Gość Zaqair Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 (edytowane) Tylko dla premium jest 2x XP. I powinien juz dzialac. Wystarczylo wejsc na battlelog: Premium only: XP Boost currently active! Edytowane 3 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Tylko mi wyzerowali wszystkie bronię? Mam tylko podstawowe, level pozostał. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CeAbqgjH5k0&list=TL3GlHjaavLj-pvPSGy_w-2cMVE1hwgtLB Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 heh, zmienilem sobie wyposazenie czolgu i odkrylem go na nowo :] Pierwszy mecz i od razu wynik 17:7 plus hate mail od setki z przeciwnej druzyny Od dzis spedzam znowu wiecej czasu w puszce Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Nie wiem o co chodzi, ale najpierw skasowało bronię, a teraz levele, a po meczu brak ekranu ze zdobytych punktami, tylko przenosi nas od razu do tabeli wyników. Partacze z Dice w formie weekendowej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 A to już od czasów BFBC2 - normalka, że resetują się level, bronie etc Wrócą prawdopodobnie do normalności za jakiś czas. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 heh, zmienilem sobie wyposazenie czolgu i odkrylem go na nowo :] Pierwszy mecz i od razu wynik 17:7 plus hate mail od setki z przeciwnej druzyny Od dzis spedzam znowu wiecej czasu w puszce Co takiego ustawiłeś w czołgu, Ty nasz rambo kochanieńki? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Reset broni to ja już miałem 7 lat temu w BF2/BF2142. Classic DICE. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Ja dziś se odpaliłem +200% expa i levele leciały baardzo szybko. Prawie całego technika od zera sobie wyexpowałem. Chyba z 10 leveli wpadło. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Co takiego ustawiłeś w czołgu, Ty nasz rambo kochanieńki?ehehe, combo termowizja + sabot + CKM rządzi :] Wszystko razem dziala momentami jak 80-tonowa samobiezna snajperka Tylko skaner okolicy dla kierowcy mi zabrali dranie nikczemne i bez strzelca z tym perkiem na pokladzie łatwo gnojom z C4 podejsc jak sie czlowiek miedzy zabudowania czy kontenery zawieruszy... :confused: Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Tym sabotem da się czołgi rozwalać? Jak to działa w porównaniu do innych? Zabija to piechotę? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 (edytowane) czolgi jak najbardziej. Podstawowa zaleta tej amunicji to wysoka predkosc, przez co pocisk leci prawie po linii prostej (minimalne opadanie- roznica bardzo widoczna zwlaszcza w porownaniu do ppac). Dzieki temu duzo latwiej celowac (i trafiac) na duze odleglosci oraz w ruchome cele (od razu w pierwszym meczu zdjalem nim np. heli bojowe nad flaga- moze to przypadek i fart, ale np. przeciwpancernym jeszcze mi sie ani razu nie zdarzylo). Na piechote z sabotem oczywiscie gorzej, bo on nie ma ladunku wybuchowego, wiec musialbys bezposrednie trafienie zaliczyc, ale po to wlasnie mam CKM ktory jest bardzo skuteczny (takze na wielkie odleglosci). Testowalem je oczywiscie bardzo krotko poki co, ale bylo na tyle obiecujaco, ze bede dzis dalej cisnal i sprawdze na dluzszym dystancie czy sie potwierdzi. Edytowane 3 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Ja je odblokowałem dziś, ale nie zdążyłem wypróbować. Sprawdzę w poniedziałek. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 (edytowane) Sabot shel + staff shell w czolgu imo lepsze. Mozna sie szybko przelaczac pomiedzy, wiec gdy my dostajemy dwa strzaly, ladujemy w tym czasie 4. Dziala swietnie i na inne czolgi i na piechote, zwlaszcza staff cell gdy wstrzelimy go przez okna do pomieszczenia dobrze piechote niszczy. Edytowane 3 stycznia 2014 przez El Loco Chocko 1 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Masakra z tym zerowaniem broni i lvl. Mam nadzieję ze naprawia to zanim 2xp się skończy Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Ja straciłem wszystko, w trakcie gry zaczęło się odblokowywać, ale na następnej mapie miałem już wszystko jak dawniej. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 W menu gry widzi mi wszytko normalnie ale w battlelogu i podczas grania online mam wszystko wyzerowane Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Też macie cały ekran zasłonięty ckm'em jak wsiadacie do abramsa? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) tak musisz przelaczyc na widok z zewnatrz i z powrotem na ze srodka, to zniknie. Edytowane 4 stycznia 2014 przez tommi 1 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Dzięki, zawsze przesuwałem wieżyczkę jak nie miałem strzelca. Chyba ostatni patch dodał takią ciekawostke Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Mnie najbardziej boli brak nagrywania - ani razu nie udało mi sie nagrać danej rundy. Na ch,uj mi to całe Share jak 100% czasu przy konsoli spędzam z BF4? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Zrobilem sobie dzis urodzinowy prezent i ... przez przypadek znalazlem gdzie sie schowaly te cholerne +100%, +25% premii. Nie wiem czy o tym pisaliscie. Myslalem, ze znowu jakis bug jakich wiele w BF. Na poczatku grania normalnie wchodzily te +100% i inne. Pozniej niby w paczkach byly ale nie zadzialaly po otwarciu pakietu. Dzis przez przypadek wszedlem w menu a tam lezy kilka +100%, prawie 30 sztuk +50%... jaja bo jakos ciulam i ciulam ten level a tutaj niektorzy pedza ekspressem obok mnie ;p. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Mnie najbardziej boli brak nagrywania - ani razu nie udało mi sie nagrać danej rundy. Na ch,uj mi to całe Share jak 100% czasu przy konsoli spędzam z BF4? Wystarczy wejsc w menu Share i poczekac w nim kilka sekund przy miniaturkach chwile zanim nacisnie sie "przeslij film". Konsola musi załapać. Jak nie poczekasz to konsola wrzuci Ci jakis stary. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) to nic nie daje. Zawsze czekam a i tak z dupy wrzuca.Jedyny sposob, ktory mi sie (w miare) sprawdza ostatnio, to podwojne wcisniecie share na poczatku meczu i potem zakonczenie nagrywania po akcji.e: @Fenix: najlepszego Edytowane 4 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi