Opublikowano 28 października 20159 l @Litwin,El Loco Chocko chyba gra na PC. Patch notes,jezeli komus sie to chce czytac. A naprawde opisuja kazdy detal jaki zmienili. np. Engineer gadget: FIM-92 STINGER Acceleration reduced to 50m/s² from 100m/s² https://eaassets-a.akamaihd.net/dice-commerce/battlefield4/assets/patch_notes/Patchnotes_FallPatch_EN.pdf
Opublikowano 28 października 20159 l Przez chwilę była grafika że jak 28 zabijemy 10 z heli atakujących to odsłoni się nam jakiś złoty battlepack-ktoś coś wie?
Opublikowano 28 października 20159 l Ale chyba na PS4 bo na PS3 dżungla wygląda gorzej niż Vietnam. No raczej na PC No ten patch to w sumie cos w stylu znerfic wszystko, bo TAK.
Opublikowano 29 października 20159 l No sorki ja jestem tylko podrzędnym trenerem w Polandii Nie stać mnie na nic innego.A te nowe kanały to będzie dodatek do Premium?
Opublikowano 29 października 20159 l Battlefield 4 na Xbox One już do mnie jedzie, i mam takie pytania: darmowe mapki są połączone z patchem? Czy trzeba je oddzielnie ściągać?
Opublikowano 29 października 20159 l A te kanaly kiedy beda do pobrania ? Edytowane 29 października 20159 l przez Jaca044
Opublikowano 29 października 20159 l Oddzielnie. A podpowiesz gdzie je mogę znaleźć?? Z poziomu gry? W Marketplace?
Opublikowano 29 października 20159 l Marketplace i tam znajdziesz wszystko co jest za free do BF4 @Jaca044 - kanały , data jeszcze nieznana Edytowane 29 października 20159 l przez wjehu
Opublikowano 29 października 20159 l Battlefield 4 na Xbox One już do mnie jedzie, i mam takie pytania: darmowe mapki są połączone z patchem? Czy trzeba je oddzielnie ściągać? To może w końcu z kimś pogram
Opublikowano 30 października 20159 l Mapka wg mnie swietna. NIestety nie pasuje mi balans zupelnie. Pojazdy teraz sa wyjatkowo mocne. Co gre widze kolesi ktorzy nie wychodza z czolgu czy Lavki i maja ration 40/5 itp.
Opublikowano 30 października 20159 l W końcu mapka która jest świetna i w podboju i w szturmie. Widać że społeczność przy niej siedziała. Szkoda tylko, że forma spadła mi masakrycznie i nie mam full przyjemności z jej ogrywania.
Opublikowano 30 października 20159 l Dlaczego kiedy wybieram jedną z map społecznościowych np. Wirus czy Targ przełącza mnie na stronę sklepu mimo że dodatek pobrałem i zainstalowałem? Mam Premiuma ale tych map nie mogę wybrać.
Opublikowano 30 października 20159 l Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb)
Opublikowano 31 października 20159 l Musisz pobrać ze sklepu dodatek comunnity operations, możesz z poziomu gry, jak wyskoczy Ci lista do kupienia to zjedź na co unity i kliknij, to masz za free ale musisz oobrać (około 2gb) Pobrałem, zainstalowałem (w sklepie też zaznaczony jako zakupiony). Mimo to po próbie wyboru Wirusa wywala mnie do sklepu a nawet jak wejdę to wyskakuje napis brak zawartości. Odblokowało się dzisiaj. Po problemie:) Edytowane 31 października 20159 l przez junioru2