Opublikowano 7 lutego 20169 l Jaki realizm,widać jak płaty śmigieł przechodzą przez filary Tez miałem ostatnio z takim akcję,typ latał littlebird to dostał SMAW w kokpit.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Hokej, władowałem się na pełnej (pipi)ie w multi i niezły zonk. CHAOS! Dobrze, że są serwery dla noobów. Tam mogę zrobić sobie rozeznanie z mapami. O co chodzi z tymi battlepackami? Otwierać to wszystko na raz? Chomikować na lepsze czasy? Jest chyba jakiś forumkowy serwer czy coś bo samemu grać to wiadomo... W sumie całe multi w BF3 ogrywałem samotnie.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Otwierać możesz na raz,ale z dopałkami 100 i 200 % poczekaj jak będzie weekend z podwójnymi punktami.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jest chyba jakiś forumkowy serwer czy coś bo samemu grać to wiadomo... Proponuję, aby osoby które grają wpisały się do tematu - http://www.psxextreme.info/topic/106277-battlefield-ekipa/page-6
Opublikowano 9 lutego 20169 l Otwierać możesz na raz,ale z dopałkami 100 i 200 % poczekaj jak będzie weekend z podwójnymi punktami. A to trzeba aktywować jeszcze jakoś? No bo jakie mam rzeczy wiem dopiero po otwarciu.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Premie punktową aktywujesz podczas meczu,wciskasz start i kwadrat i wybierasz mnożnik(np. 100%)przez jaki będzie ci liczyło punkty po meczu,mnożnik traw godzinę.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Fajnie. Dziękować. Btw, to uczucie gdy zgarniasz pierwszy dog tag wprowadzając przypadkowo kontrę.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Ja właśnie odebrałem dog tag wodnika,bo 5 killi ze SMAW-a wpadło w jednym meczu.Ogólnie muszę masterowac wszystkie bronie by za 100 killi odebrac złoty battlepack,bo chyba nigdy nie wbiję tego 140 lvl.
Opublikowano 12 lutego 20169 l SIema Kombinuje już od trzydziestu minut. Jak się konfiguruje żołnierza. Mam zdobyte jakieś celowniki bronie itp. Ale nie mogę za jasnego wacka znaleźć gdzie to można wybierać i konfigurować. Czy może dostepne to jest od jakiegoś wyższego stopnia? Chyba już za stary jestem że takie problemy mam. pozdr.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko. No proszę jaki fachura a taka śnieżynka jeszcze niedawno była. Jestem dumny jak tracisz dziewictwo na naszych oczach
Opublikowano 13 lutego 20169 l Wszystko fajnie w ogóle ale ja się pytam, do chuja wała o co chodzi z tym multi? Ja rozumiem, że noob w BF4, że mapy trzeba ogarnąć ale myślałem, że jako weteran z BF3 będę przygotowany. Jeśli chodzi o serwery dla noobów to było ok. Ładnie ogarniałem. Ale na normalu to jest tragedia. W życiu tylu pocisków nie przyjąłem na plecy. Gdybym siedział w miejscu to ok ale to nie to. Tutaj chyba obowiązuje zasada "kto kogo pierwszy zobaczy i czy ciebie nikt nie zobaczył też". I CZEMU SZTURMOWIEC LATA Z UBER LUFĄ CO ŚCIĄGA MNIE JEDNYM STRZAŁEM W TUŁÓW! Hardcore jest przystępniejszy i na Operacji Wirus można ładnie flankować czy zachodzić snajperów. No ale i tak większość czasu spędzam na odradzaniu się. Głupio się przyznać ale macie może jakieś porady jak to ogarnąć?
Opublikowano 13 lutego 20169 l Trzeba czasu,ja na początku tez obrywałem,dopiero ostatnio nauczyłem się jak grać,co widać po ratio.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Jak dołączysz do serwera to masz możliwość wyboru klasy postaci. R1, R2. Wciskając kwadrat wchodzisz w utawienia żołnierza. Klikasz na broń znów kwadratem i zmieniasz wszystko. No proszę jaki fachura a taka śnieżynka jeszcze niedawno była. Jestem dumny jak tracisz dziewictwo na naszych oczach Co bym bez ciebie zrobił. Dalej bym pewnie był prawiczkiem
Opublikowano 15 lutego 20169 l Wszystko fajnie w ogóle ale ja się pytam, do chuja wała o co chodzi z tym multi? Ja rozumiem, że noob w BF4, że mapy trzeba ogarnąć ale myślałem, że jako weteran z BF3 będę przygotowany. Jeśli chodzi o serwery dla noobów to było ok. Ładnie ogarniałem. Ale na normalu to jest tragedia. W życiu tylu pocisków nie przyjąłem na plecy. Gdybym siedział w miejscu to ok ale to nie to. Tutaj chyba obowiązuje zasada "kto kogo pierwszy zobaczy i czy ciebie nikt nie zobaczył też". I CZEMU SZTURMOWIEC LATA Z UBER LUFĄ CO ŚCIĄGA MNIE JEDNYM STRZAŁEM W TUŁÓW! Hardcore jest przystępniejszy i na Operacji Wirus można ładnie flankować czy zachodzić snajperów. No ale i tak większość czasu spędzam na odradzaniu się. Głupio się przyznać ale macie może jakieś porady jak to ogarnąć? To że się ogrywało BFa 3 w czwórce nie za wiele znaczy na początku. Trzeba się konkretnie przestawić, ale nie trwa to długo. W moim przypadku momentem przełomowym było odblokowanie celownika optycznego do karabinu szturmowego, znacznie ułatwiło to rozgrywkę i w końcu przestałem być mięsem armatnim dla reszty.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Jakoś powoli ogarniam. Wyjaśniło się jak szturmowiec skosił mnie jednym strzałem. Zauważyłem porozrzucane tu i ówdzie bronie na mapach. Wydaje mi się, że mocno podniesiono też dmg wszystkich broni (choć na normalu wciąż trzeba dwóch strzałów w korpus by zdjąć snajpą albo jeden w głowę). Kilka strzałów i gryziesz beton. Zmieniono też strzelanie z ręcznych. Moim ulubionym rewolwerem był w 3-ce MP- 412 REX. Tutaj został dziwnie zmieniony. Zmniejszono chyba szybkostrzelność i jest mniej celny podczas strzelania "z biodra". Rozumiem też czemu tak popularną klasą na filmikach jest wsparcie. Wprawdzie z RKMami nie biegałem dużo ale wydają się mieć mocno zredukowany recoil. Bardziej teraz opłaca się strzelać z biodra niż rozstawiać się na dwójnogu (w zależności od sytuacji). Samym ogniem zaporowym łatwo ściągnąć kilku delikwentów.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Ja wczoraj wkuwa miałem jak typ mnie ściągnał z daleka z tej podręcznej co jak winchester wygląda,tylko dlatego że ma ciężką lufę,a ja nie(mimo iź ta sama broń)
Opublikowano 15 lutego 20169 l Ja? Szukam. Najlepiej z jakąś forumkową ekipą. "W kupie raźniej" jakby to powiedział Masorz. Ja wczoraj wkuwa miałem jak typ mnie ściągnał z daleka z tej podręcznej co jak winchester wygląda,tylko dlatego że ma ciężką lufę,a ja nie(mimo iź ta sama broń) Chodzi o myśliwską? Odblokowałem wczoraj i się nią dzisiaj trochę pobawię.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Jak ktos szuka ekipy to zapraszam na serwer 1410 ewentualnie odszukac ludzi z takim tagiem. Gramy wieczorami, zapraszam na party coby razem postrzelac i zobaczyc czy lezy wam wspolne granie.