Gość Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) Przypomniało mi się, że jak te 2 lata temu w to grałem to wpadło nieco momentów Pozdro ekipa BF. Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Do wszystkich przewodniczących "1410" wysłałem prośbę o członkostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Do wszystkich przewodniczących "1410" wysłałem prośbę o członkostwo. Po uj się tam pchasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) Do wszystkich przewodniczących "1410" wysłałem prośbę o członkostwo. Po uj się tam pchasz ? Masz inną propozycję gdzie ludzie dalej ogrywają ?? Ty też do niego chyba należysz. Edytowane 20 lutego 2016 przez Frredy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Kolejny niby przeciek tym razem niby mają pójść w drugą stronę I wojna światowa. Kurde już nie mogę się doczekać co z BF5 wyjdzie Battlefield 5 for PS4/XB1/PC. Lists October 25 as a release date. It includes the description "Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg" which translates to "Multiplayer tactical shooter in WW1".Battlefield 5 for PS4/XB1/PC. Lists October 25 as a release date. It includes the description "Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg" which translates to "Multiplayer tactical shooter in WW1". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Wg insajderskich źródeł, 5ka zrobi to co Wolfenstein, czyli zmieni bieg historii. Czyli będzie WWI, ale trochę zmieniona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Przecież CoD od Sledgehammer też miał być w I wojnie światowej. I co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Wg insajderskich źródeł, 5ka zrobi to co Wolfenstein, czyli zmieni bieg historii. Czyli będzie WWI, ale trochę zmieniona. I dobrze, bo originalne Wś1 to byłoby marzenie kamperów. Pytanie brzmi czy Dice zaszaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Nie wiem czy bylo ale http://youtu.be/HaJZxAIY6x0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Wszystko fajnie w ogóle ale ja się pytam, do chuja wała o co chodzi z tym multi? Ja rozumiem, że noob w BF4, że mapy trzeba ogarnąć ale myślałem, że jako weteran z BF3 będę przygotowany. Jeśli chodzi o serwery dla noobów to było ok. Ładnie ogarniałem. Ale na normalu to jest tragedia. W życiu tylu pocisków nie przyjąłem na plecy. Gdybym siedział w miejscu to ok ale to nie to. Tutaj chyba obowiązuje zasada "kto kogo pierwszy zobaczy i czy ciebie nikt nie zobaczył też". I CZEMU SZTURMOWIEC LATA Z UBER LUFĄ CO ŚCIĄGA MNIE JEDNYM STRZAŁEM W TUŁÓW! Hardcore jest przystępniejszy i na Operacji Wirus można ładnie flankować czy zachodzić snajperów. No ale i tak większość czasu spędzam na odradzaniu się. Głupio się przyznać ale macie może jakieś porady jak to ogarnąć? To że się ogrywało BFa 3 w czwórce nie za wiele znaczy na początku. Trzeba się konkretnie przestawić, ale nie trwa to długo. W moim przypadku momentem przełomowym było odblokowanie celownika optycznego do karabinu szturmowego, znacznie ułatwiło to rozgrywkę i w końcu przestałem być mięsem armatnim dla reszty. Dla mnie obecnie dupe ratuje celownik termo. Karabinek AK 5C + termo 2x i heja. Nie wiem kto wpadł na pomysł z trofikiem za 45 trupów z pistoletu M1911. Zanim odblokuję to cholerstwo miną wieki, a tu trzeba jeszcze ubić 45 ludzi. Sic! Zwłaszcza, że pistolety mi nie leżą w BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Thermo dla mnie dobre by szukać kamperów ale z bliska średnio się sprawdza,za długo się celuje.M1911 słabsze niż w bf3,nie mówiąc o bc2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Miał ktoś problemy z transferem statystyk z wersji PS3 na wersje PS4? Kumplowi nie wyskoczył komunikat z przeniesieniem i nie wie czy od nowa ściągać wszystkie aktualizacje czy jeszcze jest szansa na pojawienie się komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 BF4 teraz w za(pipi)istej promocji na PSStore do 6 kwietnia - edycja z premium za marne 79zł. Już wiem co chcę na zająca Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Kurde, nieźle spieprzylem sprawę. Kupiłem wersje podstawowa za 42 pln bo nie zauważyłem premium za 79 pln. Jest szansa jakoś dokupić samo premium żeby nie płacić znowu 79? Bo zakładam że jakbym kupił za 79 premium to miałbym podstawkę plus dodatki? Czy wersja premium to tylko dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Ta co jest teraz za 79zł to jest podstawka plus dodatki (czyli premium). Pozostaje Ci jedynie teraz kupić samo premium, tyle że w tym momencie kosztuje to 209zł troszke zyebałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Strasznie zyebalem. Jak kupie teraz to premium za 79 to nie zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 To jeszcze mi powiedzcie czy te dodatki są warte kupowania. Mapy w podstawce mi się podobają bardzo a czas na granie mam ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 (edytowane) Ja twierdze,ze nie. Wiekszosc map z dlc ma malo serwerow bo ludzie graja w podstawke. Mam premium na ps3 i ps4 i w dlc gralem tylko jak ktos chcial grac ze znajomych. W bf4 mam 367h na ps4 i moze z 20h jest na mapach z dlc. A tak btw,to tego bf4 juz pobrales? bo jak nie to zadzwon do Sony i powinni ci zwrocic kase. Edytowane 19 marca 2016 przez Wolfie_ Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Dzięki za opinie. W takim razie nie będę się przejmować tym co zrobiłem. Mapy z podstawki są super i gra się nieźle. Jak będzie kiedyś promka na dodatki to może jakiś kupie. Pobrałem juz i gram wiec pewnie nie cofne transakcji. Myślałem jednak żeby kupić to premium za + 79 pln ale na szczęście dla mojego portfela mnie od tego odwiodles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Promocja na pojedyncze dodatki pewnie bedzie. Na samo premium watpie,bo oni nawet premium do bf3 nie przeceniaja .. Nastepny by juz na horyzoncie wiec o ile podstawka bedzie jeszcze zyla po premierze nastepnego bf to dodatki raczej juz kompletnie umra. Ponabijaj godz w bf4 a nastepnego bf i premium kup sobie na premiere(jezeli lubisz meczyc sie z problemami,chociaz battlefront daje jakas nadzieje ze tym razem moze bf bedzie dzialal na premiere) lub po kilku duzych patchach. Ja osobiscie licze,ze w nastpenym bf odejda od modelu premium i zrobia to co ubi z season pass do rainbow six siege. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Na czym polega ta różnica? Premium a sp w R6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 W r6 season pass wyglada tak: Kupując przepustkę sezonową otrzymujemy: szybszy dostęp do nowych postaci – będzie można z nich korzystać siedem dni przed oficjalnym debiutem dla wszystkich graczy, stały bonus do zdobywania punktów Renown w wysokości 5 procent, ekskluzywna skórka dla broni, zestaw pięciu skórek Safari, dwa dodatkowe wyzwania dzienne pozwalające zdobyć więcej punktów Renown, 600 kredytów RS, wirtualnej waluty, za którą możemy odblokować dodatkowe elementy. I tak tez to widze w nastepnym bf,fani ktorzy chca wspierac dalszy rozwoj gry kupia season pass,dostaja mapy i nowy tryb(w bf 3 i 4 kazde dlc dodawalo nowy tryb) 7/14 dni wczesniej,staly bonus xp lub ekstra 2xp event w miesiacu,skorki tylko dla posiadaczy season pass i jakies zadania tylko dla posiadacz season pass. A zwykly uzytkownik dostaje po uplywie 7/14 dni dostep do map za darmo dzieki temu kazdy bedzie mial dostep do map i jest wieksza szansa,ze jakies mapy/tryb nie beda martwe kilka tyg po premierze jak ludzie nabili zadania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 To brzmi bardzo fajnie i oby się sprawdziło przy kolejnej części BFa. Nawet nie wiedzialem, że w R6 tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Gumis,ja tak to widze a czy panowie w garniakach z EA beda chcieli cos takiego zrobic to bedziemy musieli poczekac minimum do konfy ea w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi