Opublikowano 10 października 201311 l Nie gram więcej w to (pipi). Ilość zwiech to jest śmiech na sali. Czekam na bundla i tyle w tym temacie.
Opublikowano 10 października 201311 l to co, Gesior- powrot do starego, dobrego, stabilnego BF3 CQ w weekend?
Opublikowano 10 października 201311 l Ja zapewne jeszcze pogram w BF3 ale na pewno nie CQ , jak co to bawię się na podboju
Opublikowano 10 października 201311 l Jak ktoś się wygrał w BF3 to się nie dziwie, że ma deja vu. W moim przypadku dzięki Dice i ich słynnemu input lagowi, który przerósł ich możliwości developerskie, nie podzieliłem zachwytów i zrezygnowałem z frustrującej zabawy w BF3. Rozgrywka w BF4 ma zdecydowanie inny felling, bardziej wciągająco-pochłaniający. Także na PS3. W dniu wczorajszym sprawdziłem betę na PC i ta gra w 1080p wygląda świetnie. Pomijam fakt, że na PC to sobie mogę ugrać co najwyżej z 2 kille bo koszą mnie niemiłosiernie ale jeśli tak to będzie wyglądać i działać na PS4 biorę na premierę nowej konsoli. Edytowane 10 października 201311 l przez da$io
Opublikowano 10 października 201311 l to co, Gesior- powrot do starego, dobrego, stabilnego BF3 CQ w weekend? No proste
Opublikowano 10 października 201311 l Panowie sony wlasnie powiedzialo,ze hs na bt i usb(pulse,pulse elite,astro,turtel beach itd) na premiere dzialac nie beda. Wiec jedyny "hs" ktory bedzie dzialac to ten w zestawie.
Opublikowano 10 października 201311 l A niby czemu mają nie działać jakaś specjalne oprogramowanie robią ? przecież to tylko HS a nie (pipi)a statek kosmiczny. Patałachy
Opublikowano 10 października 201311 l ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Edytowane 10 października 201311 l przez tommi
Opublikowano 10 października 201311 l ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Wszystkie
Opublikowano 10 października 201311 l ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Wszystkie jedyny dzialajacy na premiere z ps4 to ten:
Opublikowano 10 października 201311 l Trochę fail zwłaszcza że nienawidzę tego rodzaju słuchawek bo mi wypadają z ucha
Opublikowano 10 października 201311 l o (pipi)a... :confused: po pierwsze wypadaja, po drugie zle slychac, po trzecie gowniana jakosc dzwieku, po czwarte to jest MONO!! Teraz to sie zdenerwowalem- z moich obecnych sluchawek jestem mega zadowolony i to byla JEDYNA rzecz od ps3, ktora planowalem zatrzymac (nawet ps move chyba oddam)... swoja droga przejscie z eleganckiego zestawu BT na jakis badziewny kabel jest krokiem wstecz na miare MS... to teraz tylko czekac na ogloszenie z pompa nowego zestawu stereo za pewnie jedyne 150-200 EUR... :confused: dzieki w kazdym razie za info- bedzie trzeba oddac stare sluchawki razem z konsola, zeby z bezuzytecznym zlomem nie zostac... ...ale gnoje... e: aaaa, chwila moment, bo przeczytalem jeszcze raz i napisales Zaq "na premiere". Czyli po premierze zorganizuja obsluge tych wszystkich zestawow? To by troche lepiej bylo (choc dalej choojowo). Edytowane 10 października 201311 l przez tommi
Opublikowano 10 października 201311 l na premiere czytaj,moze byc po 7 dniach patch a moze byc po 6 miechach.Sluchawki bym zostawil sony raczej sie ogarnie po jakims czasie.
Opublikowano 10 października 201311 l Jedyne co wiadomo to co podalem. Tylko hs z pudelka bedzie dzialac na premier,inne nie. Pozniej bedzie patch.
Opublikowano 10 października 201311 l Jedyne co wiadomo to co podalem. Tylko hs z pudelka bedzie dzialac na premier,inne nie. Pozniej bedzie patch. Śmiesznie bo na wczesnych wersjach ps4 działały, czyli odkładam zakup hs http://www.ps3site.pl/oficjalny-bezprzewodowy-headset-sony-bedzie-dzialac-z-playstation-4/160956
Opublikowano 11 października 201311 l Panowie sony wlasnie powiedzialo,ze hs na bt i usb(pulse,pulse elite,astro,turtel beach itd) na premiere dzialac nie beda. Wiec jedyny "hs" ktory bedzie dzialac to ten w zestawie. I co? Mam budzić wszystkich w domu, jak będę grał w BFa z dźwiękiem puszczonym przez TV / kino domowe? To jest jakaś żenada.
Opublikowano 11 października 201311 l podepnij sluchawki pod tv lub kino domowe Nie mam aż tak nowego tv i nie mam wejścia USB, zresztą do premiery tyle czasu a oni patcha nie umieją zrobić by zainstalował się w dniu premiery, żenada. Przecież skoro konsolo już od dawna w produkcji to co oni robią ? pierdzą w stołki ?
Opublikowano 11 października 201311 l Ten bezprzewodowy HS Sony zadziała po podłączeniu go do TV? Nie próbowałem nigdy.
Opublikowano 11 października 201311 l U mnie na pewno nie, bo w kinie domowym nie mam wyjscia na słuchawki, a w tv jest tylko mini jack. Będę musiał odkurzyć jakieś stare słuchawy NA KABLU, podłączyć do TV i wsunąć słuchawkę z pada do ucha. Jak to czytam i myślę, że tak ma wyglądać start kolejnej generacji to się załamać można. Tak jak pisałem w CW myślę, że w ten sposób chcą programowa uniemożliwić korzystanie z niebrandowanych headsetów.
Opublikowano 11 października 201311 l jak hs pod tv podepniemy, to nawet jesli dzwiek bedzie dzialal normalnie, to mikrofon na pewno nie. w takim razie mozna jakiekolwiek zwykle sluchawki pod niego podlaczyc i wyjdzie na to samo... ja jeszcze nie wiem, jak to rozwiaze- poki co i tak bede na ps3 gral, a do polowy grudnia (czy kiedy tam dostane swoje ps4) albo to juz naprawia, albo ludzie podsuna sprawdzone rozwiazania.
Opublikowano 11 października 201311 l Ale to co? Jak ja mam w tej chwili coś takiego to nie będzie mi banglać?
Opublikowano 11 października 201311 l Dzwiek bedzies mial po optyku,ale hs dzialac nie bedzie. Dzwiek bedzies mial po optyku,ale hs dzialac nie bedzie.