Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ehehehe, no, i Zaq tez niewiele starszy ;) 

Same stare pryki. Nasz pluton powinien nazywać się Dom Spokojnej Starości.

moze raczej Dom Niespokojnej Starosci ;) ale bez kitu, mozna by zalozyc taki pluton :D

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Hansior - gratulacje! Ustrzelić bliźniaki to dużo większy sukces niż k\d ratio +2,5.

Mam 35 lat i jestem uzależniony od wojennych gier video. Staram się o występ u Drzyzgi na tvn...

Muszę zapamiętać żeby przy Gumisiu nie przeklinac.

Opublikowano (edytowane)

Jak już o starych dupach mowa to kto przebije moje 37 i siwy łeb? :)

gorzoww ma już 40+ Jego 15 letni syn z nami łupie, a młodszy daje dobre rady (to ten: "tata kose mu" albo "tata otwórz skrzynkę"). Co do siwego łba to u mnie z tym ciężka sprawa bo grzywka zaczyna się już prawie w połowie głowy ;)

Stasio wstał o 1:30 i stwierdził, że to najlepsza pora na zabawę. Do 5 rano śmigał na dywanie z zabawkami. Masakra. Kumasz mcluski? ;)

Kumam. Żona dba o moją wiedzę w tym temacie i wiem już, że dzięki obserwacji kiedy dziecko jest teraz aktywne można się dowiedzieć kiedy będzie po porodzie. W nocy to będą podobne godziny do Twoich. Nad radem (4:00 - 5:00) też. Wcale się nie boję, że będę niewyspany :confused:

Edytowane przez mclusky
Opublikowano

Powtarzam po raz któryś, młody rodzic dostaje mega boosta i cztery godziny snu w porcjach po pół w zupełności wystarczają. Poza tym nie od razu jest się rzucanym na głęboką wodę, pierwszy miesiąc jest lajtowy. Dziecko tylko śpi, je i sra.

Opublikowano

No i ? a jakie miało być kolejne DLC ? :) a jak piszą że na PC to przecież my dostaniemy 2 tygodnie wcześniej

Dostaniecie w tym samym czasie. Deal,ze ps dostaje dlc,2 tyg wczesniej wygasl po bf3.
Opublikowano

To raczej gracze nonpremium dostaną 2 tygodnie później. Wy dostaniecie "normalnie". Tak się tylko droczę ;p

Opublikowano

Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada)  :hi:

A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ...

Opublikowano

Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada)  :hi:

Noo gratulacje! Według Twojego profilu masz 104 lata. Dobra forma jak nakuwriasz na forum ;)

Opublikowano

to zdradź chociaż czy masz 4 z przodu. dobra rozpiętość - od gumisia co własnie legalnie będzie mógł nabyć alkohol, przez ekipę 30+ aż do...............?

no dobra - tak źle nie jest, mam czwórkę z przodu i kilka za nią. 

Opublikowano

Musisz mi wybaczyć ale data w profilu jest nieprawdziwa, do setki jeszcze trochę brakuje  ;)

Forumek nigdy nie wybacza. Nigdy! Nawet starcom i dzieciom.