Opublikowano 17 lipca 201410 l Levolution w Dragon Teeth- szczegolnie luknijcie na 4:15 Edytowane 17 lipca 201410 l przez walek
Opublikowano 17 lipca 201410 l (pipi)a tylko mi się teraz główne menu wczytuje godzinę a później i tak nie ma połączenia z serwerami EA?
Opublikowano 18 lipca 201410 l Dice zwiększy ilość czasu w rundzie z 10 min do 20, w trybie Sprzężenie
Opublikowano 18 lipca 201410 l I ten tryb stanie się jeszcze lepszy :] Pryx ten tryb jest mega i jest moim ulubionym ze wszystkich DLC.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Zauważyliście, że rundy na ataku na lotniskowiec zostały skrócone z godziny na 10 minut. Po prostu żenada, nawet nie ma czasu na wykonanie abordażu...
Opublikowano 18 lipca 201410 l Dice przez przypadek( ) to zmienilo w patchu. I just wanted to let you know that this was an unintended change with the patch, and DICE is working to get this resolved. -Stiv http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2979150493998329443/1/
Opublikowano 19 lipca 201410 l obecnie trwa aktualizacja serwerów by rozwiązać problem wywalania się gry ze znanym błędem.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Opłaca się obecnie kupować premium? Ew jakieś poszczególne dodatki z mapami na których gra najwięcej ludzi? (jeśli tak, to akie by to były dodatki)Parę miesięcy i wyjdzie Hardline, który mi ogólnie nie lezy i zastanawiam się czy będzie z kim grać powiedzmy do premiery kolejnego BF'a po Hardline.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Jakie jest najlepsze ustawienie dzwieku w BF4 pod glosniki 5.1?ja na taśmach wojny gram aczkolwiek wybrałem to ustawienie jeszcze grając na sluchawkach- tam było zdecydowanie najlepsze. Z ciekawości przetestuje rożne ustawienia na kinie tez. Ale ogólnie po prostu włącz grę, obyczaj rożne ustawienia i zostaw to, które sie Tobie najbardziej podoba. Ja bym sie czyimiś gustami za bardzo nie sugerował- ważne, co Tobie najbardziej leży. Edytowane 19 lipca 201410 l przez tommi
Opublikowano 19 lipca 201410 l Taśmy wojenne są ekstra, ale mają dużą dynamikę i ciężko gra się jednocześnie rozmawiając. Z tego powodu mam włączone ustawienie surround.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Opłaca się obecnie kupować premium? Ew jakieś poszczególne dodatki z mapami na których gra najwięcej ludzi? (jeśli tak, to akie by to były dodatki) Parę miesięcy i wyjdzie Hardline, który mi ogólnie nie lezy i zastanawiam się czy będzie z kim grać powiedzmy do premiery kolejnego BF'a po Hardline. Dużo grałeś w BFa?Jeżeli mało i chcesz się rzucić na wszystkie dodatki to nie warto .Ja grałem dosyć dużo i powiem ci,ze na razie ino 2 dodatki były godne uwagi "chińska nawałnica" i teraz ten najnowszy "zęby smoka". Reszta do odpuszczenia .Te dodatkowe szmery bajery które dostajesz jako subskrybent Premium mogą być dobre dla ciebie jeżeli lubisz "pocieszki".
Opublikowano 20 lipca 201410 l Jakie jest najlepsze ustawienie dzwieku w BF4 pod glosniki 5.1? zdecydowanie Taśmy wojenne, moja małżonka zawsze prosi żebym ściszył tego sylwestra.
Opublikowano 20 lipca 201410 l Czym charakteryzują sie taśmy wojenne....są napewno głośniejsze...coś jeszcze?
Opublikowano 20 lipca 201410 l Słychać więc tła, wrażenie jest tak jakby pole walki było też po za fragmentem mapy na którym akurat toczy się runda. Ja akurat wyłączam Taśmy Wojny i gram na ustawieniach pod słuchawki na których gram, lepiej słychać przeciwników.
Opublikowano 20 lipca 201410 l Czyli mając słuchawki z symulacja 7.1 najlepiej w grze ustawic słuchawki czy raczej kino domowe?
Opublikowano 20 lipca 201410 l Ja mam ustawione kino domowe. Wydaje mi się, że wtedy słuchawki otrzymają sygnał surround. A tak poza tym to pogrzeb i wybierz co Ci najbardziej odpowiada.
Opublikowano 20 lipca 201410 l Czym charakteryzują sie taśmy wojenne....są napewno głośniejsze...coś jeszcze? Wiecej odglosow tla jest, jak Pryx napisal. Praktyczny przyklad: np. z testowanych ustawien na tasmach wojennych najlepiej slysze kroki jak ktos biegnie za mna. Ja mam ustawione kino domowe. Wydaje mi się, że wtedy słuchawki otrzymają sygnał surround. A tak poza tym to pogrzeb i wybierz co Ci najbardziej odpowiada. amplituner pokazuje mi format / aktywne kanaly sygnalu zrodlowego- jak nie zapomne to sprawdze to przy okazji i dam znac (ale wydaje mi sie, ze w obu przypadkach jest sorround). Edytowane 20 lipca 201410 l przez tommi