Janush 224 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 (edytowane) W sumie troszkę szkoda, że nie zmienili stylu. Bad company miało swój własny, bf2 też, a ten bf4 ma identyczny jak bf3. Shanghai Edytowane 15 marca 2013 przez terror Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Mnie martwi że na pewno pokażą znowu na mocarnych PC,nie będzie to miało odzwierciedlenia nawet na next genach,ludzie będą się jarać,a jak przyjdzie gra będzie zawód,znów.Kiedyś jak pokazywali materiał z gry na konsole,to wiadomo czego można było się spodziewać. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Tylko idiota/laik mogl uwierzyc,ze tak bedzie wygladala wersja konsolowa. Potem jak czytam tematy na forach,ze byl zawod.Ze to nie wyglada jak na trailerach,to nie wiem jakim cudem ludzie oczekekiwali po 6 letnim sprzecie takich efektow? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Może dlatego że Butcher w PSX Ex. sam nakręcał hype i jeszcze napisał ze wersja konsolowa może wyglądać lepiej niż an tych filmikach?Pomyślałem sobie,lepiej nie musi,niech wygląda chociaż tak,a prawda okazała się inna. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Jak singiel(i coop) ma być taki nuuudny jak w BF3 to niech skupią się tylko na multi. I jeszcze ta fabuła i motyw z retrospekcja<zieew> Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Są fajne misje w tej grze. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Jemu się podoba asasyn więc nie traktowałbym go poważnie xDD Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Yyy które niby? Misja w mysliwcu w której możemy tylko...strzelać a nie sterować całym myśliwcem?(byłaby by fajna ale dice zmarnowało potencjał) Motyw z retrospekcja widziałem chyba w Black Klopsie. Fabuła przewidywalna do bólu. Zieww,nudy. Nawet grafika(która d.upy mi nie urwała w wersji na ps3) nie uratuje zenujacej kampanii w BF3. Multi to inna sprawa kaloszy. Jedna z najlepszych gier multi na ps3. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 hitbox'ów raczej nie poprawia. Bo one pewnie sa zaszyte gleboko w silniku. Gdyby sie tak dalo to by to dawno naprawili w bf3 gdzie juz mnie krew zalewala jak bylem za rogiem i kampilem a ktos mnie zabijal. czy tez strzelalem obok goscia i wpadaly heady Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 A kogo interesuje singiel w takiej grze jak Battlefield? Pokaz będzie na pewno z kampanii, ja czekam na datę premiery. Może powiedzą jesień 2013 na PS4 :] Choć spokojnie mogę poczekać do wiosny 2014, byleby wersja konsolowa była dopracowana. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Yyy które niby? Misja w mysliwcu w której możemy tylko...strzelać a nie sterować całym myśliwcem?(byłaby by fajna ale dice zmarnowało potencjał) Motyw z retrospekcja widziałem chyba w Black Klopsie. Fabuła przewidywalna do bólu. Zieww,nudy. Nawet grafika(która d.upy mi nie urwała w wersji na ps3) nie uratuje zenujacej kampanii w BF3. Multi to inna sprawa kaloszy. Jedna z najlepszych gier multi na ps3. Fakt, singiel to była taka popelina, że lepiej aby w ogóle go nie było. Tylko misja Rock and a Hard Place podobała mi się. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 W ogole na ch0j komu ten single player. Powinien byc tutorial dla nowych graczy typu: "Jestes supportem rzucaj amunicje a nie kampisz jak DOWN z dwojnogiem i milionami klejmorow" Niestety ta seria sie juz tak zeszmacila,ze czuje ze mapy metro,Close quarters to bedzie podstawa.Jeszcze na bete dorypia mape bez pojzadow pewnie.. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 (edytowane) Samolot był fajny,mimo iż na szynach,chcesz pilotować?A ogarniasz latanie z multi?Bo jak nie to narzekałbyś że ciężka misja.Misja na Kaspianie też fajna,gdzie pojedynkujemy się z ruskimi skoczkami.Ostatnia misja z pościgiem za zamachowcem jest fajna,tak samo jak ta w Paryżu.Co do assasyna 3 to podoba mi się kilka misji,w większości te na wodzie. Jeszcze na bete dorypia mape bez pojzadow pewnie.. A czy już tak nie było przy BF3?No chyba że kolejkę w metro uważasz za pojazd. Edytowane 16 marca 2013 przez Litwin25 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Yyy które niby? Misja w mysliwcu w której możemy tylko...strzelać a nie sterować całym myśliwcem?(byłaby by fajna ale dice zmarnowało potencjał) Motyw z retrospekcja widziałem chyba w Black Klopsie. Fabuła przewidywalna do bólu. Zieww,nudy. Nawet grafika(która d.upy mi nie urwała w wersji na ps3) nie uratuje zenujacej kampanii w BF3. Multi to inna sprawa kaloszy. Jedna z najlepszych gier multi na ps3.Fakt, singiel to była taka popelina, że lepiej aby w ogóle go nie było. Tylko misja Rock and a Hard Place podobała mi się. A mi napisy końcowe Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Wg singiel był OK, choć nie ukrywam że gdyby zrobili wersję bez to bym nie płakał . Byle nie wpadli na pomysł wypuszczania dwóch wersji sam singiel za 99 zł i druga sam multi za 399 zł bo wiadomo serwery trzeba utrzymać Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 (edytowane) One man army. Troche lipa ze ten sam styl co w BF3 Edytowane 16 marca 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj
Janush 224 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 No to trochę dziwne, że z jednej strony nazywają to battlefield 4, a styl ten sam co bf3. Wiadomo jednak, że artwork artworkiem liczą się zmiany w grze, jakieś innowacje i przede wszystkim naprawienie błędów poprzednika (przede wszystkim hitboxy). Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 (edytowane) Multi to inna sprawa kaloszy. o kurde, dobre :rofl2: Rozwala mnie w ogole jak widze, ze pierwsze artworki sie ukazuja, to od razu jest marudzenie, ze taki sam styl jak w BF3... A niby jaki ma byc?? To nie nowa marka, nowa seria- to kontynuacja BF3, wiec normalne, ze i styl jest kontynuowany. Czasem mam wrazenie, ze czego by nie pokazali, to zawsze sie znajdzie ktos, kto bedzie stękał, ze to nie takie, a tamto be. Gry jeszcze nie ma, to na cokolwiek ponarzekajmy, chocby na artworki. Juz widze, co sie bedzie dzialo, jak pierwszy gameplay pokaza... Edytowane 17 marca 2013 przez tommi___t Cytuj
Janush 224 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Jeżeli pierwszy gameplay będzie dobry to wszyscy będą chwalili Byleby gra była też taka sama jak gameplay. Według mnie to źle, że styl jest taki sam. Jak masz coda to masz modern warfare, które ma swój własny styl, black ops, które ma swój własny styl i world at war, które również ma swój własny styl. Jeżeli się decydują na użycie tego samego stylu co w bf3 to niech nie nazywają tego bf4. Ale masz rację, że to trochę czepianie się jest, bo najważniejsza jest gra. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Multi to inna sprawa kaloszy. o kurde, dobre :rofl2: Rozwala mnie w ogole jak widze, ze pierwsze artworki sie ukazuja, to od razu jest marudzenie, ze taki sam styl jak w BF3... A niby jaki ma byc?? Jakiś nowy? A nie kopiuj wklej z 3 i dodanie cyfry 4? Przecież te artworki wyglądają jak zapowiedź kolejnego DLC. Byłoby fajnie jakby chociaż innych kolorów użyli by było widać, że ludzie z DICE potrafią zrobić coś kreatywnego Przez ten sam styl nie mam poczucia, że idzie nowe tylko więcej tego samego. Tak, przez jednego artworka już mam dość tego BF4 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Czyli tak jak COD,więcej i nowy numerek. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Czyli tak jak COD,więcej i nowy numerek. Już dawno. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Dałbym się pociachać za bad company 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi