Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To już gruba przesada. Mam tak duży zapas boostów że cały czas gram na dopingu i jeszcze do tego 2XP? Po co?

nie kazdy ma premiuma przeciez.

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Pisałem o tym wbijaniu lvl wcześniej to mnie tutaj zrugali. Widać większości to pasuje. mi odpowiadał system z BF3 . Po ciężkiej walce jeden awans na dwa trzy dni a tutaj awans na dwie trzy rundy.

Opublikowano

?? no jak, przeciez na liscie eventow premium bylo. Zmienili i wszystkim dali (mowie tylko o double xp)?

Wczoraj miała miejsce premiera gry Battlefield 4 na konsole Xbox One. Oznacza to, że gra jest dostępna już na 5 platformach. Jest nam niezwykle miło, że jako jedni z pierwszych możemy zaoferować naszą grę na wszystkie platformy, które są obecne na rynku. Jednak doskonale zdajemy sobie sprawę, że wielu graczy ma liczne problemy z grą na wszystkich platformach. Podczas gdy niektórzy borykają się z drobnymi problemami, to nie którzy nie mogą w ogóle grać. Rozwiązanie wszystkich problemów jest naszym najważniejszym priorytetem. Obecnie cały nasz zespół pracuje nad ustabilizowaniem gry i nie zajmujemy się żadnym innym projektem dopóki nie poprawimy gry, a produkt nie będzie spełniał Waszych oczekiwań.

Aby pokazać naszą wdzięczność za waszą cierpliwość, przygotowaliśmy dla Was 2 niespodzianki. W dniach od 28 listopada do 5 grudnia nagrodzimy wszystkich graczy podwójnymi punktami doświadczenia. Dodatkowo 5 grudnia wszyscy gracze dostaną lunetę do pistoletu M1911.Ten wyjątkowy celownik był wcześniej zarezerwowany wyłącznie dla programistów DICE, posiada 3x zoom i jest dostępny dla wszystkich klas.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za wasze wsparcie i wyrozumiałość w pierwszych dniach gry. Obiecujemy, że postaramy się naprawić wszystkie problemy najszybciej jak tylko potrafimy.

Dziękujemy,

Karl Magnus Troedsson

Opublikowano (edytowane)

?? no jak, przeciez na liscie eventow premium bylo. Zmienili i wszystkim dali (mowie tylko o double xp)?

Dla Premium jest 30.11-01.12. Moze 2xp bedzie sie sumowalo i przez 48h bedziecie mieli 4x xp+X% z boostow ;)

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

czyzby 100lvl to nie jest maksymalny ? 

battlelog.battlefield.com/bf4/pl/user/--3U--eStres/

na tym dreamhack Dice sie skompromituje.

W tej grze nadal ciezko wejsc na serwer bo ciagle błąd. A jak juz wbijesz to pewnie za chwile ciebie wywali

Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano

do przyszłych posiadaczy PS4: Mam na sprzedaż nówke w folii BF4 (PS3) po polsku z kodem na pobranie wersji PS4 za 118zł z wliczona wysyłką (najtaniej na rynku), kupiłem drugi raz grę i pownownie sprzedaje   xD

aby nie było offtopa to zamieniłem BFna Ghosta  :ninja:  i jestem zadowolony, bo mam ratio na plusie chociaż...

a druga sprawa to na 10-15min  gra sie idealnie

Opublikowano (edytowane)

Mnie tez to ro%$pierdala. Cyfrowa dystrybucja to brak posrednikow przy wrzucaniu towaru na polki. Koszty transportu, wypalenia gier na blue ray (pominiecie fabrki ktora tloczy gre), marza dystrubutora itd znacznie zwieksza cene produktu. A tu takie kosmiczne ceny na PSS. Teoretycznie cyfrowe gry powinny byc bardzo tanie. Moze ktos mi to wylumaczyc. :)

Edytowane przez walek
Opublikowano (edytowane)

Bf4 na PSS PS4 jest za 304 zeta,jakiś żart.

To co, na następnej generacji 350zl standardem? :D

Chora sytuacja. A najlepsze jest to, że większość naprawdę dobrych gier przy których spędziłem sporo czasu i dobrze się bawiłem w tym roku to gry indie, często kupione w jakichś bundle'ach za grosze. Podczas gdy tytuły AAA na które wydałem więcej są coraz krótsze, nudniejsze i tak schematyczne że bardziej się nie da.

Niech przykładem będzie Outlast który jest tak na 7-8 więc niezle ale skonczylem go w 3 godziny (wtf?)

Nie wyobrażam sobie zapłacić za takiego BFa 300zł i później klnąć na bugi, błędy i dissconecty.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano

BF4+premium to juz jest 100e lekko, do tego jesli pojda za CODem i zrobia z tego tasiemca z premiera rok w rok to mamy pozamiatane. Wcale sie nie zdziwie jesli zobacze za rok premiere BF Bad Company 3.

Opublikowano (edytowane)

zamieniłem BFna Ghosta   :ninja:  i jestem zadowolony

przynosisz wstyd Gumisiowi i okrywasz hańbą jego rodzinę  :nea:  :negative:

Mnie tez to ro%$pierdala. Cyfrowa dystrybucja to brak posrednikow przy wrzucaniu towaru na polki. Koszty transportu, wypalenia gier na blue ray (pominiecie fabrki ktora tloczy gre), marza dystrubutora itd znacznie zwieksza cene produktu. A tu takie kosmiczne ceny na PSS. Teoretycznie cyfrowe gry powinny byc bardzo tanie. Moze ktos mi to wylumaczyc. :)

tez zachodzilem w glowe, ocb- myslalem, ze po prostu robia nas w chooja, ale wyczytalem gdzies wyjasnienie tego, ktore ma dla mnie przynajmniej sladowy sens, mianowicie:

sony celowo dopierd.ala na ps store ceny wyzsze od sklepowych, zeby nie rozwalic tradycyjnej dystrybucji- gdyby wszyscy sie na cyfrowa dystrybucje nagle rzucili, to duzo stracilyby sklepy sprzedajace pudelkowe gry oraz konsole, wskutek czego wypielyby sie na nich, wskutek czego sony mialoby problemy z dystrybucja sprzetu i suma sumarum byloby narazone na straty.

Jesli to nie jest prawda, to pozostaje tylko jedno inne wyjasnienie:

to jest zwykle skur-wy-syn-stwo.

Edytowane przez tommi
  • Plusik 1
Opublikowano

tez zachodzilem w glowe, ocb- myslalem, ze po prostu robia nas w chooja, ale wyczytalem gdzies wyjasnienie tego, ktore ma dla mnie przynajmniej sladowy sens, mianowicie:

sony celowo dopierd.ala na ps store ceny wyzsze od sklepowych, zeby nie rozwalic tradycyjnej dystrybucji- gdyby wszyscy sie na cyfrowa dystrybucje nagle rzucili, to duzo stracilyby sklepy sprzedajace pudelkowe gry oraz konsole, wskutek czego wypielyby sie na nich, wskutek czego sony mialoby problemy z dystrybucja sprzetu i suma sumarum byloby narazone na straty.

Jesli to nie jest prawda, to pozostaje tylko jedno inne wyjasnienie:

to jest zwykle skur-wy-syn-stwo.

a on mi, woli smieszną fife14 od PES13/14, to jest wstyd dopiero :blum1:

ja tam wolę coda miec, bf3 na dysku za darmo to pogram, zawsze się jacys polacy znajda do pogadania:)

Opublikowano

Żeby nie było ja nic o tym nie wiedziałem :) napisał po fakcie - w innym wypadku próbowałbym go powstrzymać. 

a on mi, woli smieszną fife14 od PES13/14, to jest wstyd dopiero :blum1:

ja tam wolę coda miec, bf3 na dysku za darmo to pogram, zawsze się jacys polacy znajda do pogadania:)

No nie wiem czy zawsze znajdziesz jakiegoś rodaka do pogadania, Kabotyn dzisiaj mówił, ze pustki, a jedyny jego znajomy jaki grał to niemiec i niestety nie miał z kim pogadać. 

Opublikowano

To co pisał Tommi ma jakiś sens,ale po co wtedy propagowali dystrybucję cyfrową?Ja myślę ze powód jest inny,oni wiedzą ze ludzie kupują ze składek i dlatego są takie ceny,bo jak podzielisz na pół to jest znośnie.Nowa gra na store w dniu premiery powinna być za 120 zeta,bo odchodzi im logistyka,wypalanie,marża sklepów(ok.50 zeta przy grze wartej 200),pudełka i instrukcja.

Opublikowano

Wczoraj z gumisiem i remikiem mieliśmy fajnego buga w trybie Rush na Shanghaiu. Pierwszy mcom A wchodzimy do budynku a tu znaczek mcomu ale jest ściana :) i ni można uzbroić. Kilka razy wchodziliśmy do tego pomieszczenia i była ściana dopiero po jakimś czasie zniknęła i można było podłożyć bombę.

To normalne bo na tej mapie w trybie rush prawie nie grałem.