Opublikowano 15 listopada 201311 l Wykorzystałem wczoraj ostatniego boosta i kiedy myślałem, że zacznę normalnie grać to w trzech kolejnych awansach wpadło mi 5x25% i 2x50%
Opublikowano 15 listopada 201311 l A macie panowie juz jakas ulubiona giwere? Wczoraj chcialem pograc z wami to skonczylo sie na tym ze gralem sam, bo w prywatnych druzynach siedzieliscie SAR-21 jak na razie, choć w BF 3 lubiłem AUG-A3.
Opublikowano 15 listopada 201311 l ja sie za duzo nie nawyprobowywalem jak dotad, wiec sie wstrzymam. Edytowane 15 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 15 listopada 201311 l Ja naparzam z G36C. Z odpowiednimi dodatkami strzela się z bardzo małym odrzutem. Jedyny minus to niewielki zasięg, ale nie przeszkadza mi to szczególnie bo zawsze staram się być w centrum akcji. Assaultem grałem M416, ale teraz dla tej klasy też ustawiłem G36C. Generalnie karabinki są 1 klasa. Czekam na MP7 i Magnum
Opublikowano 15 listopada 201311 l Aplikację dowódcy na tablety można już ściągać niestety na razie tylko posiadacze IOS, android musi poczekać do końca miesiąca
Opublikowano 15 listopada 201311 l Dla mnie od lat to samo: Gun-M1911 Wsparcie-RPK Medyk-AK74,chociaż 47 bardziej mi się podoba Inżynier-AKS,MTAR Snajper-Baretta
Opublikowano 15 listopada 201311 l Co do HS to nadal będzie można dać mic na słuchawkę BT (zwykłą na jedno ucho od tel. kom.) a output na other device (czyli np duże słuchawy)? Bo sam już się zgubiłem co oni z tymi HSami wyprawiają...
Opublikowano 15 listopada 201311 l no wlasnie niby nie. BT w ogole nie dziala. Mozesz wprawdzie podlaczyc kablem dowolne sluchawki czy headseta do pada, ale wtedy zadne inne wyjscie (optyczne, HDMI) nie bedzie dostawac sygnalu. dla mnie to porazka- prawdopodobnie bede do czasu patcha bez hs na normalnych sluchawkach cisnal, bo grania w mono na tej jednej smiesznej sluchaweczce sobie nie wyobrazam jakos... Edytowane 15 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 15 listopada 201311 l Co do HS to nadal będzie można dać mic na słuchawkę BT (zwykłą na jedno ucho od tel. kom.) a output na other device (czyli np duże słuchawy)? Bo sam już się zgubiłem co oni z tymi HSami wyprawiają... z ultimate faq'a do ps4: Headsets that are currently commercially available are incompatible.
Opublikowano 15 listopada 201311 l Czy Wam też nie nalicza killi z min?! Tyle już natrzepałem do medalu i psu w dupe
Opublikowano 15 listopada 201311 l mi nalicza normalnie. Gaymorów mi nie naliczalo na poczatku, dopoki ich rowniez u wsparcia nie odblokowalem, ale teraz juz ok z nimi wszystko (te wczorajsze tez naliczylo, Gesior ) Edytowane 15 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 15 listopada 201311 l Co do pojazdu AA: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/401432583098965696/832433017/
Opublikowano 16 listopada 201311 l chłopaki, jak oceniacie Singla ? Bo slyszalem rozne opinie, od tych najgorszych, po mega pozytywne.
Opublikowano 16 listopada 201311 l Osobiscie jeszcze nie odpalalem singla ;] Moze na ps4 odpale, zreszta kto kupuje BFa dla singla, to jak jazda Audi RS4 po bulki do sklepu, niby da sie, ale...
Opublikowano 16 listopada 201311 l dlatego pytanie kieruje do tych, co już przeszli. Jest nudno jak w poprzedniej części, czy te 4h chociaż sa widowiskowe ?
Opublikowano 16 listopada 201311 l Nie jest najgorszy. Na pewno lepszy od BF3. Włącz na hard bo to i tak żadne wyzwanie.
Opublikowano 16 listopada 201311 l Nie jest najgorszy. Na pewno lepszy od BF3. Włącz na hard bo to i tak żadne wyzwanie. A ja jakoś nie mogę się zgodzić, BF3 singiel mi się nawet podobał i na pewno z BF4 to duży krok do tyłu
Opublikowano 16 listopada 201311 l W BF3 podobała mi się misja z ruskimi łącznie ze zdobywaniem willi tego madafaki, którego nazwiska zapomniałem. Poza tym średniawka.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Ludzie na twitrzu informują że tryb CQ na PS4 został wyłączony bo są jakieś problemy. Edytowane 17 listopada 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 17 listopada 201311 l Spokojnie, bez paniki, zanim dojdzie do nas wwzystko bedzie naprawione
Opublikowano 17 listopada 201311 l singiel w b4 to dramat, poza fajerwerkami graficznymi to nic tam nie ma.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Samolot też był fajny,w singlu był skok z demawendu? byl skok ze spadochronem z samolotu, w czasie ktorego przewodni motyw muzyczny zagrali- dla mnie najbardziej epicki fragment calej kampanii, az ciary po plecach szły. Kilka razy to sobie zapuszczalem.