Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale ty Bronas bardzo wcześnie składałeś preordera :)

Tak ale niepłatny. Pisali w miedzy czasie że nie gwarntuja takich pre orderow. teraz wiadomosc na meila że w piątek po 14 do odbioru

Edytowane przez Bronas_
Opublikowano

Tu nie ma sie nad czym zastanawiac Bronas. Uderzysz do sklepu, i bierzesz co swoje. Jestes w grupie nielicznych, ktorzy bede mieli PS4 na premiere. Ja nie wiem, jak to sie stalo, ale pomimo bardzo spoznionego pre-order'a, tez jestem w gronie szczeliwcow, ktorzy w piatek bede mieli swoje egzemplarze. Kto wie, byc moze z moich ust, w piatek, padna slowa- "ten Bf4 jest swietny". I mozesz byc tego swiadkiem, tyle ze musisz podjac meska decyzje! :)

Opublikowano (edytowane)

Zakurje.biscie.

Mam tylko nadzieje, ze starsze modele tez to obejmuje (mam wczesniejsza wersje, ktora nie nazywala sie jeszcze pulse, a po prostu 7.1. stereo headset czy jakos tak).

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Ale zobaczcie na 2:44 WTF?

To samo jest teraz. Czasem wywalę całą serię z SAIGI i nic, pacjent biegnie dalej i mnie kładzie. Kolega Dziabar pokazał to na swoim kanale YT:

Miałem to już od BC2,wkurzało to gdy się kosiło a typ przebiegał po tobie.

Opublikowano

na serwerach to w chu.j mnie nie bylo bo onanizowalem sie w diablo, lego sw i nadrabialem singla. od listopada nie mam juz ps3 wiec jestem tak wyglodnialy nowej generacji jak soczystego spuszczenia sie na (nene).e! ide spac. rano przygotowuje dokumentacje tranzycji funduszy co pewnie zajmie mi czas do 21 uderzam do chinola godzina opierda.lania sajgonek i sake. a o 22 ustawiam sie w kolejce po mesjasza aby o 24.01 wyjsc do domu, przykur.wic konsole pod tv, zagrac mecz spoconymi niggerami, poudawac policjanta w nfs a na deser odpalic na pelnej pizd.ie bf4.tym sposobem bedzie kolo 4 nad ranem i bede mogl wyjsc szybciej do pracy pozamykac sprawy i o 18 rozpoczac weekend 4 dniowy:) ciao!

Opublikowano

Panowie - szybkie pytanko. Wiem, wiem... było wałkowane milion razy ale wtedy jakoś mnie to nie obchodziło... ;) Jaki jest sens kupowania BF4 w wersji PS4 (ok240pln Allegro) skoro wersja PS3 (ok160pln + 30? 40? za upgrade) jest dużo tańsza? jakieś kruczki, haczyki?

Opublikowano

ja bym bral na ps4 wyjdzie bc3 bedziemy sie przesiadac dostanies napewno wiecej kasy niz za wersje ps3.

@Gesior wzoruje sie na moim idolu Patricku Bateman;) swoja droga polecam ksiazke jest za(pipi)ista! na obojetnie jakiej stronie otworze od razu czuje sie jak w skorze bohatera;)

Opublikowano

Dobry plan, ja siadam z miejsca na BFa...ALE!! Nie dostalem w sumie jescze potwierdzenia oficjalnego z gamestopu, jutro maja dzwonil, niby wedlug tego co zamiescili nie bedzie problemu.

Jak cos bedzie nie tak i nie dostane jutro PS4 to im ten kiosk roz(pipi)e.

Opublikowano

Ja odpalam BF4 w piatkowy wieczor, konsole ide odebrac w piatek rano przed praca. Stanie o polnocy, przez nie wiadomo ile czasu, na konsole to nie dla mnie, szczegolnie po 40 minutowym staniu w kolejce po GTA5. 

I radze obczaic gdzie jest power button w PS4, bo jest on swietnie ukryty. :)