Opublikowano 30 marca 201411 l to u mnie skonczylo się wcześniej, albo po prostu przestalo liczyc nagle
Opublikowano 30 marca 201411 l wlasnie skończyłem grac i do tej pory nalicza edit chciałbym obwieścić, iż BF4 na konsolę PS4, w momencie kiedy nie ma lagów i wszystko działa idealnie płynnie jak wczoraj to jest spokojnie poziom BC2 w kwestii radochy, a nowe napy z Naval Strike w trybie Podboju to czysty fun i radość jak za czasów BF1943. Było naprawdę dobrze. Edytowane 31 marca 201411 l przez waldusthecyc
Opublikowano 31 marca 201411 l Pograłem weekend w bf4 na ps4 i powiem, że gierka jest miodzio, ale conquest large nawet nie tykam, bo jednak te lagi są w(pipi)iające. Dobrze, że dominacja daje radę, a mapki są naprawdę fajnie zrobione i wycięte pod te tryby. Dzisiaj obczaje Rusha, ale i tak trzeba czekać aż będą prywatne serwery możliwe, to się może te lagi skończą na 64 osobowych trybach, bo to widać, że infrastruktura DICE posysa kule.
Opublikowano 31 marca 201411 l Strzelanie pod R1 zamiast R2 ma imo przewagę z innego powodu niż przyzwyczajenia - niższym guzikiem można w trybie semiauto/burst na(pipi)iać dużo szybciej niż głębokim, analogowym, który za każdym razem trzeba puścić całkowicie.
Opublikowano 31 marca 201411 l Do wszystkiego się da przyzwyczaić, co nie zmienia faktu, że R1>R2. Ale, że łby dajsowskie nie dały wyboru to sobie możemy popisać i jak ktoś nie miał styczności to będzie tkwił przy spustach nad spustami. A prawda jest taka, że R1 jest szybsze i bardziej precyzyjne, a przy strzelaniu seriami w mniejszym stopniu wpływa na precyzję celowania.
Opublikowano 31 marca 201411 l Thx za info. Trzeci dzień po pracy próbuje zagrać a tu albo aktualizacja albo przerwa..
Opublikowano 31 marca 201411 l Przerwa techniczna skończyła się o 17.30 ale mam takie pytanie czy nie macie problemów z wbiciem na serwery BF ?, nie mam czasu teraz a podobno ludzie mają problemy
Opublikowano 31 marca 201411 l Czyli im sie przedluza, bo jakies 30 min temu wylaczylem konsole i nic nie dzialalo
Opublikowano 31 marca 201411 l Ja mogę grać ,ale chyba dlatego ,że byłem zalogowany przed konserwacjo.
Opublikowano 31 marca 201411 l Panowie proszę w telegraficznym skrócie o wskazówki do ukończenia singla i wbicia platyny Wiem ze są jakieś niespodzianki a Wy zapewne macie wszystko ogarnięte Wysłane z mojego GT-I9305
Opublikowano 31 marca 201411 l zaczynasz na HARD i robisz wszystkie znajdzki, przy okazji starając się zaliczyć przejścia na zloto. Jak nie wyjdzie - powtarzasz te 2-3 misje na easy Ostatnią dodatkowo przechodzisz jeszcze 2 razy. Edytowane 31 marca 201411 l przez easye
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l Co do lagów to zbierają dane i widzą światełko w tunelu, inna sprawa zapytałem na twiterze o możliwośćdodania reszty map na testowe serwery by w pełni delektować się nowymi mapami. Zobaczymy co odpiszą Edytowane 1 kwietnia 201411 l przez marekjw2523
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l właśnie pobieram na PS4. łata waży blisko 1GB i wreszcie skończą się problemy. Blisko 150h na to człowiek czekał Edytowane 1 kwietnia 201411 l przez waldusthecyc
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l jeśli kiedyś poprawią te lagi na Podboju to ta gra będzie GOTY Edytowane 1 kwietnia 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l Prawie dałem się nabrać Kozbinio. Dobre ale konsolę kontrolnie włączyłeś.