo to najmniejsza mapa z zestawu. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Najmniejsza, ale najbardziej intensywna. Przecież tam na minute leci 100 granatów i 200 pocisków z granatnika. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 o której zaczynacie grać? postaram się dołączyć do zespołu (co będzie trudne przez z(pipi)any system - brak tworzenia druużyny ) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 O dziwo jakoś nie ma z tym ostatnio problemów przecież wczoraj prawię cały serwer polaków i znajomych Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 No wczoraj był ładny komplet. Zarówno po jednej jak i po drugiej stronie. Jak nie możesz wbić to 5 min cierpliwości. Zawsze ktoś zwieche zaliczy Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) ja dziś z gumisiem przez 40min męczylismy się aby zagrać razem, bezskutecznie, w koncu po kilku wyzwiskach dice włączyłem CoDa @ gęsior 5min nie czekałem, dziś w nocy będe bardziej cierpliwy;) Edytowane 8 listopada 2013 przez PRQc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Prosta sprawa, jak będzie nas więcej szuka jeden pustego serwera i reszta za nim wbija Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Damian: jakiego Coda? Ty bluźnierco Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Właśnie miałem powiedzieć by w domu DICE nie bluźnił Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Najmniejsza, ale najbardziej intensywna. Przecież tam na minute leci 100 granatów i 200 pocisków z granatnika. dla mnie ta mapa to uklon DICE w strone Close Quarters. Spkojnie moglaby nalezec do CQ, jest duzo lepsza i intensywniejsza niz 925. o której zaczynacie grać? postaram się dołączyć do zespołu (co będzie trudne przez z(pipi)any system - brak tworzenia druużyny ) ja zwykle pozniej wbijam- ok. 23. pewnie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dzisiaj chyba z 30 minut próbowałem dołączyć do Ziela, wkurza mnie, że nie ma kolejkowania w BF4. Jak w końcu udało się połączyć to gra nie pokazywała hitmarkerów. Na koniec zjadła mi wszystkie boosty, same 50 - 200%, wściec się idzie. Ot kolejny dzień z czwórką, przed patchem ;] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 wkurza mnie, że nie ma kolejkowania w BF4. tez tego nie ogarniam- nie dosc, ze skladow nie mozna zalozyc w menu, to jeszcze kolejkowanie tez zabrali. I to ma byc gra stawiajaca na team play- parodia jakas... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Do tego część opcji była w przecież w becie, DICE nigdy nie przestanie mnie zadziwiać ;] Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 F*** z kad mozna sciagnac tego commandera na tablet ?? Nie mozna. Dopiero 19.11. Zadales sobie chociaz trudu wyszukania w google? Szukalem w gogle, nie wiedzialem ze to jeszcze nie jest dostepne, dzieki za info Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Kurde gdybym miał pewność że dostanę konsolę 29.11 to chyba bym sobie zrobił tygodniowy odwyk od BF4 by rzucić się na grę jak wyposzczony więzień po 20 letniej odsiadce na szarlotkę Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dużo osób z tego tematu kupują normalną wersje gry 29.11? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dużo deklaruję a ile osób dostanie konsolę to nie wiadomo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Yeti, jak to jest? Jeździsz po BF jak po łysej kobyle, a w innym temacie piszesz, że bierzesz grę na premierę nowej konsoli. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dobrze mi się grało w bete, strzelanie jest inne niż w BF3, bardziej przypomina mi to BC2, które było bardzo dobre. Tak jak pisałem wcześniej, BF to fajna gra, to nie tytuł typu Halo, gdzie głównie liczy się skill i nasze umiejętności, ale miła odskocznia z samolotami, czołgami itp. Poza tym, BF na obecne konsole to żart, wersja na PS4 to zupełnie inna bajka, którą chętnie sprawdzę. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) @ Yeti OK, miło to przeczytać. Jak już będziesz miał swój egzemplarz, a będziesz szukał kogoś do grania pododawaj nas do znajomych chętnie nauczymy cię co i jak ;] @Bronas Tak, wczoraj wieczorem, wszystkie wróciły. Edytowane 9 listopada 2013 przez Pryxfus Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Wszyscy macie widze wyimaginowana ta wersje next gen jakao mesjasasza.Nagle znikna wasze problemy,gra juz nie bedzie zartem.Cuda na kiju. Prawde mowiac 60fps,o wiele lepsza grafika i 64 graczy bardzo duzo zmienia,ale komu sie nie podoba caly ten system,gameplay z BF4 to wersja next gen nic nie zmieni. Yeti wiesz,ze w BF4 trzeba wpakowac o wiele mniej srutu niz to bylo w BF3 i snajperzy czasami biora na strzala w normalu? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Ale mi się BF nwet na PS3 podoba więc w czym problem ? jedyne minusy dla mnie to brak zakładania plutony, brak włączenia headseta dla innych osób które grają po naszej stronie. Więc dlaczego się przenoszę na PS4 bo chcę wiecej graczy, ładniejszą grafę sprawdzić te 60 k/s i chce nową zabawkę od mikołaja. Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 @ Yeti OK, miło to przeczytać. Jak już będziesz miał swój egzemplarz, a będziesz szukał kogoś do grania pododawaj nas do znajomych chętnie nauczymy cię co i jak ;] @Bronas Tak, wczoraj wieczorem, wszystkie wróciły. tak chyba czasem jest bo mi również już parę razy się zdarzyło że nie były dostępne. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dużo osób z tego tematu kupują normalną wersje gry 29.11? co rozumiesz przez normalna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi