Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map. Edytowane 20 lutego 2015 przez Zaqair Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map. I slusznie, ja bym plakal. Za gre i Premium zaplacilem wiecej niz PCtowcy i jeszcze mialbym mniej map. No (pipi). Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Zaq! To nie tak... (nie czuje jak rymuje hjehje) Jakby wrzucili na hiper-master-konsolę z przyszlości, (taaaa... rozczarowanie tą gen. jest naprawdę mocne narzędzia edytorskie wyjętę wprost z pierwszych lat tego, nędznego 21 wieku, to sami by sambie zagwarantowali, zerowe wpływy z map packów hehe sku.rw.iele! Cytuj
Loganus 0 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 na ps4 tez sa ostatnio takie porblemy z lagami i rozlaczaniem sie? szalu mozna dostac. Gram dosc duzo ostatnio i takich problemow nie mam. Co do map, to mi wystarczylo by gdyby dali te z bf bc2 i vietnam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Wystarczyło? To potężne wymaganie Cytuj
Loganus 0 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Racja ale chodzilo mi o to, ze nie musza sie wysilac na tworzenie nowych map. W ogole to moglo by zrobic remaster bf bc2 na ps4 ostatnio odpalilem to na ps3 i w sumie duzej roznicy z bf nie ma ... Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Oto i nowy patch... Nie wiem czy już jest do pobrania. http://static.cdn.ea.com/battlelog/customcontent/winterpatch/Patchnotes_WinterPatch.pdf Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Na pc wazy 1.13 GB VEHICLES • All helicopters have new more agile physics applied (you can do both barrel rolls and loops!) Edytowane 3 marca 2015 przez Zaqair Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Brakowało mi trochę zwrotności dla śmigłowców ale beczki i pętle... Chociaż rzeczywiście Apache w realu potrafi. Edytowane 3 marca 2015 przez hansior111 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) W Battlefieldzie zawsze chciałem zrobić scenę z Blue Thunder od 3.00 Edytowane 3 marca 2015 przez Farmer. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Pobiera mi sie patch 3,5 gb spory update. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) widzieliście? - nie ma już ustawień serwera, ani dostępnego "odwrotu" !? - to chyba po tym patchu? poprawka - czasami nie jest to wyświetlane-dostępne. Zauważyłem że teraz można tylko 3 miny postawić (wcześniej 6) - następne można, ale pierwsza, itd., znika; poza tym teraz chyba zaznaczanie krócej jest pokazywane na mapie. Edytowane 10 marca 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Gruby update, beta v2 i zarzynanie gry,pogorszenie grafiki piękne rozmycie, te lagi nawet już na mapce w menu to już dopiero lol plus te same błedy co wcześniej. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 BF4 Premium edition na ps4 ma dlcki na płycie czy w postaci kodu? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 Z tego co wiem to w postaci kodu. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 Jedna ze zmian w wiosenym patchu. SPRING WEAPONS BALANCE PROJECT With the upcoming Spring Patch release, we want to look at our full weapons catalog and do some changes. GOAL: Better define the roles of primary weapons, clarify their differences and improve consistency, through: Tweaking effective weapon ranges per weapon type See example illustration of new damage model: Open Weapon Damage Model Suppression changes No suppression at optimal/effective range, only in the falloff ranges and beyond The intent is for suppression to be used as a tool to reposition yourself in combat Making headshots more meaningful Bring back 2 hit kill headshots within optimal range (varies per weapon, not available on all weapons) Reducing the impact of a high rate of fire Keep both high and low rate of fire viable choices respectively Clarifying bullet spread, impacts and recoil Improved 1P Tracer effects, Sniper vapor trails, bullet impact effects & sounds Making shotgun behavior more consistent http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/wiki/projects/springweapons Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Na pc juz graja w gun master. AN-94 to jedna z broni z bf3 ktora bedzie w bf4 Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Zaqair Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Panowie, krótka piłka:Jako że na PSN jest obecnie promocja na BF4 Premium (79 zł), poważnie zastanawiam się nad zakupem i chciałbym was prosić o radę. Warto w ogóle pakować się w wersję na PS3? PS4 nie mam (i nie będę mieć), a swoją drogą od premiery BF4 tu i ówdzie czytam, że ta gra jest poważnie zbugowana i co rusz przytrafiają się różne historie z resetem postępu w profilu, glitchami itp. Ktoś jest w stanie mi doradzić czy jest sens kupowania tej gry i jak obecnie wygląda ona (serwery, bugi) w wersji na PS3?ps. W takiej samej cenie można kupić też BF3 Premium - gdybyście mieli wybrać między BF3 a 4 to którą produkcję byście wzięli? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Nie warto pakowac sie w premium na ps3. Serwerow tez dosc malo bylo 2 miechy temu glownie grali na locker ludzie Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Daj ktoś linka do tego premium za 79 zł. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Na ps4 kosztuje 112 https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/battlefield-4-premium-edition/cid=EP0006-CUSA00049_00-BF4PREMIUMEDITIO Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Glosowac na 1 z 3 konceptow mapy w dzungli. https://sv.surveymonkey.com/r/5QXYRPL Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Jak dla mnie C jest chyba najbardziej odpowiednia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi