Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC

Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Kiedyś to się nazywało Mod Tools, teraz DLC

Przeciez to bedzie za darmo. A Mod Tools nie wrzuca bo konsolowcy beda plakac,ze na pc jest duzo wiecej map.

I slusznie, ja bym plakal. Za gre i Premium zaplacilem wiecej niz PCtowcy i jeszcze mialbym mniej map. No (pipi).
Opublikowano

Zaq! To nie tak... (nie czuje jak rymuje hjehje)

Jakby wrzucili na hiper-master-konsolę z przyszlości, (taaaa... rozczarowanie tą gen. jest naprawdę mocne narzędzia edytorskie wyjętę wprost z pierwszych lat tego, nędznego 21 wieku, to sami by sambie zagwarantowali, zerowe wpływy z map packów hehe sku.rw.iele!

Opublikowano

na ps4 tez sa ostatnio takie porblemy z lagami i rozlaczaniem sie? szalu mozna dostac.

Gram dosc duzo ostatnio i takich problemow nie mam.

Co do map, to mi wystarczylo by gdyby dali te z bf bc2 i vietnam.

Opublikowano

Racja ale chodzilo mi o to, ze nie musza sie wysilac na tworzenie nowych map. W ogole to moglo by zrobic remaster bf bc2 na ps4 ;) ostatnio odpalilem to na ps3 i w sumie duzej roznicy z bf nie ma ...

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Na pc wazy 1.13 GB

VEHICLES

• All helicopters have new more agile physics applied (you can do both barrel rolls and loops!)

:D Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

widzieliście? - nie  ma już ustawień serwera, ani dostępnego "odwrotu" !? - to chyba po tym patchu? 

poprawka - czasami nie jest to wyświetlane-dostępne.

Zauważyłem że teraz można tylko 3 miny postawić (wcześniej 6) - następne można, ale pierwsza, itd., znika;

poza tym teraz chyba zaznaczanie krócej jest pokazywane na mapie.

Edytowane przez Paweł Dziuba
Gość Zaqair
Opublikowano

Jedna ze zmian w wiosenym patchu.

cmp_2.png?v=1427396876.1z

SPRING WEAPONS BALANCE PROJECT

With the upcoming Spring Patch release, we want to look at our full weapons catalog and do some changes.

GOAL: Better define the roles of primary weapons, clarify their differences and improve consistency, through:

Tweaking effective weapon ranges per weapon type

Suppression changes

• No suppression at optimal/effective range, only in the falloff ranges and beyond
  • The intent is for suppression to be used as a tool to reposition yourself in combat

Making headshots more meaningful

• Bring back 2 hit kill headshots within optimal range (varies per weapon, not available on all weapons)

Reducing the impact of a high rate of fire

• Keep both high and low rate of fire viable choices respectively

Clarifying bullet spread, impacts and recoil

• Improved 1P Tracer effects, Sniper vapor trails, bullet impact effects & sounds

Making shotgun behavior more consistent

http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/wiki/projects/springweapons

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Na pc juz graja w gun master. AN-94 to jedna z broni z bf3 ktora bedzie w bf4

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Panowie, krótka piłka:
Jako że na PSN jest obecnie promocja na BF4 Premium (79 zł), poważnie zastanawiam się nad zakupem i chciałbym was prosić o radę. Warto w ogóle pakować się w wersję na PS3? PS4 nie mam (i nie będę mieć), a swoją drogą od premiery BF4 tu i ówdzie czytam, że ta gra jest poważnie zbugowana i co rusz przytrafiają się różne historie z resetem postępu w profilu, glitchami itp. Ktoś jest w stanie mi doradzić czy jest sens kupowania tej gry i jak obecnie wygląda ona (serwery, bugi) w wersji na PS3?
ps. W takiej samej cenie można kupić też BF3 Premium - gdybyście mieli wybrać między BF3 a 4 to którą produkcję byście wzięli?

Gość Zaqair
Opublikowano

Nie warto pakowac sie w premium na ps3. Serwerow tez dosc malo bylo 2 miechy temu glownie grali na locker ludzie