Gość suteq Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Callfield. Edytowane 20 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Premiera BF3 27 październik 2011 ostatni dodatek END Game 26 marzec 2013 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 DICE raczej nie ma takich mocy przerobowych. Poza tym musieli by kolejną część hajpować już na początku roku, więc raczej odpada. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 A nie było mówione, że co roku na jesień będzie wydawany na zmianę MoH z BF? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 MOH poszedl w odstawke, natomiast Battlefront ma wyjsc dopiero na premiere VII epizodu (czyli lato 2015). Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Bc3 od Dice LA? Battlefield 4 Second Assault - Includes four fan- favorite Battlefield 3 maps now re-imagined with the power of Frostbite 3. Available first on Xbox One. Battlefield 4 China Rising - Players fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland. Available December 2013. Battlefield 4 Naval Strike - Experience dynamic ocean combat as the Chinese armada takes the fight to the sea. Available Spring 2014. Battlefield 4 Dragon's Teeth - The US strikes back engaging in all-out urban warfare. Available Summer 2014. Battlefield 4 Final Stand - Bring the war to its epic conclusion. Available Summer 2014. Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Zaqair Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 walek, ale ten trailer BF3 odzwierciedla to, co się dzieje na Caspianie na PC, więc nie jest taki oderwany od rzeczywistości. Dlatego właśnie twierdzę, że BF4 tylko na next genach bo tylko tutaj będzie czuć różnicę. Na PS3 to taki map pack w sumie. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To jeszcze ktos w ogole bierze ps4 na premiere po wczorajszej komedii? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Jesli EA bedzie sie nadal trzymac tego 2-letniego okresu developingu, to wychodziloby ze BF5 wyjdzie na jesien 2015, raptem pare miesiecy po Battlefroncie. Nie wiem czy wyszloby by im to na dobre, obie te gry sa bardzo podobne I celuja w ta sama grupe klientow. Z drugiej strony jesli BF5 mialby czekac az do 2016 roku, to czworka dostalaby na pewno wieksze wsparcie niz 5 dlc wydanych do do konca lata, takze mimo wszystko spodziewalbym sie za rok czegos z serii, nie wiem, BC3 albo World War II setting (DAJ BOZE). Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 O tak, tez czekam na BFa w realiach WW II, albo wojny w Wietnamie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Beta startuję na początku października na PC, PS3, XBOX360 mapa to Siege of Shanghai tryb klasyczny Conquest. Do tego osoby posiadające PREMIUM W bf3 Ii osoby z preorderami na BF4 dostaną betę 3 dni wcześniej. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Czyli co jak z beta bf3,3dni wczesniej dla premium a po 3 dniach open beta? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 http://31.media.tumblr.com/8e8b08486c591235a9db6f458ebdf002/tumblr_mj7ihfeADy1qfd8xho1_400.jpg Ale ta firma mnie w(pipi)ia. Najpier beta miala byc tylko dla moh,kilka miechow pozniej,beta miala byc dla moh,premium i preorder a teraz zasadniczo robia open beta. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Analiza wczorajszego filmiku Tak się wczoraj czułem po obejrzeniu zwiastun, A NA KONIEC FILMIKU MAŁA WISIENKA TAKA SZPILECZKA WBITA WIECIE KOMU Edytowane 21 sierpnia 2013 przez marekjw2523 4 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 No nic jeżeli chcę jak człowiek pograć w BF4 to muszę brać ps4 na start.60 FPS to ja na komputerze nie wyciągnę. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To jeszcze ktos w ogole bierze ps4 na premiere po wczorajszej komedii? wiesz co mistrzu zobacz jak to Dahaka podsumował: "Killzłom, AC IV, Watch Dogs, Knack, BF 4, DriveClub, Fifa 14, Lego Marvel, NFS, CoD + sporo indyków" wydaje mi się, że jak na start to nieźle, generalnie chyba przy każdej generacji było tak samo a nawet gorzej (vide PS3) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To jeszcze ktos w ogole bierze ps4 na premiere po wczorajszej komedii? Ja biorę, nie będę się męczył z BF4 na PS3, choć nie wykluczam, że go kupię na premierę na chlebaku i przeniosę staty na czwórkę miesiąc później. Wreszcie obejrzałem trailer kilka razy i mnie robi :] Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Trochę informacji które chyba nie były podane w temacie, jesli tak to sorry: http://www.battlefield.pl/news-3565-Battlefield_4_-_podsumowanie_konferencji_EA_na_Gamescom_2013?utm_source=RSS&utm_medium=RSS Battlefield 4 Premium: • Wcześniejszy dostęp o 2 tygodnie do wszystkich dodatków • Unikalne opcje personalizacji zaweriające: kamuflaże, malowania dla broni, emblematy i nieśmiertelniki • Pierwszeństwo w kolejce na serwer • Nowa zawartość każdego tygodnia • 12 dodatkowych Pakietów Bojowych • Możliwość przeniesienia usługi Premium z konsol Xbox 360 i Playstation 3, na konsole Xbox One i Playstation 4 Dodatki: Potwierdzono wczorajsze doniesienia nt. nowych dodatków: prócz China Rising i Second Assault, otrzymamy dodatki Naval Strike, Dragons Teeth oraz Final Stand • China Rising: dodatek zaoferuje urzekające pięknem mapy na terenie Chin - premiera w grudniu tego roku • Second Assault: na filmiku o Premium widać 4 mapy z BF3, a są to: Operation Firestorm, Gulf of Oman, Operation Metro oraz Caspian Border. Dodatek zostanie udostępniony po premierze gry najpierw dla posiadaczy konsoli Xbox One • Naval Strike: walka na morzu z wykorzystaniem chińskiej floty - premiera wiosną 2014 roku • Dragons Teeth: amerykanie kontratakują angażując się w walkę w terenie miejskim - premiera latem 2014 roku • Final Stand: epickie rozstrzygnięcie wojny - premiera latem 2014 roku Beta testy: Beta wystartuje 1 października na pecetach i konsolach X360 i PS3. Otrzymamy w niej możliwość przetestowania mapy Siege of Shanghai w trybie Conquest. Pierwszeństwo w uczestnictwie otrzymają użytkownicy Battlefield 3 Premium, posiadacze Medal of Honor Warfighter w Edycji Limitowanej, oraz ci którzy zamówią Battlefield 4 Cyfrową Edycję Specjalną. Wyłączność dla tych użytkowników potrwa tylko 3 dni, natomiast otwarte beta testy dla wszystkich rozpoczną się 4 października i potrwają do 15 października. Nowe tryby gry: Również doniesienia o nowym trybie potwierdziły się. Zasady są proste: w losowym miejscu na mapie znajduje się bomba a pierwsza drużyna która ją przechwyci, musi dostarczyć ją do wrogiej bazy w celu zniszczenia jej (bazy). Tryb bardzo podobny do Capture the Flag ale chyba bardziej dynamiczny. Prócz Obliteration otrzymamy kolejne dwa nowe tryby: Defuse i Domination. W tym pierwszym jedni atakują a drudzy się bronią (zapewne chodzi o podłożenie bomby przez atakujących), po śmierci gracze nie odradzają się. Natomiast Domination to tryb dobrze znany z dodatku Close Quarters do Battlefield 3. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Line up PS2 był bardziej żałosny,jakiś pseudo Street fighter i 2 inne kupowate gierki,a jak gierka skończyła to wszyscy wiemy,hiciorami pokroju trylogii GOW i MGS. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To jeszcze ktos w ogole bierze ps4 na premiere po wczorajszej komedii? wiesz co mistrzu zobacz jak to Dahaka podsumował: "Killzłom, AC IV, Watch Dogs, Knack, BF 4, DriveClub, Fifa 14, Lego Marvel, NFS, CoD + sporo indyków" wydaje mi się, że jak na start to nieźle, generalnie chyba przy każdej generacji było tak samo a nawet gorzej (vide PS3) Start nie jest zły ale wczorajsza konferencja utwierdziła mnie w przekonaniu, że dla kogoś kto ma PC (nawet nie jakiś super, taki średniej klasy) nie za bardzo opłaca się brać PS4 aż do wyjścia Destiny i Order'u. Z exclusivów zostaje KZ, Knack i Drive Club i tutaj to dość subiektywna sprawa co jest dobre a co złe, mnie osobiście nie rusza żaden z tych tytułów. A co do tych "indyków" to warto dodać, że można w nie grać od dobrych paru miesięcy (zresztą tak jak i w zapowiedziane Blacklight Retribution, PlanetSide2 i War Thunder). Nawiązując do tematu nowego trailera BFa - więcej tego samego w lepszej oprawie graficznej + walka na wodzie. Mi to jak najbardziej odpowiada (dopóki seria się nie zrobi tasiemcowata jak CoD). Mam tylko nadzieje że gra nie będzie tak zepsuta jak zepsuty był BF3 na początku. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Adi to dość dziwne co piszesz, bo uważam, że właśnie scena klanowa i esport przede wszystkim powinny się zainteresować nowym KZ, którego głównym ficzerem ma być pełna customizowalność trybów gry i dowolność w stawianiu serwerów. Jeżeli gameplayowo przechylą się w stronę KZ2 to może być to lepsza szpila od BF4, przynajmniej początkowo - jest to co najmniej mocny argument na kupno konsoli. Jeżeli chodzi o BF4 to bardzo podoba mi się zmienność pogody i duże fale i skakanie po nich skuterkiem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Byle by dało się coś zniszczyć w K4,bo będzie sterylnie jak w K2. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Adi to dość dziwne co piszesz, bo uważam, że właśnie scena klanowa i esport przede wszystkim powinny się zainteresować nowym KZ, którego głównym ficzerem ma być pełna customizowalność trybów gry i dowolność w stawianiu serwerów. Jeżeli gameplayowo przechylą się w stronę KZ2 to może być to lepsza szpila od BF4, przynajmniej początkowo - jest to co najmniej mocny argument na kupno konsoli. Jeżeli chodzi o BF4 to bardzo podoba mi się zmienność pogody i duże fale i skakanie po nich skuterkiem. Scena klanowa na konsolach w polsce aktualnie leży plackiem na ziemi, w europie też, na świecie jescze jakoś to wygląda za sprawą fraggednation.com. Słowo esport w odniesieniu do konsol (mimo ciężkich starań zrobienia czegoś fajnego) jest niestosowne. Wyjdzie KZ, znowu wszyscy pograją 1 sezon jakiejś ligi którą ktoś zorganizuje (nie wiem co będzie z ps3ligą) i znów klany się zaczną rozpadać bo przegrali, bo sie sprzeczali, bo ktoś coś napisał na battlelogu/facebooku/forum, ludziom się nie będzie chciało grać itd itp. Przerabialiśmy to już tyle razy, że nie uwierzę w konsolową klanową społeczność trzymającą się jednej gry przez czas dłuższy niż te kilka miesięcy potrzebne na rozegranie jednego sezonu. Czasy Resistance Fall of Man i CoD4 są już dawno za nami, co raz mniej jest ludzi którym chce się bawić w drużynowe strzelanie na konsoli. Mogę się oczywiście mylić, trzymam kciuki żeby coś wyszło z tego grania klanowego bo na konsolach gra mnóstwo naprawdę fajnych ludzi ale po prostu to co napisałem wydaje mi się najbardziej prawdopodobnym scenariuszem. Poza tym obecny "esport" na konsolach wygląda tak (od 0:40 się zaczyna) - http://www.youtube.com/watch?v=R7HbCkU_-cM "Profesjonalni gracze" Edytowane 21 sierpnia 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To jeszcze ktos w ogole bierze ps4 na premiere po wczorajszej komedii?jakiej komedii, bo ani nie ogladalem konfy ani zadnych relacji, newsow itp. nie czytalem? Co odwalili? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi