Opublikowano 11 grudnia 201410 l pamiętaj, że przez komputer rozumiem Apple, nie żadne - TFU - pc.... no każdy korzysta jak mu wygodnie jezu
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Zielu, gdyby kazali za to płacić to zebrałbym drużynę i ruszył z pochodniami do Szwecji.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ogień z dupy! Dobrze to wygląda, ale z drugiej strony po co testują mapy o innych porach dnia? DLC miało być ze starymi mapami
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Kalendarz masz do grudnia 2015, oni testuja na CTE co gracze podrzuca . A za post z rana pewnie cie NSA i MUST(szwedzki wywiad) dodal na liste Edytowane 19 grudnia 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Wszystko fajnie,ze ludzie wciąż podobają się mapy z poprzednich części. Ale ja w sumie nie chciał bym grać map z bc2 z 64 graczami. Tak samo z bazarem,ta mapa to totalna chuynia jak będzie full serwer.
Opublikowano 20 grudnia 201410 l No widzisz Ty nie chcesz Ja nie chcę ale są gracze którzy chcą mapy wielkości hangaru, tylko po to by ganiać się z scyzorykami w 64 graczy.
Opublikowano 20 grudnia 201410 l LevelCap w ostatnim swoim filmie potwierdził, że CTE dla konsol jest w produkcji.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Jak by dali pistolet na flary, żeby sobie oświetlać teren, to by było zacnie i klimatycznie Ale pewnie skończy się na jakiś noktowizorach i celownikach termalnych... Ech, te współczesne pola bitwy, 0 finezji
Opublikowano 22 grudnia 201410 l O masz, zapomniałem o nich. Widać jak użyteczne są w chwili obecnej, skoro ich istnienie wypadło mi z głowy
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Wiadomo, po kiego (pipi)a komu flary w biały dzień (jeszcze kosztem granatów). Ale nocą to faktycznie robiłoby klimat. Juz widzę to nocne nozowanie w blasku flary na 311 knife only. Mmmm... Miód Edytowane 22 grudnia 201410 l przez tommi
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Żeby mieć te wszystkie dodatki to musze wydać 200zl na premium lub po 63zl za 1 dodatek? Mam podstawę od roku, to nie wiem sprzedać ją za te 70-80zl i kupic bf4 premium edition z 5dlc za 220?
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Nie ma bata, nigdy wiecej Premium. Ostatni raz w dodatek gralem, to chyba ja wyszlo Final Stand. Obecnie, non stop, podstawka. PS. Ja bym ci Tommi te wszystkie serwery "knife only" wylaczyl. Pogral bys normalnie z nami, pobiegal, pociagnal za cyngiel broni, jak prawdziwy zolnierz na polu bitwy. Pewnie zapomniales pod jakim przyciskiem jest "ogien".