Pryxfus 820 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Kozbinio, ja też nie narzekam na BF. Widzę błędy, ale jest ich na tyle mało, że nie zniechęcają mnie do grania. Denerwują mnie i to bardzo lagi, ciągniecie za koszulkę, ale na szczęście, występują stosunkowo rzadko, tylko na niektórych mapach w dużym podboju. Dla mnie nie ma problemu by zmienić tryb na inny, bo farmienie punktów mnie nie interesuje. Na netcode nie narzekam, bo myślę o nim tak, że raz ja ginę od jednej kulki, raz kogoś ubijam w ten sposób, wychodzi na zero. Próbuję czasem pograć w inne multi, ale żadne nie daje rady w starciu z BFem. Na razie w multi nabiłem 234 godzin, pewnie skończę w okolicach 400-450. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) DICE idzie właśnie w dobrym kierunku. Próbuje swój dobry już produkt ulepszać. yebłem Edytowane 28 marca 2014 przez Gęsior 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) DICE idzie właśnie w dobrym kierunku. Próbuje swój dobry już produkt ulepszać. yebłem Zamiast ciągle yebać zajmij się czymś pożytecznym. Na przykład poćwicz skilla w Battlefieldzie, bo Ci coś słabo idzie. Zwalanie na lagi i wady gry nie ma sensu. JackFrags o lagach na PS4 (temat dla was). Lubie tego brytola. Edytowane 28 marca 2014 przez Drantzell 1 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 DICE idzie właśnie w dobrym kierunku. Próbuje swój dobry już produkt ulepszać. yebłem No widzę jak ludzie z DICE czytają Twoje wypociny w tym temacie Danzel jest pewnie z oddziału EA polska. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Od jutro 2XP zaczyna się o 10 rano 2 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Drutku tak jest. I osobiście przekupiłem YouTubera JackFragsa, żeby zrobił filmik dla was. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Kurna, mialem miec weekend dla siebie a polowica wymyśliła jakiś wyjazd 300 kilometrów od tivika i konsolki... Echhh a myślałem, że wyjmę z piwnicy shitbucket i zahardkorze w dablełiikend. Godspeed wiarusy i udanych łowów, Wy już wiecie na kogo hehe Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Wczoraj było uruchomionych aż 4 serwery testowe, podobno na żadnym z nich nie było lagów. Czyżby było światełko w tunelu i DICE uporało się z problemem ? Dziś jak będę miał czas sam wbiję na taki o ile będą uruchomione i się przekonam. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Wczoraj było uruchomionych aż 4 serwery testowe, podobno na żadnym z nich nie było lagów. Czyżby było światełko w tunelu i DICE uporało się z problemem ? Dziś jak będę miał czas sam wbiję na taki o ile będą uruchomione i się przekonam. Czekamy na relacje ! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 PANOWIE UDAŁO IM SIĘ !!! mapa z nowego dodatku i zero lagów !!! do tego jeszcze to czego w życiu w czasie gry nie widziałem przy pełnym serwerze Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Fajowsko. Z chęcią sobie pogram w dobrych warunkach na tych nowych mapkach. W ogóle ostatnio zauważyłem coś dziwnego z tym latającym samolotem (kanonierka?). Wcześniej ustrojstwo rozwalałem jednym nalotem stealth jeta (nie mówiąc już o samolocie szturmowym). Teraz wydaje się jakby to latajstwo miało wzmocniony pancerz, tak że mogę go uszkodzić tylko lecąc od dołu. Jak strzelam do tego od tyłu to nie dostaje żadnych informacji o trafieniu. Sam nie wiem czy to bug, czy dali temu bufa, żeby tak szybko nie ginęło w powietrzu. Edytowane 29 marca 2014 przez Drantzell Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Może fake może nie tak czy siak wklejam Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Ale ze co uporali się z lagami?? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Mi tam nadal srednio chodza, ale za to china rising bez zajekniecia. Na dodatek jakos szybko dzisiaj pojazdy sie spawnuja i jest mega intensywnie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Ale ze co uporali się z lagami?? Nie... po prostu są serwery na których DICE zmienia różne rzeczy i można tam grać, dzięki temu DICE analizuje zmiany. Od wczoraj zmieniali ustawienia czy cholera wie co i te serwery działają idealnie. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Teraz tylko czekać, chcesz grać na naszych bez lagowych serwerach, jedyne 25zl za dobę. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Aaahahaha Yeti, masz wpier... jak wykraczesz ;-) Cytuj
Styku 11 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Mareko co chodzi z tymi składami ? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Grałem dzisiaj kilka meczyków na tych serwerach testowych i jestem pod wrażeniem. nawet east us&a działa o niebo lepiej niż każdy inny ze starych. Generalnie bardzo podobają mi się te mapy. Bardzo dobry dodatek. Wave Breaker to mistrzostwo świata i jedna z lepszych map, moim zdaniem, jakie zmajstrowali. Zanim dowiedziałem się o testowych serwerach próbowałem też TDM, ale tutaj padaka bo dali za duży teren do nakuwriania. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) raz dwa, raz dwa, raz dwa...1... 2... 3... próba łącza 8) Zielu, zrobiles mi nadzieje z tym brakiem lagow- mam nadzieje, ze na wszystkich serwerach od teraz tak bedzie, bo to glowny problem jaki mam (mialem?) z ta gra. Jak to rozwiaza to bedzie pure fun dla mnie Wlasnie zlozylem do kupy szafke i postawilem w niej konsole na honorowym miejscu Po poludniu juz zawisl tv na scianie- teraz kolej na wzmacniacz i moze jeszcze odpale dzis na probe BF-a Edytowane 29 marca 2014 przez tommi Cytuj
Styku 11 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Tez grałem ze znajomym na serwerze testowym.....ech gdyby tak chodziła gra miałbym chyba 1000 h prEgranych, brak lagów, detekcji hitów w końcu rzetelna, jak dostajesz w biegu i wpadasz za osłonę to jest tak jak powinno byc, gra sie płynnie i przyjemnie. Szkoda tylko ze na serwerach ktore my znaleźliśmy była tylko operacja mozdzierz. PODSTAWOWE MAPY NIE DZIAŁAJĄ TAK PŁYNNIE JAK NA TESTOWYM ! Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Jak się dostać na ten cały serwer testowy. Z chęcią to sprawdzę sam. Ostatnio grałem w jakieś tryby na serwerach amerykańskich (działających lepiej niż te z EU), ale nie jestem pewny czy trafiłem akurat na testowy, który tak wychwalacie. Z dostawanie jak się jest już za osłoną czasem wkurza. O dziwo zdarzyła mi się raz czy dwa sytuacja, w której sam trafiłem w ten sposób kolesia, który się chował za osłonę (właściwie był już schowany). Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Mareko co chodzi z tymi składami ? Tak jak było w BF3 w menu gry wysyłasz zaproszenie do znajomych tworzycie skład 5 osobowy i dopiero wtedy wbijacie na serwer na którym są miejsca. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Jak się dostać na ten cały serwer testowy. Z chęcią to sprawdzę sam. Ostatnio grałem w jakieś tryby na serwerach amerykańskich (działających lepiej niż te z EU), ale nie jestem pewny czy trafiłem akurat na testowy, który tak wychwalacie. W menu gry multi włączasz przeglądanie serwerów, ostatnia zakładka, klikasz R3 i wpisujesz "test". Ja tak szukam. Edytowane 30 marca 2014 przez mclusky Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Wczoraj było ich 5 dziś już tylko 2 z czego tylko jeden jest z europy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi