SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Cena super, serwery pełne więc tylko brać i grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 https://youtu.be/sRNV3StkYUc Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Jaki realizm,widać jak płaty śmigieł przechodzą przez filary Tez miałem ostatnio z takim akcję,typ latał littlebird to dostał SMAW w kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Te platy w filarach to niezly zonk ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Hokej, władowałem się na pełnej (pipi)ie w multi i niezły zonk. CHAOS! Dobrze, że są serwery dla noobów. Tam mogę zrobić sobie rozeznanie z mapami. O co chodzi z tymi battlepackami? Otwierać to wszystko na raz? Chomikować na lepsze czasy? Jest chyba jakiś forumkowy serwer czy coś bo samemu grać to wiadomo... W sumie całe multi w BF3 ogrywałem samotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Otwierać możesz na raz,ale z dopałkami 100 i 200 % poczekaj jak będzie weekend z podwójnymi punktami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Jest chyba jakiś forumkowy serwer czy coś bo samemu grać to wiadomo... Proponuję, aby osoby które grają wpisały się do tematu - http://www.psxextreme.info/topic/106277-battlefield-ekipa/page-6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Otwierać możesz na raz,ale z dopałkami 100 i 200 % poczekaj jak będzie weekend z podwójnymi punktami. A to trzeba aktywować jeszcze jakoś? No bo jakie mam rzeczy wiem dopiero po otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Premie punktową aktywujesz podczas meczu,wciskasz start i kwadrat i wybierasz mnożnik(np. 100%)przez jaki będzie ci liczyło punkty po meczu,mnożnik traw godzinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Fajnie. Dziękować. Btw, to uczucie gdy zgarniasz pierwszy dog tag wprowadzając przypadkowo kontrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Ja właśnie odebrałem dog tag wodnika,bo 5 killi ze SMAW-a wpadło w jednym meczu.Ogólnie muszę masterowac wszystkie bronie by za 100 killi odebrac złoty battlepack,bo chyba nigdy nie wbiję tego 140 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
"Ciacho" 0 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 SIema Kombinuje już od trzydziestu minut. Jak się konfiguruje żołnierza. Mam zdobyte jakieś celowniki bronie itp. Ale nie mogę za jasnego wacka znaleźć gdzie to można wybierać i konfigurować. Czy może dostepne to jest od jakiegoś wyższego stopnia? Chyba już za stary jestem że takie problemy mam. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko. No proszę jaki fachura a taka śnieżynka jeszcze niedawno była. Jestem dumny jak tracisz dziewictwo na naszych oczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Wszystko fajnie w ogóle ale ja się pytam, do chuja wała o co chodzi z tym multi? Ja rozumiem, że noob w BF4, że mapy trzeba ogarnąć ale myślałem, że jako weteran z BF3 będę przygotowany. Jeśli chodzi o serwery dla noobów to było ok. Ładnie ogarniałem. Ale na normalu to jest tragedia. W życiu tylu pocisków nie przyjąłem na plecy. Gdybym siedział w miejscu to ok ale to nie to. Tutaj chyba obowiązuje zasada "kto kogo pierwszy zobaczy i czy ciebie nikt nie zobaczył też". I CZEMU SZTURMOWIEC LATA Z UBER LUFĄ CO ŚCIĄGA MNIE JEDNYM STRZAŁEM W TUŁÓW! Hardcore jest przystępniejszy i na Operacji Wirus można ładnie flankować czy zachodzić snajperów. No ale i tak większość czasu spędzam na odradzaniu się. Głupio się przyznać ale macie może jakieś porady jak to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Trzeba czasu,ja na początku tez obrywałem,dopiero ostatnio nauczyłem się jak grać,co widać po ratio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko. No proszę jaki fachura a taka śnieżynka jeszcze niedawno była. Jestem dumny jak tracisz dziewictwo na naszych oczach Co bym bez ciebie zrobił. Dalej bym pewnie był prawiczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Wszystko fajnie w ogóle ale ja się pytam, do chuja wała o co chodzi z tym multi? Ja rozumiem, że noob w BF4, że mapy trzeba ogarnąć ale myślałem, że jako weteran z BF3 będę przygotowany. Jeśli chodzi o serwery dla noobów to było ok. Ładnie ogarniałem. Ale na normalu to jest tragedia. W życiu tylu pocisków nie przyjąłem na plecy. Gdybym siedział w miejscu to ok ale to nie to. Tutaj chyba obowiązuje zasada "kto kogo pierwszy zobaczy i czy ciebie nikt nie zobaczył też". I CZEMU SZTURMOWIEC LATA Z UBER LUFĄ CO ŚCIĄGA MNIE JEDNYM STRZAŁEM W TUŁÓW! Hardcore jest przystępniejszy i na Operacji Wirus można ładnie flankować czy zachodzić snajperów. No ale i tak większość czasu spędzam na odradzaniu się. Głupio się przyznać ale macie może jakieś porady jak to ogarnąć? To że się ogrywało BFa 3 w czwórce nie za wiele znaczy na początku. Trzeba się konkretnie przestawić, ale nie trwa to długo. W moim przypadku momentem przełomowym było odblokowanie celownika optycznego do karabinu szturmowego, znacznie ułatwiło to rozgrywkę i w końcu przestałem być mięsem armatnim dla reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Jakoś powoli ogarniam. Wyjaśniło się jak szturmowiec skosił mnie jednym strzałem. Zauważyłem porozrzucane tu i ówdzie bronie na mapach. Wydaje mi się, że mocno podniesiono też dmg wszystkich broni (choć na normalu wciąż trzeba dwóch strzałów w korpus by zdjąć snajpą albo jeden w głowę). Kilka strzałów i gryziesz beton. Zmieniono też strzelanie z ręcznych. Moim ulubionym rewolwerem był w 3-ce MP- 412 REX. Tutaj został dziwnie zmieniony. Zmniejszono chyba szybkostrzelność i jest mniej celny podczas strzelania "z biodra". Rozumiem też czemu tak popularną klasą na filmikach jest wsparcie. Wprawdzie z RKMami nie biegałem dużo ale wydają się mieć mocno zredukowany recoil. Bardziej teraz opłaca się strzelać z biodra niż rozstawiać się na dwójnogu (w zależności od sytuacji). Samym ogniem zaporowym łatwo ściągnąć kilku delikwentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Ja wczoraj wkuwa miałem jak typ mnie ściągnał z daleka z tej podręcznej co jak winchester wygląda,tylko dlatego że ma ciężką lufę,a ja nie(mimo iź ta sama broń) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Nie szukasz plutonu ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Ja? Szukam. Najlepiej z jakąś forumkową ekipą. "W kupie raźniej" jakby to powiedział Masorz. Ja wczoraj wkuwa miałem jak typ mnie ściągnał z daleka z tej podręcznej co jak winchester wygląda,tylko dlatego że ma ciężką lufę,a ja nie(mimo iź ta sama broń) Chodzi o myśliwską? Odblokowałem wczoraj i się nią dzisiaj trochę pobawię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Mares leg czy jakoś tak się zwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Aaaa... obrzyn. Swoją drogą to shotguny też są przegięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Jak ktos szuka ekipy to zapraszam na serwer 1410 ewentualnie odszukac ludzi z takim tagiem. Gramy wieczorami, zapraszam na party coby razem postrzelac i zobaczyc czy lezy wam wspolne granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi