Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

Były już jakieś przeceny na premium? Chętnie bym brał ale 199 zł to lekka przesada

na PC byly. Na konsole nawet na premium do bf3 nie bylo promocji.
Gość Zaqair
Opublikowano

W tym miesiacu tak,ale jeszcze nie wiadomo kiedy. W gre wchodza 17.06,18.06,24.06 i 25.06

Opublikowano

Patrick Bach zasugerował że Battlefield 5 może nie wyjść w 2015 r. i oraz powiedział że bardziej zdrowe dla danej serii gier jest wydawanie takich dodatków jak Vietnam w BC2 niż co roku wydawać nową grę. 

Szczerze to robiło mi się smutno że mogę nie zobaczyć w 2015 r. pełnowartościowego nowego BF ;(.

Opublikowano (edytowane)

raz mówicie żeby się nie śpieszyli z nowym bfem, a teraz jednak smuteczek że jednak nie wyjdzie za rok? zdecydujcie się w końcu

TU nie chodzi o to. Ja nie chcę BF co rok !!! ale liczyłem że piątkę dostaniemy w 2015 r. i cykl będzie jak bóg przykazał dwuletni. 

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Jasne, nie chciałem Was urazić ;) A co do cyklu dwuletniego to niech się niepotrzebnie nie śpieszą. Trochę za wcześnie wydali wszystkie zestawy map bo faktycznie w 2015 mogą zacząć się nudzić, ale zobaczymy, może zaskoczą nas np odgrzewanymi mapami z BFBC2 w ramach przeprosin z początkowe problemy...

Opublikowano

Szczerze to ja nie pogniewalbym sie na brak kolejnego BF'a w 2015. DICE ma teraz kupe do roboty, bo maja sie do porzadku zabrac za Battlefronta i Mirror's Edge!

Poza tym ja tam wlasnie zaczalem z BF4. Jak dokupie mapy to mam mnostwo grania przed soba zanim mi sie wszystko znudzi, a do tego czasu w 2015 Hardline napewno stanieje na tyle, ze jako odskocznie bedzie mozna sobie go sprawic.

No i DICE udowodnilo, ze 2 lata dewelopingu to dla nich za malo, zeby do kupy przygotowac Battlefielda na premiere. Niech sie nie spiesza i zrobia to od poczatku do konca na poziomie jaki sie od nich oczekuje.

Gość Zaqair
Opublikowano

raz mówicie żeby się nie śpieszyli z nowym bfem, a teraz jednak smuteczek że jednak nie wyjdzie za rok? zdecydujcie się w końcu

TU nie chodzi o to. Ja nie chcę BF co rok !!! ale liczyłem że piątkę dostaniemy w 2015 r. i cykl będzie jak bóg przykazał dwuletni. 

Zielu bedzie cykl 2 letni tylko teraz robia reset cyklu.

2014 - Hardline

2015 - BF od Dice LA(jakis czas temu byly plotki,ze dostana bc3)

2016 - BF 5

2017 - Hardline 2

Wez pod uwage,ze w 2015 masz od Dice battlefront wiec 2 fpsow od Dice w jednym roku nie wydadza. Chociaz obawiam sie,ze battlefront to bedzie skorka na bf w swiecie star wars.