rob1979 55 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 nie działają serwery EA? nie mogę grać online! ;( Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Zielu wspominał wczoraj o jakiejś przerwie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Czy kupując nówkę z niemiecjiej dystrybucji nie bedzie problemu z kodem na ps4 i chińską nawałnicę w polskim pss? nie bedzie. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 a ktoś wie ile te dodatki będą kosztowaly oddzielnie na PSS ? Serwery EA nie dzialaja, później nie będzie dzialac PSN, (pipi) - nextgeny! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) do kiedy maja nie dzialalac te serwery? Bedzie sie dalo grac wieczorem? dzis rano obiecalem sobie (w ramach prob łudzenia się, ze nie jestem uzalezniony), ze dzisiaj nie gram- byc moze dzieki temu sprzyjajacemu zbiegowi okolicznosci uda sie tego dotrzymac... Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) . del Edytowane 9 grudnia 2013 przez Mefi23 Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Podajcie swoje setupy, z czym biegacie.Bo przetestowałem już trochę tych broni i jakoś nadal żadna mi nie leży, AK12 i Famas jeszcze w miare ok, ale jak nie wyceluje w glowe, to czasem magazynka nie starcza co by typa uwalic ;/a jak chce HC zagrac to nigdy mi chetnych do gry nie znajduje Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 a jak chce HC zagrac to nigdy mi chetnych do gry nie znajduje Na jakiej konsoli grasz? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Przeglądałem PE w Empiku i rzuciłem okiem na reckę Battlefield. Chwalą za spore innowacje na PS3 i X360. Chciałem pograć w coś online, więc brać B4, czy jest coś lepszego z shooterów ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 nie ma lepszego poki co na rynku. tommi - przerwa PSN od 17 do 1 dzisiaj. 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Podajcie swoje setupy, z czym biegacie. Bo przetestowałem już trochę tych broni i jakoś nadal żadna mi nie leży, AK12 i Famas jeszcze w miare ok, ale jak nie wyceluje w glowe, to czasem magazynka nie starcza co by typa uwalic ;/ a jak chce HC zagrac to nigdy mi chetnych do gry nie znajduje m98 + acog + normalny celownik + double bolt lub aek971 + m320 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ale combo Aek zachowuje się w tej grze jakbym Parkinsona miał. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Przeglądałem PE w Empiku i rzuciłem okiem na reckę Battlefield. Chwalą za spore innowacje na PS3 i X360. Chciałem pograć w coś online, więc brać B4, czy jest coś lepszego z shooterów ? zastanawiam sie, jakiej odpowiedzi oczekujesz pytajac o to w kaciku Battlefielda... Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ale combo Aek zachowuje się w tej grze jakbym Parkinsona miał. no niestety nie odblokowałem jeszcze lepszych karabinów u medyka Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) ja wczoraj medykiem gralem caly czas (chce go odblokowac tez w calosci)- tez co prawda niewiele jego pukawek mam poki co dostepne, ale SCAR-em mi sie swietnie strzelalo (juz w becie go lubilem). Kladlem nim bez problemow typow z odleglosci, przy ktorych ACE 52 tylko ich laskotalem i za chwile sam zbieralem kulke. Po graniu zdjalem w battlelogu tlumik z ACE i zamienilem go na hamulec wylotowy zeby odrzut pionowy zmniejszyc- jeszcze z tym go potestuje, ale jak dalej bedzie taka kaszana, to nie wiem- tez bede innej standardowej broni musial szukac... :confused: PS: Pisalem wczoraj, ze te mapy chinskie srednio mi pasuja, ale jakos mimo to ciagle mnie do nich ciagnie- sam tego nie kumam aaa, i jeszcze jedno: momentami roznica w grafie miedzy ps3 i ps4 faktycznie jest spora, zwlaszcza w mapach z zielenia. Wczoraj rozdziawilem jape i sie przez chwile gapilem, jak na sztormie slonce sie przez galezie drzew przebijalo Podobnie w chinskim lesie mialem- poezja Nawet fote chcialem zrobic, ale mi nagrywanie filmu wyszlo, a ze film byl choojowy, to go nie umiescilem w koncu Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Przeglądałem PE w Empiku i rzuciłem okiem na reckę Battlefield. Chwalą za spore innowacje na PS3 i X360. Chciałem pograć w coś online, więc brać B4, czy jest coś lepszego z shooterów ? Bad Company 2 > wszystkie FPSy na PS3. Szkoda tylko, ze dzisiaj moze byc problem ze znalezieniem ludzi do grania. A co do peestrojkowej wersji BF4 to moim zdaniem nie warto - juz BF3 byl mocno okrojony wzgledem pecetowej wersji. Jesli BF4 to tylko PS4/PC, bo dostaniesz najlepsza wersje gry. A PE nie radze sie sugerowac, bo juz przy okazji premiery BF3 pisali, ze nie rozni sie znacznie od wersji pecetowej, a roznica jest ogromna. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 No wiem właśnie, ale (pipi)ancka, na PC pewnie będzie mi przycinać, bo nie mam kompa pod gry, a po drugie, będę dostawał zbyt duże baty, bo na myszce już chyba 5 lat nie grałem Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 To w takim razie pomysl o PS4 - dla samego BF4 warto. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) po pierwsze to pomysl, czego wlasciwie oczekujesz od fps, bo BF i CoD (a takze KZ) to zupelnie inne gry, ktore w ogole ciezko ze soba porownywac. To, ze BF przez wielu jest uwazany za najlepsza, wcale nie znaczy, ze Tobie tez sie bedzie podobac. Moim zdaniem np. BF jest zdecydowanie najtrudniejszy (przynajmniej jesli chodzi o te trzy ww. gry, bo w zadne army czy inne CS-y nie gralem), wiec jak nie lubisz dostawac wpier.doli to dobrze sie zastanow. poczytaj po prostu opinie tutaj oraz w innych dzialach, w razie watpliwosci zapytaj o to czy owo i wtedy moze podejmiesz wlasciwa decyzje. Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja wczoraj z ciekawości obejrzałem live z Army III boże już dawno się tak nie nudziłem jeśli tak ma wyglądać realizm w grach to mam to w (pipi)e Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Mi PSN odmówił posłuszeństwa już dużo wcześniej. Tzn w menu jeszcze coś tam się wyświetla, ale nie mogłem zagrać online ani w Killzone'a ani w BF'a, ani nawet w Resogun. Podajcie swoje setupy, z czym biegacie.Bo przetestowałem już trochę tych broni i jakoś nadal żadna mi nie leży, AK12 i Famas jeszcze w miare ok, ale jak nie wyceluje w glowe, to czasem magazynka nie starcza co by typa uwalic ;/a jak chce HC zagrac to nigdy mi chetnych do gry nie znajduje Myślę że to nie problem broni i magazynka, tylko Twojej celności. Jak masz problem z celowaniem wybierz se broń z małym odrzutem i niskim fire-rate. Sprawdź se karabin SAR-21. Ja korzystam z karabinka AK 5C i mi świetnie leży. Jak dołożyłem laser, tłumik i ergo grip to dobrze się spisuje zarówno na średnich jak i bliskich dystansach. Ostatnio też zacząłem korzystać z MTAR-21 (+tłumik, laser, ergo grip), ale po założeniu tłumika dużo traci na średnich/dalekich dystansach. Najprawdopodobniej będę z niego korzystał tylko na małych mapkach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 po pierwsze to pomysl, czego wlasciwie oczekujesz od fps, bo BF i CoD (a takze KZ) to zupelnie inne gry, ktore w ogole ciezko ze soba porownywac. To, ze BF przez wielu jest uwazany za najlepsza, wcale nie znaczy, ze Tobie tez sie bedzie podobac. Moim zdaniem np. BF jest zdecydowanie najtrudniejszy (przynajmniej jesli chodzi o te trzy ww. gry, bo w zadne army czy inne CS-y nie gralem), wiec jak nie lubisz dostawac wpier.doli to dobrze sie zastanow. poczytaj po prostu opinie tutaj oraz w innych dzialach, w razie watpliwosci zapytaj o to czy owo i wtedy moze podejmiesz wlasciwa decyzje. BF3 był dla mnie spoko, więc stąd moje pytanie, czy bardzo się różni od BF4. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) bf4 na pewno blizej do bf3 niz do CoD. Edytowane 9 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 W sumie to mi sie dobrze gralo na ps3 w BF4, jesli szukasz czegos do multi to polecam Bf4. We wczesniejsz wersje ludzie poprostu przestaja grac a wiec czworka bedzie najbardziej zywotna. A w CODzie psy rozpiepszaja helikoptery itd a wiec...przemilcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi