Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 656,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Zaqu, czy ty kiedys nie wspominales, ze nie lubisz na zajeciach "programowania"? Mysle, ze jakbys to powiedzial na interview, z pracownikiem DICE, to z miescja dostalbys etat.  ^_^

Kurrwa, jak mozna byc tak nieudalnym patafiancem, zeby zrobic cos takiego jak Battlefield 4. :angry: fuck-you-ea-dice.jpg

Opublikowano

oj tam oja tam, to co grmay dziś Kabotyn ??? :empathy:

p.s rozumiem twoją flustracje , wacek Tobie zamalał

Edytowane przez Bronas_

Opublikowano

Podobno 9 grudnia mają ogłosić 6 dodatek do BF choć po cichu liczę że stanie się to jeszcze dziś lub jutro bo nie pamiętam kiedy EA ma swoją konfę 

Opublikowano

EA niema zadnej konfy,tylko maja cos oglosic na VGA

Opublikowano

Nie jeden uj ;) Bo jak mowisz konfa/panel to ludzie pomysla,ze bedzie wiele zapowiedzi/trailerow/gameplay od EA..

Wejdzie smutny pan w garniaku na scene na 2 min i zapowie cos w tle moze poleci trailer i tyle.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ma byc jeszcze jeden dodatek do BF4?? Myslalem, ze to juz finito. A premiumowcy dostana go za free czy tez beds musieli bulic?

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Podobno ma byc. Kalendarz zostal przedluzony do listopada albo grudnia 2015. (Chyba EA nie wierzy w Hardcrap :P )

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Hardcrap :D

Ja ostatnio postanowilem co nastepuje:

- hardcrapa nie kupuje

- kolejnego "normalnego" beefa biore standardowo w preorderze...

- ...ale bez zadnych premiumow

- olewam tez wszelkie dlc...

- ...chyba ze zrobia Close Quarters Reloaded

Rzeklem.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Taki, ze w sklepie zwykle taniej.

Chyba,ze kupujesz:

A) Na psstore US,44-48 eur za gre vs 70 euro w gamestop/ps store irl

B) :cebula:

Opublikowano

Hardcrap :D

Ja ostatnio postanowilem co nastepuje:

- hardcrapa nie kupuje

- kolejnego "normalnego" beefa biore standardowo w preorderze...

- ...ale bez zadnych premiumow

- olewam tez wszelkie dlc...

- ...chyba ze zrobia Close Quarters Reloaded

Rzeklem.

Popieram bo jestem zawiedziony jeabnym premium za 200 zeta. Podobnie jak Zielu też kupię wersję z PSS w systemie cebula. Amen.

Opublikowano

w systemie cebula

lol :D

co do premiuma, to zalezy jak na to spojrzec. Jesli ktos:

- chce koniecznie ograc wszystkie dlc ze wzgledu na mapki/bronie itd. albo

- ma parcie na niesamowite znaczki w emblemacie tudziez unikatowe kamuflaze

badz tez 

- ma straszne cisnienie na punkty/rangi

- lubi pomaranczowe motywy w menu

- uwaza, ze do twarzy mu tylko i wylacznie z czarnym dog tagiem

to premium bedzie mu sie oplacalo i bedzie wniebowziety.

Mnie ww. punkty (juz) nie dotycza:

- na serwerach knife only i tak sa tylko mapy z podstawki

- rangi, dogtagi, emblematy mam gleboko w doopie

- odblokowania itd. tez

- kamuflaz to nawet nie wiem, jaki mam zalozony :D

- jedyne sposrod lacznie juz 10 dlc do bf3 i bf4, ktore naprawde mnie zachwycilo, to close quarters, na wiekszosci pozostalych spedzilem maks. po pare h (a czasem nawet tyle nie)

- swiadomosc bycia uzytkownikiem "Premium" nie sprawia, ze moje zycie jest jakos pelniejsze

Jedyne, co sie dla mnie liczy to KOSA, a ta jest i nie dziala zawsze tak samo :) Po co mam wiec wywalac ciezko zarobione piniadze na gow.no, ktore wmawiaja nam ze jest zlotem?

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Podłączę się i oświadczę że tradycyjnie BF5 biorę w preorderze, ale nie kupię żadnego DLC choćby ufa w nim latały. No chyba że wydadzą Vietnam 2 albo inny D-Day.

Opublikowano

- rangi,

Rangi dostaje kazdy co patch.

Opublikowano

Te, ale o co chodzi z tą cebulą? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć bo ciągle o tym nawijacie a ja nie kminie tej podwórkowej grypserki.

Opublikowano

Jeden trzyma cebulę, drugi kroi. Jeden zapłacił za nóź drugi za cebulę, a nażrą się we dwóch = wyszło taniej.

Opublikowano

Te, ale o co chodzi z tą cebulą? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć bo ciągle o tym nawijacie a ja nie kminie tej podwórkowej grypserki.

Slynne "promocje dice" (pozdro Litwin ;) ). Chodzi o skladki na 1 gre w 2 osoby tak zwana cebula.

Edytowane przez Zaqair