Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 656,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Ale chyba na PS4 bo na PS3 dżungla wygląda gorzej niż Vietnam.

Opublikowano

Przez chwilę była grafika że jak 28 zabijemy 10 z heli atakujących to odsłoni się nam jakiś złoty battlepack-ktoś coś wie?

Opublikowano

No sorki ja jestem tylko podrzędnym trenerem w Polandii ;) Nie stać mnie na nic innego.A te nowe kanały to będzie dodatek do Premium?

Opublikowano

Nie. Dla wszystkich za darmo. Ale nowe kanaly sa tylko na TDM

Opublikowano

Battlefield 4 na Xbox One już do mnie jedzie, i mam takie pytania: darmowe mapki są połączone z patchem? Czy trzeba je oddzielnie ściągać?

Opublikowano

A te kanaly kiedy beda do pobrania ?

Edytowane przez Jaca044

Opublikowano

Oddzielnie.

A podpowiesz gdzie je mogę znaleźć?? Z poziomu gry? W Marketplace?

Opublikowano

Marketplace i tam znajdziesz wszystko co jest za free do BF4 :)

@Jaca044 - kanały , data jeszcze nieznana

Edytowane przez wjehu

Opublikowano

Mapka wg mnie swietna. NIestety nie pasuje mi balans zupelnie. Pojazdy teraz sa wyjatkowo mocne. Co gre widze kolesi ktorzy nie wychodza z czolgu czy Lavki i maja ration 40/5 itp.

Opublikowano

W końcu mapka która jest świetna i w podboju i w szturmie. Widać że społeczność przy niej siedziała. Szkoda tylko, że forma spadła mi masakrycznie i nie mam full przyjemności z jej ogrywania.

Opublikowano

Dlaczego kiedy wybieram jedną z map społecznościowych np. Wirus czy Targ przełącza mnie na stronę sklepu mimo że dodatek pobrałem i zainstalowałem? Mam Premiuma ale tych map nie mogę wybrać.

Opublikowano

Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb)

Opublikowano

Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb)

Pobrałem, zainstalowałem (w sklepie też zaznaczony jako zakupiony). Mimo to po próbie wyboru Wirusa wywala mnie do sklepu a nawet jak wejdę to wyskakuje napis brak zawartości. Odblokowało się dzisiaj. Po problemie:)

Edytowane przez junioru2

Opublikowano