Styku 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ok wybaczcie moje niediswiadczenie z twiterrem ale mam poszukać Dice czy kogoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ok wybaczcie moje niediswiadczenie z twiterrem ale mam poszukać Dice czy kogoś innego ? konkretnych pracowników EA/DICE tylko poco Ci to jak masz Mnie i Zaqa Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Haha no niech wam bedzie:p i tak sprawdzam forum....to Marku kiedy te lagi zniknął ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 na twiterze pisali że z następnym patchem. Wczoraj grałem na test serwerach zresztą jak codziennie , i nie mam żadnych zastrzeżeń nawet levolution działa płynnie a nie tak jak teraz na Kurorcie że mamy nieraz 5-7 klatek na sekundę. Zresztą jak chcesz sam śledzić widomośći ze świata BF to wejdź na mojego twittera sg1-zielu i obejrzyj kogo obserwuje, ale ostrzegam mam tam ponad 36 osób i portali. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jest na test serwerach Kurort i Zapora? Te mapy zawsze najbardziej się zacinały. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Jest na test serwerach Kurort i Zapora? Te mapy zawsze najbardziej się zacinały. Jeden serwer był z mapami c Chińskiej Nawałnicy, drugi miał ustawienie Zapora, Kurort, Golmud i jedna mapa z Naval Strike ale nie operacja Moździerz. Niestety teraz jest tylko jeden test serwer z jedną mapą z Naval Strike. Jak włączą znowu testowe to dam znać. Aha wczoraj na takim serwerze grał znów pracownik DICE także jest zawsze szansa na drugą blaszkę kolejnego pracownika tej jakże Szacownej Firmy. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Odpaliłem właśnie grę. Są dwa serwery EU z rotacją Zapora-Kolejowa-Paracele-Kurort. Jeden tylko z Moździerzem i jeden (uwaga uwaga!) Smocza Przełęcz-Zagubione Wyspy-Moździerz-Oman-Kaspijska edit: te ostatnie są dwa! Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ta ostatnia chyba też była wczoraj , także trzeba korzystać bo co jakiś czas je wyłączają Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Chwilę pograłem i działa to bez zarzutów. Płynnie, gładko, tak jak powinno od początku. Jedyny minus jest taki, że te serwy testowe ściągają wymiataczy z całego świata i poziom walki jest o wiele wyższy niż na pozostałych. Można ofkors trafić na przysłowiowe mięso armatnie, ale zazwyczaj to ja jestem mięsem Dzisiaj grało się pięknie i liczę, że po testach zrobią to ze wszystkimi serwerami. HUA! Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Fajnie sie gra na tych testowych.Ale czemu tylko 5 serwerow? Plus jest taki,ze nie ma lagow,ale pociski w magiczny sposob nadal cie trafiaja jak jestes za coverem. Ea nie stac na porzadne dedyki czy jaki uj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Oby jutro działały to wyprawię żonę z domu by móc w spokoju nockę zawalić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Chwilę pograłem i działa to bez zarzutów. Płynnie, gładko, tak jak powinno od początku. Jedyny minus jest taki, że te serwy testowe ściągają wymiataczy z całego świata i poziom walki jest o wiele wyższy niż na pozostałych. Można ofkors trafić na przysłowiowe mięso armatnie, ale zazwyczaj to ja jestem mięsem Dzisiaj grało się pięknie i liczę, że po testach zrobią to ze wszystkimi serwerami. HUA! Dokladnie. Ciezko jest na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Cieżko bo grają świadomi gracze którzy szukają jak najlepszych doznań w grze. Racja. Niestety wracam do problemu który jest widoczny na serwerach testowych chyba ze tylko jak mam jakaś ślepotę a mianowicie często problem z hit detection. Gdyby ps4 i jej nagrywanie nie szwankowało niemalże codziennie mógłbym was uraczyć fragmentem gdzie cały magazynek w gościa z odległości miedzy 10 20 m nie daje żadnego hitmarkera nie wspominając ze to ja kończę w piachu po takim incydencie. Wiem marudzę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzisiaj tez chwile pogralem na tych testowych. Gra sie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właśnie z ekipa skończyliśmy szpil. Graliśmy na testowym z wyspami, mozdzierzem,omanem.....wszystko super ale na mapach z navalu wszystkim lagowalo...ja wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Bo Naval Strike jest nie grywalne na ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wczoraj, grubo po północy graliśmy na którymś testowym serwerze i niestety lekko lagowało. Zauważalny był wyraźnie efekt "pociągania za koszulkę" Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Panowie coś się dzieje ? We are performing rolling restarts across all servers between 11:00PM - 2:00AM PDT (06:00 – 09:00 UTC). You may experience a short downtime with multiplayer functionality. We apologize for any inconvenience. Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Pozdro. Gralismy wczoraj chyba runde na tej samej mapie:) jak dobrze pamietam zaginione wyspy. Mielisce jedno miejsce w skladzie ale nie chcialem sie wbijac bo o tych godzinach przy moim małym spiochu ktory sie budzi przy najmniejszym halasie nie mysle nawet zeby właczyc hs. A na hajnanie myslalem ze juz naprawili te spadki fps przy walacym sie hotelu. Jeszcze nigdy nie mialem az takiej zwiechy. Przez ok 10 sekund nie moglem sie ruszyc z miejsca tak cieło. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) na kurorcie przy levolution są największe spadki animacji, by było śmieszniej to właśnie efekt ostatniego patcha gdyż przed nim działało to dobrze. Przetestowałem Naval Strike i nadal w trzy dupy laguje Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tak szczerze mówiąc po ostatnim patchu chyba sie tak wszystko z(pipi)..... Chyba ze straciłem ten początkowy fun z gry i sie czepiam. Dajcie znac czy tez uważacie ze po ostatniej ingerencji Dice nerwy są większe. Marku mam nadzieje ze to oznacza coś na plus.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gościem Kromki jest niejaki Szymon i można dowiedzieć się bardzo ciekawych rzeczy na temat snajperów i snajperek w realu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak, kromkachleba ma fajny ten cykl, a Ci co śledzą Jacka pewnie juz widzieli.....niestety kolejny moim zdaniem wielki bug w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 To dlatego nie mogłem zabić kilku typów pod rząd. (pipi)ancka Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja naprawdę jestem optymista ale ten filmik wyraża moje uczucia względem bf4 na ten moment. Do zobaczenia po naprawieniu bf4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi