hellspawn81 93 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 W końcu rozpakowałem i podłączyłem konsolę. Zagrałem kilka meczy (rush) i kurczę gra robi i to bardzo. Super płynna i piękna. Pad jest genialny, w końcu porządne spusty. Gracie dzisiaj wieczorem? Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Nie wiecie kiedy maja przywrocic opcje upgrad'u z PS3 do PS4? Do chooja pana, ilez mozna czekac. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Nie wiecie kiedy maja przywrocic opcje upgrad'u z PS3 do PS4? Do chooja pana, ilez mozna czekac. Bronasowi dziś o 11 się udało Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 W końcu rozpakowałem i podłączyłem konsolę. Zagrałem kilka meczy (rush) i kurczę gra robi i to bardzo. Super płynna i piękna. Pad jest genialny, w końcu porządne spusty. Gracie dzisiaj wieczorem? 21-22 stawiam sie na placu boju! Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 spoko zaloze znowu impreze i prosze dolaczac. ps (pipi)ki ugnorujace zaproszeniabeda heszcze bardziej spamowane:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 count me in. jak uda mi się wstukać plusa to będę a jak nie to służę dialogiem i poyebanymi dźwiękami audiologów w killzonie Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 stawiam się dziś na rozkaz... około 21... wczoraj miałem to co Gęsior - niby wszystko ściągnięte ale in-game menu pokazywało ok 27% a do setki doszło dopiero dziś przed południem Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Ja juz godzine temu dzwoniłem do żonki i zapytałem jak to wygląda. I wygląda na to, że wszystko już hula bo w menu są pełne opcje. Więc szybko u mnie poszło. Będe dzisiaj pewnie po 22:00. Edytowane 30 listopada 2013 przez Gęsior Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Nie wiecie kiedy maja przywrocic opcje upgrad'u z PS3 do PS4? Do chooja pana, ilez mozna czekac. udało mi się wbić kod przez strone www ,resztę zrobiłem z poziomu konsoli. pobieranie u mnie trwało od 3 do 5 godzin , nie wiem dokładnie bo nie było mnie w domu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Też macie taki błąd ? W czasie gry wciskacie touchpada i wchodzicie do znajomych, wysyłam zaproszenie i wtedy już nic więcej nie mogę zrobić muszę włączyć grę od nowa. Z poziomu menu jak nie gram takiego problemu nie ma. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) ja nie wiem, ale kilka osób tutaj (w ogólnej szajbie) i na zagranicznych forach o tym pisze, więc coś jest na rzeczy. ps. dziś odpalam pierwszą flaszkę z serii armia zbawienia: słoneczna wiśniówka. Edytowane 30 listopada 2013 przez waldusthecyc Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Masz niebieskiego pada kurcze... edycja dla smerfow? Ja sie wkurzylem i kupilem pudelkowa wersje BF4. Nie wiem o co chodzi, ale nie moge grac online, bo wyskakuje mi komunikat "You must be signed in to Playstation network and EA servers to acces online feature". Oczywiscie na PSN jestem zalogowany, smigam elegancko w PS Store, ale nie chce mnie wpuscic na serwery DICE. Wysnuwam taka teorie, ze tz gracze z drugiego "rzutu" nie maja dostepu do multi, by nie przecizac serwerow. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Psn lezy a nie gracze drugiego rzutu nie maja dostepu. Min. 0.5mil ludzi caly czas chce wpisac kod. Ludzie na neoga pisza,ze Sony zaczna ludzia blokowac na 24h dostep do wpisywania kodow,zeby serwery odciazyc. Ogolnie to wielki minus dla sony,ze wymagaja ps+ do grania online a ludzie nie moga wpisac bo opcja wpisania kodu lezy. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Masz niebieskiego pada kurcze... edycja dla smerfow? Ja sie wkurzylem i kupilem pudelkowa wersje BF4. Nie wiem o co chodzi, ale nie moge grac online, bo wyskakuje mi komunikat "You must be signed in to Playstation network and EA servers to acces online feature". Oczywiscie na PSN jestem zalogowany, smigam elegancko w PS Store, ale nie chce mnie wpuscic na serwery DICE. Wysnuwam taka teorie, ze tz gracze z drugiego "rzutu" nie maja dostepu do multi, by nie przecizac serwerow. Też to miałem. Wystarczy ściągnąć i zainstalować aktualizacje. Mi się ściągnęła automatycznie, ale sam musiałem zainstalować. Po tym jak zainstalowałem nie było już żadnych problemów. Prócz tego, że po wciśnięciu touchpada mnie 2 razy wywaliło z gry i usunęło cały progres z kampanii. Edytowane 30 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Teraz troszkę żałuję że nie kupiłem cod'a... dziś 2 mecze zagrałem i z obu mnie wywaliło. Uruchomilem singla i po 1h mnie wywaliło i coś z savem się stało. Ide grać w killzone albo fife. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Panowie, nie da się ustawić dubbingu angielskiego i polskich napisów tak jak na PS3, czy mi się wydaje? Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ile zajmuje Second Assault ? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tej poyebanej kampanii chodziło? Ale się uśmiałem, ktoś to sklecał na kolanie? Historia wygląda jakby ktoś wyciął z 3 razy dłuższej gry środkowe misje i wrzucił niech się motłoch cieszy xD Ale kto, co, po co, skąd, dlaczego WTF? Bezpłciowe postacie, nudne misje, chaos fabularny. Nie, nawet mi się pisać nie chce, jak ktoś nie grał to ostrzegam, do zmarnowania czeka pół dnia. Ostatni singiel w BFie jaki zagrałem, niech oni się ostro pyerdolną w te głupie łby i darują w kolejnych częściach. Odsapnę trochę i jedziemy z multi zaraz, trzeba odreagować ;D Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Stary mialem to samo.Czekalem az multi sie sciagnie do konca i przynajmniej jakies bronie z singla odblokuje.Wlaczylem poziom HARD i jade,i tak glupiego syfu nie gralem juz dawno. Na Hardzie nie zabijaaj cie ludzie,tylko (pipi)..skrypty,bo jak nazwac to,ze zostal jeden koles w fabryce gdzies na poczatku ominiety,przechodze do nastepnego punktu a ten bot wyrypal mnie na strzala... (pipi) nie zyje. Gra z skryptami i pojawiajacymi sie przeciwnikami.Boty potrafia ci rzucic granat z konca mapy pod nogi,a czasami nie widza cie jak stois zprzed nimi.Grafika robi wrazenie,ale reszta.To nawet historii nie ma..Oczywiscie utknelem gdzies w polowie albo dalej gry.Nie dam rady,poprostu az lzy leca Multiplayer w tej grze to lek na cale zlo. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Ale malkontenci. Jasne, sa bledy w tej grze, ale singiel na dzień dzisiejszy jest zdecydowanie lepszy niż w takim Codzie. Po 4 misjach stawiam go nawet przed Killzonem poki co. Jak ktoś lubi widowiskowa akcje, swietne skrypty i intensywna rozgrywke, ze swietna grafika, to na bank nie będzie się nudzil. Dla mnie po pierwszych 4 misjach jest zdecydowanie lepiej niż w poprzedniej części. Edytowane 30 listopada 2013 przez easye Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tej poyebanej kampanii chodziło? Ale się uśmiałem, ktoś to sklecał na kolanie? Historia wygląda jakby ktoś wyciął z 3 razy dłuższej gry środkowe misje i wrzucił niech się motłoch cieszy xD Ale kto, co, po co, skąd, dlaczego WTF? Bezpłciowe postacie, nudne misje, chaos fabularny. Nie, nawet mi się pisać nie chce, jak ktoś nie grał to ostrzegam, do zmarnowania czeka pół dnia. Ostatni singiel w BFie jaki zagrałem, niech oni się ostro pyerdolną w te głupie łby i darują w kolejnych częściach. Odsapnę trochę i jedziemy z multi zaraz, trzeba odreagować ;D Irish - dość charakterystyczny gościu. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 (edytowane) Ale malkontenci. Jasne, sa bledy w tej grze, ale singiel na dzień dzisiejszy jest zdecydowanie lepszy niż w takim Codzie. Po 4 misjach stawiam go nawet przed Killzonem poki co. Jak ktoś lubi widowiskowa akcje, swietne skrypty i intensywna rozgrywke, ze swietna grafika, to na bank nie będzie się nudzil. Dla mnie po pierwszych 4 misjach jest zdecydowanie lepiej niż w poprzedniej części. Spoko ale jest bezsensowny i monotonny. BF i CoD singlami się bardzo nie różnią, to jest ciągłe powielanie schematów + historyjka wymyślona na biegu i wrzucona w środowisko 3d. 2 dni przed tym jak zacząłem singla BF4 przeszedłem remake Shadow Warrior'a. Nie bawiłem się tak przy fpsie od czasów Duke'a Nukema 3D. Te 2 dni później przechodzenie BFa było po prostu męką, czułem się jakbym oglądał mecz polskiej reprezentacji w piłkę albo oglądał najnudniejszy film na świecie. Tragedia. Poza tym minęło już trochę czasu i jak tak pytam ludzi to nikt nie wie po co właściwie dokonaliśmy ludobójstwa na tych setkach chińczyków przez te 7 misji. Edytowane 1 grudnia 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Już to pisałem ale.... singiel jest do bani i tyle. Każda mapa jest robiona na wzór sandboxa i a potem dodali fabułę, wynik ? Wynik jest taki że po skończeniu fabuły dalej jej nie rozumiem Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Zielu, wsiadaj na lodke i napierdalaj, olej singla Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Pierwszy wieczór/noc z BF4 na PS4 za mną. Jest lepiej ale dupy nie urywa. Zastanawiam się czy dla takiej różnicy warto było blisko 2 tys wyłożyć. Nawet żonie musiałem kłamać że jest super ,cudownie itd żeby zrozumiała mój zakup. Niby jest płynnie pod warunkiem że nie wywala. Nie pamiętam czy jakąś rundę udało się zagrać od początku do końca. Nie wiem czy to tylko u mnie ale wczoraj strasznie mi cieło jeśli byłem w pojazdach. Na piechotę ok a jak tylko wsiadałem do żelastwa to sekunda do przodu pół sekundy do tyłu i tak cały czas. Wprowadzili opłatę za usługę online a dali jakieś (pipi). Sama gra na 64 to dla mnie ciągły DM a za tym nigdy nie przepadałem, Dalej sporo minusów jeśli chodzi o całą organizacje menu batteloga ,dobijanie do znajomych, komunikacja itp. Tutaj w tych rozwiązaniach BF3 jest niedościgniony. Ogólnie największy plus wydania tej kasy to to że człowiek będzie grał ze znajomymi z tymi samymi pyskami. Jednak człowiek to istota stadna i tyle. Zapłaciłem by mieć kolegów bo frajda z gry podobna jak na PS3 a mniejsza niż przy BF3. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi