Pryxfus 820 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Tommi, Yetiemu chodzi o wersję pudełkową. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Nie, chodziło mi o płynną rozgrywke, a nie pokaz slajdów i odpowiednią liczbę graczy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Pokaz slajdów mam rzadko, choć podobno na X jest to częstsze Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 wczoraj druga zwiecha byla, tym razem dla odmiany na Blokadzie. Szczerze mowiac to wlasnie zwiech sie najbardziej obawiam na PS4. Ogolnie musze powiedziec, ze ten BF przywrocil mi radosc z biegania piechurem po duzych mapach W BF3 praktycznie tylko w pojazdach na nich cisnalem, a tutaj naprawde dobrze sie bawie jako piechur. Wczoraj naprawde fajne mecze byly, mam nadzieje ze dzis powtorka bedzie Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Nie, chodziło mi o płynną rozgrywke, a nie pokaz slajdów i odpowiednią liczbę graczy. Masz jedna mapa w multi, ktora plynnie chodzi w 30fps'ach. Chyba dlatego, ze jestes na niej sam... na poligonie. Wczoraj wpadlem na chwile do tommieg (mialem chwile slabosci i odapalilem BF4). Siedze troche w mileczeniu, i slysze jak "kur%uje" Po chwili odpala sie kolejna mapa, slysze jak Damian mowi, a mi mapa sie wgrywa w nieskonczonosc. Poczym zwiecha, i pie%$lniecie plytki w kat. A trwalo to wszystko moze nie wiecej, niz 5 min. Czytalem przed chwila recenzje BF4 na portalu ppe. Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Tommi jeśli to pocieszenie to na PS4 podobno nie będzie zwiech tylko jeśli gra przestanie działać to będzie jak w windowsie gdzie wyskoczy ci informacji o problemie, potwierdzasz i włączasz od nowa Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Ogolnie musze powiedziec, ze ten BF przywrocil mi radosc z biegania piechurem po duzych mapach W BF3 praktycznie tylko w pojazdach na nich cisnalem, a tutaj naprawde dobrze sie bawie jako piechur. Wczoraj naprawde fajne mecze byly, mam nadzieje ze dzis powtorka bedzie Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones. Kabotyn, WTF?!? Kiedy wyrosla Ci ci.pka w miejce jaj? Zaraz sie jeszcze dowiem, ze Twoj ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" a aktor to Hugh Grant Edytowane 9 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Gram na PC/PS3 i gra na konsoli działa stabilniej, niezacina się chodz to marne pocieszenie w porównaniu z PC gdzie mam 60FPS ale na obu platformach gra się fajnie tylko te bugii... zwłaszcza na PC Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones. Kabotyn, WTF?!? Kiedy wyrosla Ci ci.pka w miejce jaj? Zaraz sie jeszcze dowiem, ze Twoj ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" a aktor to Hugh Grant Prawdziwemu facetowi nawet w różowej koszulce dobrze Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Prawdziwy facet nigdy by jej nie ubral ehehehe, wlasnie wyobrazilem sobie Dicka Marcinko w rozowej koszulce Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Prawdziwy facet jest tak pewny swojej męskości że wali go co inni myślą o jego różowej koszulce Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Panowie, mam pomysl. Moze jakas ustawka na noze, na pustym serwerze. Ciekawe jak by to wyszlo w praniu. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) No, teraz gadasz jak czlowiek Mam nadzieje, ze dzisiaj tez wbijesz, ale tym razem na dluzej, niz wczoraj swoja droga mozna by kiedys faktycznie potestowac te noze na jakiejs ustawce- ciekawe, czy skakanie dalej uniemozliwia uruchomienie animacji. Edytowane 9 listopada 2013 przez tommi Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Kozakiem to byś był jakbyś mu to w twarz powiedział Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Odnośnie BF4, w którym temacie można wpisywać się do wspólnej gry, mam BF4 i HS ;>. W 3 nie grałem ale jakoś 4 mi bardziej podeszła. Wcześniej miałem awersje do dużych plansz, wolalem szybkie gry, co w BF4 jest. Zobaczyłem jak wyglądałem duże starcia i nawet mi się spodobało ;> Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 W China Rising podobno ma powrócić tryb AIR SUPERIORITY a z pojazdów motory. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 (edytowane) Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Gdyby pracowal w korporacji czy urzedzie, to moze tak, ale nie zapominajmy, ze on byl zonierzem sil specjalnych, szkolonym do walki, zabijania, zwyciezania- i w tym byl prawdziwym artysta. Kaczor, ten facet tropil i zabijal wietnamcow w ich wlasnej dzungli, jako pierwszy czlowiek przetestowal ewakuacje z ziemi przez przelatujacy samolot, skaczac ze spadochronem otworzyl go na wysokosci czubka msztu okretu, wciagal makaron przez nos, wskazywal luki w obronie amerykanskich baz dziesiatki lat przed tym jak zaczeli to robic terrorysci, a przede wszystkim stworzyl SEAL Team Six! Dla mnie ten gosc to zywa legenda- podziwiam go i mam wielki szacunek do niego za to, co osiagnal, nawet jesli np. sam w zyciu prywatnym na codzien kieruje sie innymi zasadami. Edytowane 10 listopada 2013 przez tommi Cytuj
el_morr 0 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Witam. Jestem nowy na forum to może od razu powiem, że nie wpadłem do tego działu przez przypadek. Gram aktualnie w BF4. trójke mam już za sobą choć chętnie do niej wracam. Więc jeśli ma ktoś ochotę wspólnie postukać w trzecią lub czwartą część to śmiało zapraszam. PSN ID el_morr headset - jest Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Gdyby pracowal w korporacji czy urzedzie, to moze tak, ale nie zapominajmy, ze on byl zonierzem sil specjalnych, szkolonym do walki, zabijania, zwyciezania- i w tym byl prawdziwym artysta. Kaczor, ten facet tropil i zabijal wietnamcow w ich wlasnej dzungli, jako pierwszy czlowiek przetestowal ewakuacje z ziemi przez przelatujacy samolot, skaczac ze spadochronem otworzyl go na wysokosci czubka msztu okretu, wciagal makaron przez nos, wskazywal luki w obronie amerykanskich baz dziesiatki lat przed tym jak zaczeli to robic terrorysci, a przede wszystkim stworzyl SEAL Team Six! Dla mnie ten gosc to zywa legenda- podziwiam go i mam wielki szacunek do niego za to, co osiagnal, nawet jesli np. sam w zyciu prywatnym na codzien kieruje sie innymi zasadami. wiem co osiągnął... był przy tym zwykłym chamem i prostakiem a żołnierze "jego" Sealsów uważali go za zwykłego gnoja przynajmniej niektórzy Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Albo się kogoś lubi albo nie,jednak człowieka ocenia się po tym co osiągnął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi