Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Wykorzystałem wczoraj ostatniego boosta i kiedy myślałem, że zacznę normalnie grać to w trzech kolejnych awansach wpadło mi 5x25% i 2x50% :D

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 660,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

A macie panowie juz jakas ulubiona giwere?

Wczoraj chcialem pograc z wami to skonczylo sie na tym ze gralem sam, bo w prywatnych druzynach siedzieliscie :(

SAR-21 jak na razie, choć w BF 3 lubiłem AUG-A3.

Opublikowano

ja sie za duzo nie nawyprobowywalem jak dotad, wiec sie wstrzymam.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Ja naparzam z G36C. Z odpowiednimi dodatkami strzela się z bardzo małym odrzutem. Jedyny minus to niewielki zasięg, ale nie przeszkadza mi to szczególnie bo zawsze staram się być w centrum akcji. Assaultem grałem M416, ale teraz dla tej klasy też ustawiłem G36C. Generalnie karabinki są 1 klasa. Czekam na MP7 i Magnum :)

Opublikowano

Aplikację dowódcy na tablety można już ściągać niestety na razie tylko posiadacze IOS, android musi poczekać do końca miesiąca  

Opublikowano

Dla mnie od lat to samo:

Gun-M1911

Wsparcie-RPK

Medyk-AK74,chociaż 47 bardziej mi się podoba

Inżynier-AKS,MTAR

Snajper-Baretta

Opublikowano

Co do HS to nadal będzie można dać mic na słuchawkę BT (zwykłą na jedno ucho od tel. kom.) a output na other device (czyli np duże słuchawy)?  Bo sam już się zgubiłem co oni z tymi HSami wyprawiają...

Opublikowano

no wlasnie niby nie.

BT w ogole nie dziala. Mozesz wprawdzie podlaczyc kablem dowolne sluchawki czy headseta do pada, ale wtedy zadne inne wyjscie (optyczne, HDMI) nie bedzie dostawac sygnalu.

dla mnie to porazka- prawdopodobnie bede do czasu patcha bez hs na normalnych sluchawkach cisnal, bo grania w mono na tej jednej smiesznej sluchaweczce sobie nie wyobrazam jakos...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Co do HS to nadal będzie można dać mic na słuchawkę BT (zwykłą na jedno ucho od tel. kom.) a output na other device (czyli np duże słuchawy)?  Bo sam już się zgubiłem co oni z tymi HSami wyprawiają...

z ultimate faq'a do ps4:

Headsets that are currently commercially available are incompatible.

Opublikowano

Czy Wam też nie nalicza killi z min?! Tyle już natrzepałem do medalu i psu w dupe :(

Opublikowano

mi nalicza normalnie. 

Gaymorów mi nie naliczalo na poczatku, dopoki ich rowniez u wsparcia nie odblokowalem, ale teraz juz ok z nimi wszystko (te wczorajsze tez naliczylo, Gesior :D)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

chłopaki, jak oceniacie Singla ?

Bo slyszalem rozne opinie, od tych najgorszych, po mega pozytywne.

Opublikowano

Osobiscie jeszcze nie odpalalem singla ;] Moze na ps4 odpale, zreszta kto kupuje BFa dla singla, to jak jazda Audi RS4 po bulki do sklepu, niby da sie, ale...

Opublikowano

dlatego pytanie kieruje do tych, co już przeszli.

Jest nudno jak w poprzedniej części, czy te 4h chociaż sa widowiskowe ?

Opublikowano

Nie jest najgorszy. Na pewno lepszy od BF3. Włącz na hard bo to i tak żadne wyzwanie.

A ja jakoś nie mogę się zgodzić, BF3 singiel mi się nawet podobał i na pewno z BF4 to duży krok do tyłu 

Opublikowano

W BF3 podobała mi się misja z ruskimi łącznie ze zdobywaniem willi tego madafaki, którego nazwiska zapomniałem. Poza tym średniawka.

Opublikowano

Ludzie na twitrzu informują że tryb CQ na PS4 został wyłączony :) bo są jakieś problemy.

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Spokojnie, bez paniki, zanim dojdzie do nas wwzystko bedzie naprawione :)

Opublikowano

singiel w b4 to dramat,  poza fajerwerkami graficznymi to nic tam nie ma.

Opublikowano

Samolot też był fajny,w singlu był skok z demawendu?

byl skok ze spadochronem z samolotu, w czasie ktorego przewodni motyw muzyczny zagrali- dla mnie najbardziej epicki fragment calej kampanii, az ciary po plecach szły. Kilka razy to sobie zapuszczalem.