Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj znowu pograłem, gra się pięknie postarzała  :)

Poleca ktoś jakieś polskie serwery ?

Edytowane przez kufir

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 656,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze? Dużo ludzi na serwerach? Na pss jest za 20 zł. Zastanawiam się nad 4 lub 5. Od czasów 3 nie grałem w żadną kolejną i teraz naszła mnie ochota, żeby sobie w coś online pograć.  Co polecacie?

Opublikowano

Czwóreczka cymesik. Grałem troche na PC ale na konsoli rowniez posiadam ze wszystkimi dodatkami (kupilem za jakies 30zl w promocji). No i duże community na konsolach wciąż istnieje :lapka:

Opublikowano

Na mapach klasycznych ciągle duzo ludzi. Na tych z DLC trochę mniej. Kilka serwerów ciągle mają full ludzi wiec warto je dodac do ulubionych.

Gra się pięknie zestarzała i nadal jest super grywalna.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnio naszła mnie ochota by powbijać troszkę trofików, pobiegać online etc. Są jacyś entuzjaści co by posiedzieli w czołgu ze mną?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak wygląda frekwencja na serwerach na PS4? Nie będzie problemu z wyszukaniem serwerów?

Chętnie bym wrócił do chyba najlepszego BFa