Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

U mnie:

Szturmowiec - ACE 23

Technik - AK5C/MTAR

Wsparcie - M249 (noktowizja+granaty dymne) - zakładam czasem na Lockerze do przepychania tuneli, albo odbijania bardzo odkrytych flag (np. punkt C na Flood Zone jak rozwalą daszek)

Zwiadowca - AK5C/MTAR

AK5C fajnie działa z ciężką lufą i chwytem pochylonym. Fajnie że ciężka lufa dostanie buffa niedługo.

ACE 23 niestety za mocno rzuca na ciężką lufę.

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 659,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Apropos oznaczania przez dowódcę graczy jako CDZ, właśnie oglądałem filmik LevelCapa w którym potwierdził, że teraz wystarczy 1 (slownie: jeden) kill i już wrogi dowódca może oznaczać.

Opublikowano

to jest przesadzone- wkurza tylko, jak dla mnie mogliby to w ogole wypieprzyc.

Opublikowano

Rozumiem po jakimś porządnym killstreaku, ale ostatnio na Zavod 311 swiecilem sie minutę po starcie.

Edytowane przez mclusky

Opublikowano

Poprzednio było po 6 killach z rzędu i to było OK. Niech tylko pojawią się prywatne serwery, to w ogromnej większości opcja dowódcy będzie wyłączona.

Opublikowano

Bo oni zamiast zrobic unikalne ustawienia dla platformy to na kazdej robia tak samo. Na ps3/x360 6 killi na jednym zyciu bylo przesada,mogli zjechac do 3. A na PC/Next gen mogli zostawic 6 killi. Ale po co,trzeba by troche wiecej pracy w to wlozyc.To samo bylo w bf3 i rakieta tv. na konsolach nie dalo sie tym latac na pc OP.

Opublikowano

Super, dzisiaj ponownie musiałem rozegrać kilka meczy bez dźwięku wystrzałów, słyszałem tylko odgłosu oznaczania i zdobywania baretek. Thanks EA i DICE! Nosz ku.rwa, mam ochotę zamrozić Bałtyk i przejść po lodzie do Szwecji aby im w.(pipi)ać za te błędy.

Ja zaś korzystam:

Szturmowiec - CZ805, ale to się zmieni jak tylko odblokuję jutro ACE23
Technik - ACW-R na przemian z AKU-12 i ACE52CQB
Wsparcie - lol nie gram tym
Zwiadowca - na przemian dla zabawy M39, SWD-12 i SKS

A pistolet to tylko Compact 45

Opublikowano

To samo bylo w bf3 i rakieta tv. na konsolach nie dalo sie tym latac na pc OP.

TV słabe!!! Polecam pograć trochę CW w BF3 a szybko zdanie zmienisz. Zresztą na pubie też dużo specjalistów się znajdzie.

Opublikowano

??

W lodziach nie ma przeciez rakiety TV, tylko TOW o ile pamietam (odpowiednik stacjonarki i SRAW-a).

TOW jest ok jak dla mnie, SRAW-em sporo gralem, ale tej tv w BF3 kompletnie nie uzywalem, choc nie ze wzgledu na slabe obrazenia czy cos, a przez skopane sterowanie nia.

Opublikowano

??

W lodziach nie ma przeciez rakiety TV, tylko TOW o ile pamietam (odpowiednik stacjonarki i SRAW-a).

TOW jest ok jak dla mnie, SRAW-em sporo gralem, ale tej tv w BF3 kompletnie nie uzywalem, choc nie ze wzgledu na slabe obrazenia czy cos, a przez skopane sterowanie nia.

Są TV i też się bez nich nie ruszam ;)

2s17u5s.jpg

Opublikowano

Zielu, zwracam honor :good2:  Dawno juz widac tym nie plywalem (od premiery chin jakos :D )

Opublikowano

TV w łódce ma niezłe (pipi)nięcie. Ładnie z dystansu można pociągnąć.

Opublikowano

Panowie ten dźwięk to istna symfonia :) jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Przetestowane i dźwięk jest rewelacyjny

Opublikowano

Panowie ten dźwięk to istna symfonia :) jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Przetestowane i dźwięk jest rewelacyjny

Ciakwe czy Dice wrzuci do pulse app swoje ustawienia dziweku.

Opublikowano

Tak jak mi napisali na twiterze w grudniu tak teraz to potwierdzają :)

- We are happy to announce that we will roll out Platoons for Battlelog for Battlefield 4 later this month - stay tuned!

Opublikowano

Tak jak mi napisali na twiterze w grudniu tak teraz to potwierdzają :)

- We are happy to announce that we will roll out Platoons for Battlelog for Battlefield 4 later this month - stay tuned!

Dobrze tylko do klanówek przydal by się mały podbój bo 32 graczy zebrać to słabo a grać mniejszą ilościa na dużych mapach to słabo. Choć skład się powiększa powoli.Oczywiście potrzebne jeszcze serwery.  Ostatnie nowe nabytki Kame, Gęsior a wczoraj zwerbowałem Zaqa . Zaq jeszcze konsoli potrzebuje

Opublikowano

Zielu, zapytaj lepiej prezesa Sony jak będzie u Ciebie na tradycyjnym niedzielnym obiedzie ;)

Już zapomniałem, jak za(pipi)sty dźwięk jest w tych słuchawkach. Gra nabrała nowego wymiaru. Spędziłem tylko chwilę na poligonie i ledwo się oderwałem.

A tak przy okazji, znalazłem w opcjach "głośność samosłyszenia". Nie wiem czy było to wcześniej, nie zauważyłem. Może w końcu przestanę drzeć gębę w czasie gry.

Edytowane przez hansior111

Opublikowano

Czy to oznacza, że moje bezprzewodowe, które łączą się z bazą a ta z kolei z ampli będzie hulało? Za mic robi mi Plantronic do fury. Zobaczy go PS4 w końcu po bluetooth? Czy muszę wyrzygać kolejną kapuste na słuchawki od Sony?

Opublikowano

Gesior nie bedzie dzialal. Patch tylko dodal obsluge pulse,pulse elite i gold.

Opublikowano

Zielu, zapytaj lepiej prezesa Sony jak będzie u Ciebie na tradycyjnym niedzielnym obiedzie ;)

Haha :) w prawdzie łamanym angielskim ale zrozumiał aluzję i stąd przedwczesny patch ;)

hKmUq.gif

Opublikowano

Haha :) w prawdzie łamanym angielskim ale zrozumiał aluzję i stąd przedwczesny patch ;)

hKmUq.gif

Coś w stylu: "Ju fakin szit, łer is maj pacz ju fakin czarli? giw mi bak sałnd tu maj hedfołns or aj dont baj plejstejszyn fajf!"