Loko_PL 49 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Ok, ale 102.. 103 lvl i do tego filoletowa otoczka czy jakos tak? Jesli setka to nie koniec to czym bedzie koniec.... 1000 lvl ;p ? Za DLC jest dodatkowe 10 poziomów. PS. "Brawa" dla DICE Edytowane 6 grudnia 2013 przez Loko_PL Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Dziś już bardzo rzadko mnie wywalało z serwerów. A ja dzisiaj ide na rekord, ponad 10 razy juz mnie wywalilo, przed chwila mialem na powodziowej wynik 37-0 i tylko sie modlilem zeby mnie nie wywalilo.... (pipi) (pipi)a ! wy(pipi)any Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Dziś głównym tematem jest nowy Battlefield który wg plotek ma wyjść w przyszłym roku, ciekawostką jest jednak to że nie zrobi go Dice bo jest zajęte Mirror's Edge 2 oraz Battlefrontem. Za grę będzie odpowiadać Criterion games odpowiedzialny za takie tytuły jak NFS Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 No to jestem pewny, że przynajmniej samochody zrobią elegancko <sarkazm> <facepalm> Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 ehehe, fakt- nie bedzie moze przynajmniej narzekania na kartonowe czolgi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Dziś głównym tematem jest nowy Battlefield który wg plotek ma wyjść w przyszłym roku, ciekawostką jest jednak to że nie zrobi go Dice bo jest zajęte Mirror's Edge 2 oraz Battlefrontem. Za grę będzie odpowiadać Criterion games odpowiedzialny za takie tytuły jak NFS To tylko plota i juz nie Criterion Games a Visceral Games(Dead space). Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Jakieś bronie po singlu sie odblokowują pytam bo niewiem czy jest sens się męczyć ? 1 Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Mam pytanie jak graficznie wyglada BF4 na PS3 porownujac do BF3,zastanawiam sie czy nie kupic.Jest teraz w dobrej cenie 149 zl w rtv euro. Edytowane 7 grudnia 2013 przez DIRK DIGGLER Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) Mam pytanie jak graficznie wyglada BF4 na PS3 porownujac do BF3,zastanawiam sie czy nie kupic.Jest teraz w dobrej cenie 149 zl w rtv euro. Jak dla mnie jest tak samo. Ale to moja opinia Po wczorajszym updata serwerów, gra się w końcu bez lagów. Bo niestety ostatnio problem się nasilał Edytowane 7 grudnia 2013 przez marekjw2523 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) Jakieś bronie po singlu sie odblokowują pytam bo niewiem czy jest sens się męczyć ? Są do odkrycia 4 pukawki i 2 noże. Szczegóły w spoilerze. TOMBSTONE ACTUAL (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Complete Baku REWARD M412 REX FANG OF THE UNDERWORLD (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Complete Kunlun Mountains REWARD SHANK A TRAPPED WOLF WILL (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Complete Tashgar REWARD MACHETE TO VALHALLA (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Make the final choice REWARD QBZ-95-1 PEACE MAKER (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Make the final choice REWARD P90 FINAL DUTY (CAMPAIGN) AWARD REQUIREMENTS Make the final choice REWARD M249 Edytowane 7 grudnia 2013 przez mclusky 2 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Po wczoraj już wiem, ze wrócę do Szturmu. Sa dwa powody - po pierwsze daje frajdę na miarę BC2, fajne mapki, dużo ludzi i znów jest ta zabawa w podchody. Po drugie to co Tommi pisał, jest trochę kampy i akcja koncentruje sie w jednym/dwóch punktach. Szczególnie teraz gdy nie znam swietnie map daje to frajdę z fragowania. Na Podboju ginę nie wiadomo skąd, wręcz przypadkowo. Duże otwarte mapy + 32 przeciwników powodują ze cieżko jest nie znając swietnie miejscowek skupić sie na czymś. Szczególnie to czułem na mapie z tym wielkim talerzem. 1 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Jest jeszcze jeden plus tego, wczoraj jak gralismy szturm nie wywalilo mnie ani razu. na podboju wylecialem chyba z 10 razy, polecam tez zabawe z bombą Jak jest dobra ekipa to fajnie sie to zgrywa. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Raz chyba tylko mieliśmy cały czas ekran ładowania mapy ale to szczegół w porównaniu ze zwiechami na CQ Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 okay moje przemyslenia co do trybow. szturm - piekny powrot do klasyki z bc1/bc2, znowu sie chce grac ale.. raz bez pelnego skladu albo dwoch gra nie ma najmniejszego sensu. jest zbyt ciezko chyba ze po drugiej stronie graja tez randomy bez skladu tyle ze wtedy szturm przeradza sie w dm. pozatym moim zdaniem szturm jest jednak trudniejszy ze wzgledu na to ze trzeba obrac taktyke co jak gdzie kiedy tego brakuje w cq. na 5 meczy moze 1 albo 2 uda mi sie na razie wyjsc na plusie. moze to wina kampy ale raczej ;powiedzalbym ze brak zgrania z nasza druzyna i troche te moje bieganie na jana wychodzi. mimo ze dostaje w pi.zde to i tak ten tryb wraca do lask i laduje na pierwszym miejscu cq - ten tryb polubilem dopiero w bf3 i tutaj tez mi sie podoba. plus ze tutaj zawsze raczej sie wyjdzie na pozytywnym ratio, mozna wiecej punktow uciukac nie trzeba miec swoich ludzi mozna isc z randomami. minusy troche brakuje mi tutaj taktyki, gry zespolowej (czasami to sie wlacza jak dostajemy w dupe i wtedy jest okay idziemy na to albo na to) ogolnie jest to moj drugi ulubiony tryb po szturmie. unicestwienie - fajny tryb niestety pogralem moze ze dwa mecze wiec ciezko sie wypowiedziec. widze potencjal. reszty raczej nie gram pewnie wbije zeby zrobi medaliki i ch.j do wieczora! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Jeszcze mam do Was jedno pytanie. Siedzę sobie właśnie na Battlelogu na telefonie i przeglądam dostępne bronie/dodatki itp. Podczas wyboru broni, przy niektórych pukawkach jest ikonka ognia a przy niektórych ikonka odrzutowca. Tak samo jest przy niektórych dodatkach (np. przy wybraniu "braku dodatku" zamiast np ciężkiej lufy czy coś). Wygląda to tak: co o tym sądzicie? Co to może oznaczać? Tak BTW muszę przyznać, ze a appka to total odjazd. Czytelna, wygodna, stabilna. Siedzę sobie właśnie i zmieniam ekwipunek, wg DICE jak odpalę BFa będzie to wszystko zapisane, wiec nie będę musiał konfigurować broni w grze. Świetna sprawa, kurcze jestem pod wrażeniem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Znaczek samolotu oznacza że jest to broń z dodatku Chińska Nawałnica, ogień oznacza że broń jest z dodatku Drugie uderzenie (mapy z BF3) 2 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) hmmm ale czy ja dobrze myślę, że dodatek Drugie Uderzenie jest jeszcze niedostępny i wyszło dopiero Scheise Risen? edit: dobra doczytałem, ze to jest dostępne tylko na xone a daty na ps4 nie ustalono. Edytowane 7 grudnia 2013 przez waldusthecyc Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) hmmm ale czy ja dobrze myślę, że dodatek Drugie Uderzenie jest jeszcze niedostępny i wyszło dopiero Scheise Risen? Schweine rising a.k.a. świńska nawałnica, w (pipi)e yebana ! xD Ładuję akumulatory, do wieczora/nocy chłopcy ;* Edytowane 7 grudnia 2013 przez Gość Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 XD zaskoczyło mnie też, że od ręki mam bronie z kolimatorem. W BF3 trzeba było sporo killi nawbijać aby mieć te wygodę i zaczynało się od muszki i szczerbinki. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 chinska nawalnica jest tylko dostepna dla premium? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 chinska nawalnica jest tylko dostepna dla premium? Na razie tak, dla wszystkich od 17 grudnia Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Tak,przez pierwsze 2 tyg. Pozniej mozesz kupic. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 U mnie chodzi gorzej jak przed patchem. Przedtem przez kilka dni miałem max jedną zwieche podczas sesji, czasem w ogóle. Dzisiaj już 3, średni co 2 zmiany mapy miałem błąd. Nie ukrywam, że bywa to irytujące. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 beczka https://www.youtube.com/watch?v=qG3W7jNA8Zg 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi