Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 656,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

pamiętaj, że przez komputer rozumiem Apple, nie żadne - TFU - pc....

:D

no każdy korzysta jak mu wygodnie jezu 

Opublikowano
Opublikowano

Ogień z dupy! Dobrze to wygląda, ale z drugiej strony po co testują mapy o innych porach dnia? DLC miało być ze starymi mapami :/

Opublikowano

Kalendarz masz do grudnia 2015, oni testuja na CTE co gracze podrzuca . A za post z rana pewnie cie NSA i MUST(szwedzki wywiad) dodal na liste ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

O ten z 13:41 :)

Opublikowano

No widzisz Ty nie chcesz Ja nie chcę ale są gracze którzy chcą mapy wielkości hangaru, tylko po to by ganiać się z scyzorykami w 64 graczy. 

Opublikowano

Jak by dali pistolet na flary, żeby sobie oświetlać teren, to by było zacnie i klimatycznie  :fsg:

Ale pewnie skończy się na jakiś noktowizorach i celownikach termalnych... Ech, te współczesne pola bitwy, 0 finezji 

Opublikowano

Wiadomo, po kiego (pipi)a komu flary w biały dzień (jeszcze kosztem granatów). Ale nocą to faktycznie robiłoby klimat. Juz widzę to nocne nozowanie w blasku flary na 311 knife only. Mmmm... Miód :)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Żeby mieć te wszystkie dodatki to musze wydać 200zl na premium lub po 63zl za 1 dodatek? Mam podstawę od roku, to nie wiem sprzedać ją za te 70-80zl i kupic bf4 premium edition z 5dlc za 220?

Opublikowano

Tak musisz kupic premium albo kazdy dodatek po 63zl.

Opublikowano

Nie ma bata, nigdy wiecej Premium. Ostatni raz w dodatek gralem, to chyba ja wyszlo Final Stand. Obecnie, non stop, podstawka. 

PS. Ja bym ci Tommi te wszystkie serwery "knife only" wylaczyl. Pogral bys normalnie z nami, pobiegal, pociagnal za cyngiel broni, jak prawdziwy zolnierz na polu bitwy. Pewnie zapomniales pod jakim przyciskiem jest "ogien". :)