tommi 345 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) mysle, ze spokojnie. Jak ktos ma skilla czy smykalke do latania, to sobie poradzi bez problemu- pytanie jedynie, czy bedzie mu sie podobalo. PS: fajnie sie wczoraj gralo w chinach- mielismy w koncu pelny sklad 5 os. i od razu mecze (wyniki) inaczej wygladaly, niz jak sie z Nogusem we dwoch tylko palowalismy. Edytowane 20 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) Tutaj muszę się zgodzić bo BF4 na PS3 wypada nawet gorzej od BF3. Przesiadka na PS4 dopiero daje radę. Ciekawe czy dałbyś radę w jetach bo całkiem je przemodelowali. PS4 może kupię w 2014,więc tym razem to ja będę robił levele z samymi 100 lvl Co do jetów,to w BC2 nożowałem,w Bf3 latałem,w Bf4 może będzie coś innego Edytowane 20 grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 PS: fajnie sie wczoraj gralo w chinach- mielismy w koncu pelny sklad 5 os. i od razu mecze (wyniki) inaczej wygladaly, niz jak sie z Nogusem we dwoch tylko palowalismy. I wbiłeś pierwszego MVP na PS4, mi się jeszcze to nie zdarzyło. Pełny skład, komunikacja tylko w nim, zaznaczanie celów, wykonywanie rozkazów, walka o każdą flagę w piątkę i to uczucie jak nagle pojawia Ci się dziesięć czerwonych trójkącików na minimapie. Liczę na poprawkę, bo mam wolne przez najbliższy tydzień i nadrabiam zaległości. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) w BC2 nożowałem,w Bf3 latałem,w Bf4 może będzie coś innego no, mortar np. @Pryx: ja tez dzis ostatni dzien w pracy, powrot dopiero 06.01. Miedzy 23.-29.12. przyjezdza familia w odwiedziny na swieta wiec bede mial brejka, ale przedtem i potem oczywiscie cisniemy co noc PS: na koniec jeszcze dobry mecz z Gesiorem na jedwabnym szlaku zagralismy (choc juz bez zespolowych akcji, bo we dwoch tylko bylismy): bezustanne, zazarte walki o ta flage na srodku, praktycznie caly mecz w plecy (momentami ok. 200 ticketami), ale na koniec zwyciestwo 28:0. Indywidualnie wynik 34:22 i drugie miejsce w meczu (nie bedac liderem skladu). Poszedlem spac w dobrym humorze Edytowane 20 grudnia 2013 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Niewiele Ci Tommi pomogłem w tym meczu bo latadłami się zająłem. Jak było do przewidzenia Little = 10 sekund na mapie. Na(pipi)iali z każdej strony. Chinol jest dobry na trening pojazdami, ale to sterowanie znowu zaczyna mi przeszkadzać. Np. nie czuje prędkości pojazdu. W BF3 jak wdusiłeś turbo to ten czołg czy inne żelastwo reagował żwawo i czuć było i słychać, że jedziemy szybciej. A tutaj nigdy nie wiem z jaką prędkością jadę. Nie ma feelingu. Nie wspominam już o manewrowaniu w miejscu, zawracaniu, cofaniu i wszystkich czynnościach na wolnym biegu. Strasznie to zyebali. Gram na defaultowych ustawieniach i to mi nie przeszkadza, przeszkadza mi tylko jak to jest w praktyce potem. Kolejna rzecz to czułość w prowadzeniu motoru czy skuterów wodnych. Jest grubo przesadzona i ciężko zapanować nad nimi. Jeżdżę, pływam jak pijany, waląc cały czas skosy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Tutaj muszę się zgodzić bo BF4 na PS3 wypada nawet gorzej od BF3. Przesiadka na PS4 dopiero daje radę. Ciekawe czy dałbyś radę w jetach bo całkiem je przemodelowali. PS4 może kupię w 2014,więc tym razem to ja będę robił levele z samymi 100 lvl Co do jetów,to w BC2 nożowałem,w Bf3 latałem,w Bf4 może będzie coś innego Czolgiem wbij 100lev Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) Nie wspominam już o manewrowaniu w miejscu, zawracaniu, cofaniu i wszystkich czynnościach na wolnym biegu. Strasznie to zyebali. Gram na defaultowych ustawieniach i to mi nie przeszkadza, przeszkadza mi tylko jak to jest w praktyce potem. Kolejna rzecz to czułość w prowadzeniu motoru czy skuterów wodnych. Jest grubo przesadzona i ciężko zapanować nad nimi. Jeżdżę, pływam jak pijany, waląc cały czas skosy. Gęsior a dlaczego nie zmienisz na ustawienie weteran (chyba tak to się zwie). Chodzi o ustawienie sterowania pojazdami które przypomina to z Bf3. Edytowane 20 grudnia 2013 przez hellspawn81 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 ja tam ogolnie jak powszechnie wiadomo slepy i gluchy jestem, a do tego mam skleroze, totez to co napisze moze czesc osob zadziwic tudziez zbulwersowac, ale osobiscie nie czuje jakiejs wielkiej roznicy w zachowaniu sie pojazdow w por. do BF3. Podkreslam: nie twierdze, ze tej roznicy nie ma- po prostu chyba sie przestawilem na tyle, ze nie zwracam na nia juz praktycznie uwagi. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 tommi ja mam to samo jeśli chodzi o sterowanie pojazdami Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Hell, ja miałem na początku na weteran, ale to nie do końca jest to samo co w BF3. Nie pamiętam już, ale jakieś przyciski są zamienione, których nie można konfigurować i to mi utrudniało na tyle, że lepiej sprawuje się default. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 PS: fajnie sie wczoraj gralo w chinach- mielismy w koncu pelny sklad 5 os. i od razu mecze (wyniki) inaczej wygladaly, niz jak sie z Nogusem we dwoch tylko palowalismy. I wbiłeś pierwszego MVP na PS4, mi się jeszcze to nie zdarzyło. Pełny skład, komunikacja tylko w nim, zaznaczanie celów, wykonywanie rozkazów, walka o każdą flagę w piątkę i to uczucie jak nagle pojawia Ci się dziesięć czerwonych trójkącików na minimapie. Liczę na poprawkę, bo mam wolne przez najbliższy tydzień i nadrabiam zaległości. Właśnie wróciłem z pracy wiec do 02.01.2014 mam wolne i "trochę" sobie pogram :-) JUŻ PRAWIE zapomniałem jaka to frajda to zespołowe granie. Liczę na epickie akcje z wykorzystaniem całego dostępnego w grze Arsenału i wszystkich możliwych gadżetów. Cytuj
nogus30 0 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Ja też już po robocie do 02.01.2014 wolne, więc zakupiłem sześciopak redbulli i Jacka Danielsa i cisne ile organizm wytrzyma. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 ja wlasnie tez wrocilem po raz ostatni w tym roku z roboty, po dziecko do przedszkola dopiero za niecale 2h jade, wiec zaraz moze dolacze na chwile Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) Gdzie wy kuźwa pracujecie, że wszyscy po 2 tygodnie wolnego? Do roboty nieroby Redbull + Daniels? Co to za kombo? Edytowane 20 grudnia 2013 przez Gęsior Cytuj
nogus30 0 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 No jak co to za combo Daniels żeby mi się wzrok wyostrzył, a redbull żebym zbyt szybko nie zasnął Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 redbull + wóda = taniec do 5 rano. klasyk Gęsior nic się przejmuj, będę w pracy w każdy dzień włącznie z wigilią i sylwestrem. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Gęsior nic się przejmuj, będę w pracy w każdy dzień włącznie z wigilią i sylwestrem. Witam w klubie "tych-co-robio" Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Ja tam lubię pracować, w sylwestra i wigilię, pół dnia roboty liczona jak normalna dniówka. Kierownik kazali brać urlop bo mam go jeszcze sporo, to idę. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Ja lubię nie być w domu w wigilijne przedpołudnie i prawie całe popołudnie Nawet nie pogram bo "czemu nie pomożesz". Smolę to i idę do pracy. Na bank będę się nudził, ale przynajmniej nie denerwował. Zastanawiam się nad przytaszczeniem do biura PS4, na salce konferencyjnej mamy niezły projektor. Zawsze mnie kusiło żeby coś tam podłączyć, a teraz będzie dobra okazja Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 e tam, ja jestem w pracy 24/7 (w dni robocze do 15-17 w biurze i dalej na telefonie zawsze z wyjątkiem dni z zakazem jazdy dla ciężarówek) No chyba że urlop ale to tylko raz w roku. Spedycja O której dzisiaj rozpoczynacie nocne posiedzenie? Cytuj
maztika 36 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 już wiadomo co tak tłukło. https://www.youtube.com/watch?v=a3BCZ4warFY 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 e tam, ja jestem w pracy 24/7 (w dni robocze do 15-17 w biurze i dalej na telefonie zawsze z wyjątkiem dni z zakazem jazdy dla ciężarówek) No chyba że urlop ale to tylko raz w roku. Spedycja O której dzisiaj rozpoczynacie nocne posiedzenie? Jak spedycja to już macie spokój do końca roku Często korzystam z Waszych usług (nie wiem czy Twojej firmy) i to przez takich jak ja nie śpisz w nocy Do gry wbijam jak żonę uśpię. Włączę jej jakiś dobry film, zazwyczaj 20 minut i po niej Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 To jak to jest? Nagle mclusky, o 3 w nocy, dochodzisz do wniosku, że coś byś wysłał i dzwonisz do Hella i mówisz "Panie, daj mnie tu ciężarówke?" Ja rozumiem, że można do Night Drivera zadzwonić bo sie zachlało ryja na mieście i trzeba furkoca do chałupy odstawić, ale żeby TIRa w środku nocy zamawiać? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Nieee to raczej driver Rysiek dzwoni do Hellspawna bo jest 3 nad ranem a on czeka od rana poprzedniego dnia i go nie ładujo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi