SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Oj chyba kabotyn skończyło się gra ala rambo, BF4 będzie nastawione na grę w zespole Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 chyba muszę się przeprosić z BF'em.... przepraszam że zwątpiłem ;/ Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Bf od zawsze byla gierka z wielkim multiplayerem nastawionym na wspolprace. Mam wraznie,ze niektorzy przygode z BF zaczeli od Bad company 2 I BF3,sory ale 12vs12(nie jest zle) Ale to nie jest pole walki. Bf3 w ogole pokazal,ze mozna grac Rambo na detmeczach medykiem,skakac jak malpa i grac m16a3. Ciesze sie,ze BF4 od tego ucieka Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Na końcu jest obrona przed nożem i kontra! jacie :O Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Raczej nie wierzę by ta akcja z czołgiem i zawaleniem się budynku nie było oskryptowane. Ta sama podjarka była po sławetnym trailerze z BF3 a wyszło jak wyszło. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Na końcu jest obrona przed nożem i kontra! jacie :o Musze jeszcze raz zobaczyc video. Gdzie ty to widziales? Jak jeszcze raz ktos napisz, ze mam grac w Cod'a to dostanie po zebach. Nie gram w gry, ktorych silnik ma wiecj niz 7 lat oraz animacja postaci siega ery Ps2. Zrozumiano zolnierzu!!! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Na końcu jest obrona przed nożem i kontra! jacie :o Musze jeszcze raz zobaczyc video. Gdzie ty to widziales? Jak jeszcze raz ktos napisz, ze mam grac w Cod'a to dostanie po zebach. Nie gram w gry, ktorych silnik ma wiecj niz 7 lat oraz animacja postaci siega ery Ps2. Zrozumiano zolnierzu!!! To nie marudz,na duze mapy i duza ilosc graczy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 (edytowane) o kutwa, filmik faktycznie daje rade. zarabisty motyw z tym czolgiem, moze nie bedzie zle obrona przed nozem to tez moze byc konkret (kabotyn, w ostatnich sekundach w czasie "reklam" jest pokazane) oszolomki ktory to mowil ze jest fanem gwiezdych (Zielu, Pryx, Kaczor?) ja jestem, a co? tylko mnie nie w(pipi)iaj i nie probuj wmawiac, ze Luke byl lepszy od Anakina... Edytowane 10 czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Kurde dali by prawdziwy gameplay z xone / ps4, jestem mega ciekaw jak to bedzie wyglądać na nextgenach, ogólnie jestem pozytywnie nastawiony Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 W ogóle mnie ten filmik nie porobił,widocznie stary się robię. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 oglądając filmik z multi uśmiechałem się pod nosem porównując to co widzę z pierwszym lepszym cod'em. kontra nożem była już obiecywana przed premierą bf3 z tego co pamiętam, a wyszło na to, że to urban legend. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 oglądając filmik z multi uśmiechałem się pod nosem porównując to co widzę z pierwszym lepszym cod'em. kontra nożem była już obiecywana przed premierą bf3 z tego co pamiętam, a wyszło na to, że to urban legend. PC i Next gen nawet. Na ps3 i xbox 360 to szkoda kase marnowac. Demko multi bylo na pc.Widzialem,min 1 kolesia ktory gral na myszcze+klawie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 (edytowane) The fourth instalment to the franchise will bring 64 player servers to the next-gen consoles. Not only that, but each next-gen console will run the game at a smooth 60 frames per second. Edytowane 10 czerwca 2013 przez MaZZeo Cytuj
matcz 10 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Skrypt? Nie skrypt? Tak czy inaczej - robi ogromne wrażenie. Co do prezentacji BF4 - cieszę się, że DICE wraca do rozbudowanych opcji taktycznych. Brakowało mi ich w BF3. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Mi się wydaję że to bedzie coś na zasadzie rush - przejmujemy punkt i on znika, no bo jakby sie zastanowić to co z tym punktem na dachu? Przejeliśmy go, ale został zniszczony? Czy przeciwna drużyna będzie go przejmować wsród gruzu? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Nie wiem czy wg was też ale nowy BF w multi wygląda jak BF3. Może dlatego że musieli pójść na kompromis ze względu na bardziej zaawansowany system zniszczeń (czekałem od początku trailera aż ten budynek runie ). Tak czy inaczej mi to nie przeszkadza. Nie spodziewałem się nic więcej, mam nadzieje że dostaniemy dobrego BFa. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 tak jak myślałem b4 to b3 na sterydach (i to konkretnych) co nie zmienia faktu że to dla mnie jedyny sensowny shooter do pykania w multi tej jesieni. Dokładnie jak mówi krzysztof, to imo będzie skrypt, to co było w b3 w rashu tyle ze na większą skale+ skrypty, mimo to fajnie wygląda. czekam na bete <cebulak> oprócz tego, akcja z tabletem, dojdzie do sytuacji ze bede musiał chyba stopami grać Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Tryb Dowódcy na trailerze, będę mógł pograć w pracy ;] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 z tymi robotami wyburzeniowymi to moze cos na zasadzie wiezy na kaspianie, ze w okreslonym momencie rozgrywki sie wali po prostu. z kontra nozem to jak sie dobrze zastanowic, to i w BF3 tez przeciez mozna komus nóż nożem skasowac bez problemu, tyle ze nie ma na to takiej animacji ładnej 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Jedno co mi się podoba to to że będzie można do tych drapaczy wchodzić,ciekawe jak na PS3 to rozwiążą.Szkoda że bron i ludki nadal wyglądają gorzej niż w COD. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Nie wiem czy wg was też ale nowy BF w multi wygląda jak BF3. Może dlatego że musieli pójść na kompromis ze względu na bardziej zaawansowany system zniszczeń (czekałem od początku trailera aż ten budynek runie ). Tak czy inaczej mi to nie przeszkadza. Nie spodziewałem się nic więcej, mam nadzieje że dostaniemy dobrego BFa. o właśnie to to. Mimo to potwierdzę moje słowa sprzed prawie kwartału - nie kupuję BF4 na obecną generację bo szkoda czasu, pieniędzy i statystyk. BF4 launch title nowej generacji i jestem bardzo szczęśliwy. A na jaką konsolę to chyba wiadome Jedno co mi się podoba to to że będzie można do tych drapaczy wchodzić,ciekawe jak na PS3 to rozwiążą.Szkoda że bron i ludki nadal wyglądają gorzej niż w COD. i można jeździć windą! Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Pokaz multi świetny, wreszcie jakaś mapa w samym centrum miasta a nie jakieś nudne pustynie. W zasadzie to BF3.5, ale jako że w trójkę grałem w tylko tą upośledzoną wersję to i uczucia deja vu aż chyba tak mocno nie będzie doskwierać. Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Jakby ktos nie wiedzial, to bedzie live streaming z multi, trwajacy pare godzin (godz 19:30 czasu PL). Tutaj link http://www.twitch.tv/battlefield Fajny montaz z multi. Zwroccie uwage na 2 minute :rofl2: http://www.youtube.com/watch?v=QBXqdKN_pXg Edytowane 11 czerwca 2013 przez walek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Ja już mam dawno linka włączonego Może kabotyn partyjka przy cywilizowanej grze i pogaduchy o E3 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi