Opublikowano 24 marca 20214 l Wczoraj znowu pograłem, gra się pięknie postarzała Poleca ktoś jakieś polskie serwery ? Edytowane 24 marca 20214 l przez kufir
Opublikowano 29 września 20213 l Gra ktoś jeszcze? Dużo ludzi na serwerach? Na pss jest za 20 zł. Zastanawiam się nad 4 lub 5. Od czasów 3 nie grałem w żadną kolejną i teraz naszła mnie ochota, żeby sobie w coś online pograć. Co polecacie?
Opublikowano 29 września 20213 l Czwóreczka cymesik. Grałem troche na PC ale na konsoli rowniez posiadam ze wszystkimi dodatkami (kupilem za jakies 30zl w promocji). No i duże community na konsolach wciąż istnieje
Opublikowano 1 października 20213 l Na mapach klasycznych ciągle duzo ludzi. Na tych z DLC trochę mniej. Kilka serwerów ciągle mają full ludzi wiec warto je dodac do ulubionych. Gra się pięknie zestarzała i nadal jest super grywalna.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Ostatnio naszła mnie ochota by powbijać troszkę trofików, pobiegać online etc. Są jacyś entuzjaści co by posiedzieli w czołgu ze mną?
Opublikowano 9 listopada 20222 l Jak wygląda frekwencja na serwerach na PS4? Nie będzie problemu z wyszukaniem serwerów? Chętnie bym wrócił do chyba najlepszego BFa