Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kabotyn granie w chmurze to kwestia kilku lat ;) W usa podobno koniec 2014,w Eu prezes sony twierdzi,ze min 2-3 lata

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego mówisz, że resztę zwalili? Zavod i Locker są bardzo dobre. Na pozostałych też się nieźle śmiga. Nawet przekonuję się do Flood Zone (pod warunkiem, że kampiszony nie okupują dachów).

Edytowane przez mclusky
Opublikowano

Pewnie mu nie idzie :D Szpic aka Szewczyk znany jest zmarudzenia i rage quitów. Szkoda, że zmieniłeś platformę, bo się stęskniłem za tym.

Człowiek uczy się całe życie, może o tym wiecie, a ja się wygłupię, ale defibrylator trzeba przed strzałem naładować przytrzymując R1. Im dłużej go trzymasz tym więcej energii dasz wskrzeszanemu zawodnikowi niż standardowe 20%.

Poniżej tip na jeszcze skuteczniejsze wykorzystanie SRAW, muszę to sprawdzić w czasie kolejnej sesyjki w BFa.

Opublikowano

Dobijaja mnie goscie kampiacy na dachach. Jako ze gram tylki dm to potrafi to irytowac. Zavod ma klapy na drabinach. Dzieki temu maja tam fortece nie do zdobycia. Transmisja tez kampia na dachach. Szanghaj tez... w metrze na szczescie nie bedzie kampienia na dachu.

Opublikowano

Mam dla Ciebie tipa na kamperów na dachach - Moździerz, w BF4 na początku jest jeszcze mocniejszy niż w trójce. Jak to grasz tylko DM? A gdzie Podbój, Szturm, tryb z bombą?

Mclusky, nowe Metro wygląda bosko

Na Kaspijskiej przenieśli maszt, który teraz jest kominem na górce, pod nim mamy podziemną bazę, mur na granicy jest podwyższony.

Na Omanie mamy burzę piaskową.

• Plusik 1
Opublikowano

Tryb z bomba jest wlasnie za(pipi)isty, czasami jak sa dwa dobre teamy to moze sie zejsc calkiem dlugo, pozatym duzo mozliwosci taktycznych i trzeba kombinowac aby bomba dotarla do celu. Chyba ze probowales doniesc bombe na piechote, jesli tak to powodzenia :)

Opublikowano

Faktycznie rush z pojazdami to jakieś nieporozumienie. Włączyłem na chwilę Railway na rushu i szybko wyszedłem jak zobaczyłem 3 czołgi przeciwnika, który atakował w okolicach wyjącego m-coma. Nie było szans rozbroić. Pewnie dlatego męczę tylko CQ.

Opublikowano

Faktycznie rush z pojazdami to jakieś nieporozumienie. Włączyłem na chwilę Railway na rushu i szybko wyszedłem jak zobaczyłem 3 czołgi przeciwnika, który atakował w okolicach wyjącego m-coma. Nie było szans rozbroić. Pewnie dlatego męczę tylko CQ.

zagraj bez pojazdów na Parcel storm. Polecam. Na start 10 minut wpław by dostać headshot.

Opublikowano (edytowane)

Chyba najgorsza mapa.

Border,Oman,Firestorm robai fajne wrazenie,w przypadku Metro tylko obszar poza nim.

Myslalem,ze DLC bedzie takie hamskie wyciaganie kasy,ale Dice naprawde sie postaralo,swietne levolution i mapy.Juz nie moge sie doczekac aby ograc to na ps4

Chociaz jak czytam te bugi na batlelogu,to lepiej poczekac do 29.

Edytowane przez KarolFanbojSony
Opublikowano (edytowane)

fantastycznie te nowe mapy wygladaja. Ciekawe, czy po przebiegnieciu przez zwalony komin na kaspijskiej camo automatycznie zmienia sie na czarne spec ops  :D

omanska przy tej burzy przypomina mi klimatem KZ 2.

Nie moge sie doczekac- przy przejsciu z konsol current gen chyba faktycznie czeka nas spore "wow" i opad szczeki.

Zgadzam sie tez z Gesiorem- zwlaszcza Sekwane z przyjemnoscia bym ponownie przytulil... :confused:

Edytowane przez tommi